- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Всё как на фото/описании
- Продавець 5FOX
Дякуємо Вам за відгук!
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Гарна якість за цю ціну.
- Продавець LARETS
Пане Андрію, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Користуйтеся із задоволенням! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Все відповідає опису. Приїхав швидко. Зручний у користуванні.
- Переваги:
- Інтуїтивно зрозуміле керування. Зручна підставка з налаштуванням кута нахилу. Можна як приліпити магнітами до холодильника так і просто на столі у зручному місці.
- Недоліки:
- Не було батарейок у комплекті. Довелося бігти в магазин.
- Продавець LARETS
Пане Олександре Михайловичу, цінуємо та дякуємо за такий докладний відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Користуйтеся із задоволенням, нехай буде помічником у побуті! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Досить хороший таймер. Зручний, гучний, якісний. Він вартий своїх грошей
- Продавець LARETS
Пані Ольго, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Користуйтеся із задоволенням! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!
- Валентин А***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Гарна і корисна річ
- Переваги:
- Компактний, зручний
- Продавець LARETS
Пане Валентине, цінуємо та дякуємо за відгук та високу оцінку товару нашого магазину! Тішить, що Ви задоволені і таймер став корисним помічником у побуті! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Таймер класний, виглядає дуже естетично, зручний в користуванні
- Продавець LARETS
Пані Вікторіє, дякуємо за відгук та високу оцінку товару нашого магазину! Раді, що Ви задоволені якостями та естетикою таймера.
- Ефрем Л***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Якісна річ.
- Продавець LARETS
Пане Ефреме, цінуємо та дякуємо за відгук та високу оцінку товару нашого магазину! Користуйтеся із задоволенням! Повертайтеся за новими покупками. Всього найкращого!
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Дуже зручний та корисний
- Продавець LARETS
Пане Денисе, дякуємо за відгук та високу оцінку товару нашого магазину! Раді, що Ви задоволені! Повертайтеся за новими покупками! Всього найкращого!
- Жанна А***Відгук від покупця. Продавець: GoodlyStore. Колір: Чорний
Працює все подобається
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Клас. Виглядає і працює як гарний якісний гаджет. Сигнал гучний, не пропустиш.
- Переваги:
- Якісна збірка. Гучний сигнал. Зручне керування.
- Недоліки:
- Хіба що відсутність елементів живлення у комплекті (3 х ААА).
- Продавець LARETS
Пане Олександре, дякуємо за відгук із детальним описом переваг та високою оцінкою якості товару і нашого магазину. Користуйтеся із задоволенням!
Повертайтеся за новими замовленнями!
Завжди раді постійним клієнтам!
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Не сподобався. Магніт заслабкий і підчас прокручування сам таймер зʼїжджає трохи, не зручно виставляти час.
- Євгеній М***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Таймер має кілька концептуальних недоліків:
1. якщо макс. гучність 80-90 дБ, то середня повинна = 35-40... а аж ніяк не 60 дБ - надто гучно вночі!
2. кнопка таймера не сенсорна, туговата.
При відкритій підставці треба підтримувать пальцем з іншого боку бо закривається!
Тому оптимально було б розташувати кнопку угорі.
3. тривалісь простою у 3-10 сек. недостатня.
моє рутинне вмик\вим певного скрипту займає 30 сек. і я маю потім заново натискати кнопку таймера кілька разів.
----
Також незрозуміла опція Єко-режима.- Переваги:
- стильний
- Недоліки:
- мінуси в коментарі
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: LastStore. Колір: Чорний
не прцює
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: LastStore. Колір: Чорний
Все супер!
- Виталий Р***Відгук від покупця. Продавець: MobiForYou. Колір: Чорний
Жахливий таймер, не зрозуміло чи то брак, чи то всі такі таймери ціеї моделі.
