- ДанилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Нормальна миша)))
- Ноунейм
Не уточнил какую мышь))
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним
Мышу однозначно рекомендую, но подойдет скорее всего не всем. Из явных косяков только неравномерность подсветки по центру на полосе и лишний кусок рассеивателя слева над кнопкой, куда не достает свет. Рассеиватель выглядит, как будто снаружи он закругленный, но внутри ровными срезами, в некоторых режимах и в том числе с моим красным цветом выглядит "квадратиками", но это такое, не критично, думаю со многими цветами будет хорошо, да и от режима сильно зависит.
По удобству - мышь не из тех, где взял и кайфуешь, большинству придется к ней привыкать.
Из, так сказать, особенностей - мышь реально большая, девочкам с маленькой ручкой брать точно не стоит (в том числе и белый вариант, он такой же по габаритам и весу). Мышь тяжелая, грузиков нету ибо она сама по себе увесистая и они тут не нужны. Не совсем стандартная форма, кому-то может показаться неудобной. Все вышеперечисленное - для меня не минусы, я такое себе и искал, не люблю мелкие и легкие мыши, удобство формы придет думаю максимум в течении недели.
Из явных плюсов:
1. Внешний вид, пусть и не влияет на работу, но все равно приятней сидеть, когда рядом не куча г лежит.
2. Приятные на ощупь материалы, не маркие, да и качество вроде в порядке, не должна быстро затягаться.
3. Удобное расположение доп кнопок, в том числе и верхних над скроллом, т.к. очень люблю кнопку дабл клика (не для игр, в работе она тоже очень удобна), тут ее в чистом виде нету, но верхние кнопки настраиваются и, в отличии от многих мышей, где верхние кнопки исключительно для ДПИ, они очень удобно расположены и что б нажать не надо сильно тянуться.
4. Хороший скролл, кабель, ножки, очень клевые зацепы по бокам, даже при ее весе нету проблем с "поднять-переставить".
5. Хороший софт, не могу оценить его полностью, т.к. в игры не играю особо, поэтому макросы, корректировка выстрелов и прочую чушь оценить не смогу, но настроек в этом плане очень много, думаю каждый найдет себе полезное. Для меня интересна была анимация, она весьма гибкая, в том числе можно и свою слепить. Большой плюс - у мыши есть память, т.е. в софте исключительно настраивается все, но хранятся и берутся настройки потом именно с мыши.
Не очевидные плюсы:
1. Кто любит подсветки и прочие прелести под настроение - до 5 профилей подсветки, до 7 профилей настройки клавиш на мыши. Лично не пользуюсь, но кому-то может пригодится.
2. Частота опроса и высота отрыва могут регулироваться прямо снизу на мыши, не скажу что сильно надо, видимо сделано, что б можно было юзать без начальной установки софта, но я бы советовал все таки его поставить и настроить изначально мышь под себя.
3. Весьма уверенно ездит тупо по моему рифленому столу, но все же советую использовать коврики всегда, мыши дольше живут.
4. Для мыши бесплатны режимы в софте для шутеров и ММО, там где всякие корректировки при выстрелах, макросы и тд и тп. По идее оно копейки и так стоит, но все равно приятно, что для этой мыши эти пункты открыты.
5. Наклеечки в комплекте))) Весьма слабого качества и вряд ли я их буду клеить куда-то, но банально приятно, когда что-то дарят)))- Переваги:
- Очень красивая, хороший софт, весьма приятна в работе
- Недоліки:
- Тяжелая, есть косяки в подсветке, надо привыкать
- Олег
Верхнее покрытие не скользкое,пальцы не скользят по нему?
- Кудрявцев А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним
Користуюсь вже майже пів року. Дуже якісна мишка. Велика, середньої ваги. Ніяких зривів сенсору не буває(граю в КС). Дуже зручно керувати частотою оновлення і висотою сенсору прямо на мишці. Покупкою дуже задоволений. Це вже не перша моя мишка Бладі, минула до цих пір повністю робоча, але за 3-4 роки має не такий гарний вигляд)
- Переваги:
- Зручна, якісна, легко підстроїти під себе, ціна.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Світозар В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Для цієї мишки просто необхідно качати фірмову програму Bloody7, щоб її настроїти. Функцій і можливостей просто мільйон, а мишка ще й активована, що дозволяє вибрати режими Core 3 і 4, в програмі, для продвинутих користувачів. Для розуміння, що роблять функціональні кнопки 1,n і 3 прийдеться лізти в ютуб чи питатись когось, хто в цьому шарить. До кучі, під мишкою ще є 2 кнопки, які дозволяють настроїти швидкість відклику сенсора і відрив від поверхні. Одним словом, мишка просто імба.
