Відгуки покупців про Автотримач для смартфону Colorway Gravity Sensor Holder Black
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За тиждень користування недоліків не виявив. Проста та надійна конструкція. Підходе для різних телефонів. Легко тримає мій телефон вагою 170 грамів на поганій дорозі. Для того щоб вийняти телефон треба його підняти вгору, а не тягнути на себе, але до цього швидко звикаєш. За свої гроші - просто топ!
- Переваги:
- Топ за свої гроші.
- Недоліки:
- За тиждень активного користування не виявив.
Представник постачальникаДоброго дня, Денисе! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рекомендую цей тримач. Мій 14 pro max тримає добре!
- Переваги:
- Чудово виконує свою функцію!
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Поставив на інше кріплення, тримається гарно
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Спасибо! Очень удобный держатель за очень приятную цену.
Представник постачальникаДоброго дня, Антоне! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший автотримач
- Переваги:
- Хорошо
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Неожиданно хорошее качество . " Лапы" с резиновыми накладками. Не дребезжит.
На коробке написано " сделано в Украине ".
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Євгеній Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не очікувано хороша якість за такі кошти.
- Переваги:
- Досить якісний і зручний тримач.
- Недоліки:
- Поки що не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Євгеній! Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень хороший
- Переваги:
- Держит хорошо
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все добре.
Представник постачальникаДоброго дня, Олеже! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Суперове універсальге рішення для будь-якого телефону. Втримується навіть по львівській бруківці)))
- Переваги:
- Ціна/якість
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Удобно. Не нужно никаких магнитов.
- Переваги:
- Надёжное крепление
- Недоліки:
- Не вижу
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Петро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Тримач дуже крутий. Не треба нічого ліпити до телефону. Вставляється і дістається дуже легко.
Нюанс є: ламелі обдувача, куди кріпиться, мають, в ідеалі фіксуватися. Бо буде трусити на ямах.
У мене не фіксуються ламелі, проте, повезло, знайшов місце, де кріплення тримача стає в розпорку з маніпулятором обдувача і міцно стоїть.- Переваги:
- Ціна і якість. Зручність
- Недоліки:
- Можуть бути з боку місця кріплення в авто.
Представник постачальникаПетро,вітаю! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Юрій С***
Це де? Бо в мене ламелі не фіксуються і горизонтально телефон не тримає?
- Петр К***
Він вертикально може бовтатися. У мене став між краєм та регулятором, що по центру.
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Тримач на 5 балів, iPhone 14 Pro і Pro Max чудово тримає
- Переваги:
- Гарно тримає на поганій дорозі
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Антоне! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Олексій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Надійно тримає телефон, зручно ставити і діставати. Єдиний мінус це те, що він не тримає телефон у горизонтальному положені, максимум по діагоналі.
- Переваги:
- Надійно тримає телефон, зручно ставити і діставати, легко кріпиться
- Недоліки:
- Не тримає телефон у горизонтальному положенні, але мені і не потрібно
- Юрий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
До этого держался на магните на тоннеле АКПП.не очень удобно.сейчаспрямо перед глазами не надо убирать взгляд с дороги .на одесской брусчатке фиксирует телефон надёжно, грех жаловаться. Легко установил одной рукой. Телефон легко ставить и снимать с держателя.
- Переваги:
- Адекватная цена и функционал
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаЮрію, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Янчинський О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісні матеріали. Телефон надійно зафіксований, лише коли підєднаний шнур зарядки. Прирізких маневрах може впасти. Сам тримач закріплений ідеально. Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Добре фіксується до решітки.
- Недоліки:
- При різких маневрах перекручується телефон, інколи падає.
- СлавікВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
тримач хороший
- Переваги:
- тримає телефон добре, не трусить
- Oleksandr G***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший тримач, виглядає гарно, телефон тримає добре, зручний. Є не великий мінус (одним боком перекриває кнопку блокування телефону, трохи не зручно розблоковувати) але в цілому не напрягає.
- Переваги:
- Кріпиться швидко, телефон тримається надійно.
- Недоліки:
- Не виявив
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший тримач
- Переваги:
- Хороший
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Павло Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже зручний
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличное качество
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Анжеліка Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нормальний тримач
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анжеліка! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За свою ціну хороший тримач. Тримається нормально, телефон також тримає нормально, компактний.
- Переваги:
- Компактний, ціна, тримається нормально.
- Недоліки:
- За таку ціну - нема.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Ілля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Виглядає не надійно, але на практиці гарний тримач телефону. Nothing phone 2a тримається ідеально, гарно встав у дефлектор ваз 2115. Рекомендую
- Переваги:
- Ціна, якість, конструкція.
- Недоліки:
- Через спецефічну конструкцію, іноді не з першого разу влучаю телефоном
Представник постачальникаІлля, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже зручний.
- Переваги:
- Відмінне інженерне рішення. Тримає добре.
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже зручний!
Представник постачальникаДоброго дня, Владиславе! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Свою функцію виконує чудово
Представник постачальникаДоброго дня, Іване! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже зручна! Кріплення надійне
- Олексій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
за ці гроші кращого мабуть не існує
- Переваги:
- працює як мав би
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Товар належної якості, доставили бистро,все чудово.
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Бибик В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Павел М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все было замечательно)))
- Переваги:
- Удобный)))
- Недоліки:
- Не увидел)))
Представник постачальникаДоброго дня, Павло. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ок
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудово тримає телефон
- Переваги:
- Тримає телефон
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна якість за доступною ціною
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Норм за такі гроші
Представник постачальникаДоброго дня, Олеже! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.