1- Не коректно рахує час, не зрозуміло чого перескакує на 20-30 сек при зворотньому відліку
2- Не можливо встановити 5 хв, з 4 хвилин перескакує на 8 хв
3- цифри на циферблаті зливаються і не зрозуміло чи то цифра 10 чи 9 чи 8- Переваги:
- Магніт працює
- Недоліки:
- Не виконує жодної функції із заявленного. Викинуті гроші на вітер
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Нарешті таймер із нормальною гучністю, який можна почути через кілька кімнат
- Переваги:
- Дизайн, потужне світіння екрана в темряві, звук, чудово натискати масними руками
- Продавець LARETS
Раді, що Вам сподобався таймер і зовнішньо, і на слух, і на дотик!
Приємного користування, Антоне Олександровичу!
- Игорь А***Відгук від покупця. Продавець: LastStore. Колір: Чорний
Таймер хоть и "кухонный", но брал для работы, для концентрации. Функции выполняет, отличный дизайн, подошел под рабочий стол, стильный. Звук обычного "будильника", но не напрягает ни разу. Таймер супер
- Переваги:
- стильный, качественный
- Тимур С***Відгук від покупця. Продавець: LastStore. Колір: Чорний
Таймер порадував розмірами це не маленька хрень, а справжній "будильник". Виставлення часу інтуїтивне - крутиш безель, виставляєш час, натискаєш на кнопку на екрані пуск ну і т.д. У плюсі магнит який міцно тримає на холодильнику.
- Переваги:
- Размер.
- Недоліки:
- Немає.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: LastStore. Колір: Чорний
Свої функції виконує, дуже зручний у використанні, красиво виглядає)
Було б краще щоб він був на акумуляторі, а не на батарейках, але це не критично - наталія п***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
10/10
- Переваги:
- дуже стильні+відправили в день замовлення
- Недоліки:
- нема
- Продавець LARETS
Дякуємо, Наталіє! Вам натхнення і стильних, приємних і корисних речей!..
- Назаренко Ю***Відгук від покупця. Продавець: LastStore. Колір: Чорний
Дуже прикольний таймер. Стильний, красивий, простий у використанні. Можна ставити на підставку або вішати на холодильник на магніті. Єдиний нюанс - кнопка скидання знаходиться ззаду, тому не дуже зручно скидати таймер.
- Переваги:
- Стильний, простий у використанні
- Антон Ф***Відгук від покупця. Продавець: LastStore. Колір: Чорний
Удобный, красивый
НО: управление плохое. Секунды только по 5сек крутятся, к тому же, нельзя крутить конкретно секунды (от плавности поворота таймер «сам» выбирает, куда добавлять: к секундам или минутам. Это очень неудобно.)
Пять лишь потому, что мои требования к таймеру далеки от его целевого назначения. Для обыкновенной кухни - норм штука.- Переваги:
- Быстрая доставка, стильный дизайн
- Недоліки:
- Нету секундомера
- Юрій Ш***
Секундомір все ж є - просто збити на 0 і запустити
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: LastStore. Колір: Чорний
Доставили оперативно, нарікань до продукту немає
- Переваги:
- Все супер, працює як заявлено
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: LastStore. Колір: Чорний
Виглядає дуже круто, інтуїтивне керування. Практичний: зручний як на робочому столі для фокус-тайму, так і на холодильнику або на кухонному столі. Не ковзає, тримається добре.
- Переваги:
- Стильний, зручний, інтуїтивне керування
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Той самий випадок, коли результат перебільшує очікування. Гарний дизайн, великий, яскравий, та чіткий екран, добрий пластик та магніти, збірка теж на відмінно.
Сервіс Продавця теж на рівні, все швидко та чітко.- Переваги:
- Добрий екран, якість збірки, приємний на дотик пластик, плавний оберт колеса
- Недоліки:
- Подивимось як буде працювати
- Продавець LARETS
Дякуємо, Дмитре за Вашу високу оцінку таймеру в цілому і за конкретні ознаки! Дуже раді, що Вам він сподобався!
Зручного Вам подальшого користування і приємного настрою від цього!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Дуже сподобався таймер. Надіюсь, буде служити вірою та правдою.
- Продавець LARETS
Дякуємо Вам, Олександре, за відгук, оцінку і фото таймеру, в тому числі як виглядають кнопки перемикання режимів гучності та яскравості!
