Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Кавомолка GrandCHEF 428802

Оцінка користувачів 3.4/5
  • Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром

Кавомолка зламалась через пів року після придбання. За рекомендацією представника постачальника звернулась за сервісним обслуговуванням. Сьогодні отримала(. Відправляла кавомолку чисту і цілу, а отримала брудну, побиту і неправильно склеїну. Тепер бігунок на верхньому металевому елементі не відповідає шкалі на нижньому, як було раніше до поломки. Питання: навіщо ви пропонуєте гарантійне обслуговування, якщо забезпечити його належну якість не можете? І що мені терер робити з цим? Бренд Тескома для мене тепер повне розчарування.

Переваги:
    Нажаль їх немає
    Недоліки:
    Неякісне, швидко ламається, гарантія 12 місяців - пусті слова

Дякуємо за Ваш відгук і щиро шкодуємо, що Ви отримали такий досвід.
      Ми уважно ознайомилися з ситуацією та перевірили інформацію щодо Вашого звернення.
      Під час сервісного обслуговування була проведена діагностика та заміна верхньої частини виробу — це стандартна процедура ремонту, коли деталь втрачає функціональність. Після ремонту кавомолка проходила тестування, тому незначні частинки меленої кави могли залишитися саме після перевірки працездатності.

Щодо позначок ступеня помолу: на різних партіях вони можуть не повністю збігатися між верхнім та нижнім елементами, і це не впливає на роботу виробу та не вважається браком.

Також хочемо зазначити, що відправлення зі сколом зі складу з нашого боку виключено — пошкодження могло виникнути під час транспортування.

Ми завжди дотримуємося умов гарантії та законодавства України. Виріб, який перебував в експлуатації півроку, підлягає ремонту, і саме ремонт із заміною необхідних деталей був проведений у Вашому випадку.

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром

Якість жахлива. Менше ніж через пів року помірного використання відклеївся від пластику верхній металевий елемент з позначаками ступеня помолу і тепер важко зрозуміти, що там виставлено. Він крутится і живе своїм життям. Показники помолу не зовсім відповідають. Для ріжкової кавоварки використовую помел як для турки. Не рекомедую!

Переваги:
    Меле з горем пополам, але недовго.
    Недоліки:
    Неякісна збірка, розподіл помелу не відповідає реальним потребам.

Доброго дня, Ольга!
      Нам шкода, що у вас виникли неприємності з кофемолкою Tescoma GrandChef.
      Ми вдячні за ваш відгук — він допомагає нам покращувати якість продукції.
      Щоб розібратися в ситуації, просимо звернутися в сервісний центр Розетка, ми допоможемо оформити перевірку чи заміну в межах гарантії.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і не залишили ситуацію без уваги.

• Ольга Г***

Все ок.

Доброго дня, Ольга!
      Дякуємо, що обрали наш товар.
      Впевнені, що продукція від Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок.
      Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
      Приємних та вдалих Вам покупок.

• Алексей В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром

Отличная штука за свои деньги.

Переваги:
    Качественная пластмасса. Удобно отмерять и туда же молоть.
    Недоліки:
    Не заметил

Доброго дня, Олексій!
      Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію та залишилися задоволені якістю придбаного товару.
      Впевнені, що продукція Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок.
      Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
      Приємних та вдалих Вам покупок!

• Галина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром

Гарна кавомолка, має регулювання помелу. Найдрібніший все ж таки не такий як пил, але для приготування у джезві більш-менш відповідає потребі. Сподіваюся на довговічність.

Переваги:
    Меле каву дрібно
    Недоліки:
    Хотілося б ще дрібніше

Доброго дня, Галина!
      Впевнені, що продукція Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок.
      Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
      Приємних та вдалих Вам покупок!