Вітаємо Вас з новим сучасним помічником!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: YOKKO
Прилад працює нормально, висить на кухні примагнічений до витяжки. Чай заварювати в харіо зручно, не пропустиш час, та і взагалі корисна і зручна річ. Виглядає якісно.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Батарейки ням ням 3 штучки ааа
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Дуже стильний таймер. Виглядає дорого. Зручний в користуванні.
Замовлення відправили швидко. Рекомендую як продавця так і цей аксесуар на кухню.- Переваги:
- Виглядає стильно та дорого, користуватись зручно
- Продавець LARETS
Дякуємо, Сергію, за Ваші враження, високу оцінку таймера та рекомендацію!
Затишної та комфортної обстановки Вам!
- Олексій Я***Відгук від покупця. Продавець: VolStore. Колір: Чорний
Продаван не читає запитання.
При увімкненні перемикача в режим еко таймер тупо вимикається та не реагує нінащо. У простої (без відліку) девайс сам вимикається і вмикається або на оберт колеса, або на натискання кнопки.
Шайба дійсно дуже здоровезна.- Переваги:
- Легке налаштування часу, гучний, підставка з магнітами.
- Недоліки:
- Здоровезна шайба, кнопка старт/стоп/скидання механічна, маркий глянець.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Користуюся 1,5 місяці, дуже задоволена.
Стильно виглядає, працює чітко. Цифри на екрані видно, є 2 режими гучності сигналу. Використовую як на робочому столі, так і на кухні — тож класно, що є і підставка, і магніт для кріплення. Легко виставляється час на таймері мені подобається сам по собі процес крутіння того колеса: це вже стало приємною настройкою на початок роботи :)
Продавець — приємна людина, а це вже 100 до гарного настрою від покупки. В той же день мені надіслали моє замовлення.- Переваги:
- Фото і опис на сайті повністю відповідають дійсності
Підходить і для офісу, і для кухні
Є магніт для кріплення та підставка
Приємний продавець - Недоліки:
- Продавець LARETS
Анастіє, дуже дякуємо за Ваші враження! Раді, що вони добрі!
Приємного Вам подальшого користування таймером!
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
Таймер як таймер, докупив до нього заряджувані батарейки - буде працювати вічно)
- Недоліки:
- не можна скинути час в 0
- Александр Х***
Я трохи неправильно описав недолік. Суть в тому, що якщо у мене виставлений час на 32хв, наприклад, і я зупинив час десь за 5 хв до кінця, то неможливо скинути час знову до 32 хвилин
Саме в 0 скидується норм - Продавець LARETS
Раді, що маєте гарні враження, Олександре!
Скидання часу в 0 – довге натискання на дисплей (на 2-3 секунди).
Дякуємо Вам за відгук! - Продавець LARETS
Так, якщо дати завдання таймеру «32 хв», то він візьметься за роботу, щоб показувати скільки залишилось часу до завершення і по скінченні завданого часу дасть звуковий сигнал. Достроково при потребі можна призупинити відлік часу (коротке натискання) і потім продовжити роботу після короткого натискання (зняти паузу). Або якщо під час відліку часу задача стала неактуальною, то можна відмінити її, якщо скинути таймер в 0 (довге натискання).
Функціі повернення до попередньої задачі («32хв»), дійсно немає. Наступне завдання треба дати окремою дією, навіть якщо час такий самий, як і попередній.
- Клим М***Відгук від покупця. Продавець: Perfetto. Колір: Чорний
Очень качественный товар. Собран добротно.
Рекомендую к покупке!- Переваги:
- Качество сборки
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Сірий
То, что нужно иметь на кухне)
- Переваги:
- Современный, красивый
- Продавець LARETS
Благодарим за Ваши впечатления, Юрий!
Приятного приготовления вкусных блюд с точностью по времени, которую даёт таймер!
- ІгорПродавець: LastStore. Колір: Чорний
Дуже сподобалось як налаштовується час. Товар вислали вчасно. Всім задоволений))))
- Переваги:
- Стильний дизайн, велиці цифри, на задній поверхні є магніт, від батарейок працює довго.
- Недоліки:
- Не помітив