- Переваги:
- Велика мишка, зручно лежить в долоні, приємна на дотик, багато кнопок + вони програмовані, RGB-підсвітка
- Недоліки:
- Інтуїтивно незрозумілий функціонал кнопок: 1,n,3
- Максим С***
Так налаштуй 1 n 3
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Мишка подобається, не вислизає з руки.
- Переваги:
- Якість матеріалів, вага, колір, ДПІ, і варіативність настройок.
- Недоліки:
- Трохи ззаду не рівно вирізані резинка, чи то пластик. І не зовсім зрозуміла програма до мишки.(яку потрібно зкачати)
- Вадим
Спасибо за фотографии. Очень круто посмотреть более детально
- Христина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Мишці вже 4 місяці, недоліків не помітила
- Переваги:
- Зручна, не глючить, красива
- Недоліки:
- Не помітила
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним
отличная мышка, звук приятный. В руках просто летает, тех деняг стоит, всем советую
- Переваги:
- лёгкая в руке, не тяжёлая характеристики просто бомба
- Недоліки:
- на картинке казалась меньше
- Скиценко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним
была блуди A4Tech V5M больше 3х лет. уже стала хромать плавность поворота, ну и совсем загрязнилась, хотя и рабочая. Взяла эту. Очень довольна. Использую для макросов в моорпг. Программа хорошая, понятная. У данной модели больше возможностей в плане макросов.
- Переваги:
- Удобно, красиво
- Олег
А она не сильно тяжёлая для вас,в игры как играется?
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Спочатку не міг звикнути до габаритів, але вже звик і вона дійсно зручна, швидка,точна і функціональна. Програма теж сподобалася- все налаштовуєть швидко. В комплекті не було фірмових наліпок але питання вирішили написавши a4tech в інстаграммі(відправили безкоштовно!).
- Переваги:
- Все супер!
- Илья Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним
Песня, сказка.
После покупки мыши жизнь сразу наладилась - Давид П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним
Хорошая мышка за свои деньги. Пока пользуюсь около месяца, нареканий нет. А там время покажет.
- Переваги:
- Большая, удобная, тихое колесико
- Иван Т***Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Отличная мышка, удобная в использовании и выглядит круто. Для шутеров рекомендую, можно любые макросы сделать и тащить)
- Переваги:
- Сенсор, ULTRA CORE, ножки X'Glide, подсветка
- Александр С***Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним
Отличная мышка,удобная,практичная с хорошим сенсором, прекрасный дизайн и функциональность.
Респект Bloody- Женя
Совместима с Мас?
- СергійПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Я надзвичайно задоволений покупкою цієї ігрової мишки. За таку невелику ціну, це дуже хороший варіант. Мишка виготовлена якісно, міцно зібрана та з непоганою гарантією. Для мене найроловніше, що користуватися нею зручно, бо вона легка, компактна та ідеально лежить в руці. Кнопки працюють добре, дуже тихо та не западають. Мишка має просто миттєвий відклик, додаткові кнопки та ідеально підійде для любих ігор. Раджу!
- Переваги:
- Ціна, зручна, кнопки, дизайн, якість, відклик
- ВячеславПродавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Самая красивая мышка, которую я покупал. Классная игровая. Быстрая, отзывчивая . Кнопки безвучные. Советую именно эту мышь
- Переваги:
- Во всем
- Надежда З***
Как сделать кнопки беззвучными?
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
зручна, гарна миша
- Переваги:
- чудова миша за свої гроші
- Недоліки:
- дивно працює підсвітка, інколи сама міняється
- Олексій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна миш за свою ціну, зручна та дуже зручний софт для налаштування миші та підсвітки
- Переваги:
- Якість, софт для налаштування, розблоковані 3 та 4 ядро
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Придбав 2 роки тому. Відмінно працює, ніяких проблем немає.
- Переваги:
- Комфортна для великої руки, зручний софт для налаштування.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна миша, дуже гарно зібрана, без люфтів та зазорів. Пластик без запаху. Клік в світчів середньої гучності, натискаються легко без заклинювань. Підсвітка має можливість гнучкого налаштування. Сенсор доволі якісний, граючи в апекс не зривався. Надійний плетений кабель, на кабелі є ферритовий фільтр. Розблоковані ядра
- Переваги:
- Ціна, якість, розблоковані ядра
- Недоліки:
- Не виявив
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Користуюсь цією мишкою вже пів року. Повністю в ній задоволений
- Переваги:
- Тяжка, велика, гарно лежить в руці
- Єлизавета Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купувала на подарунок, чоловік задоволений. Миша зручна, практична, швидка. Ну і красива, що головне для мене))
- Переваги:
- свій функціонал виконує, продумана та зручна, гарна)
- Недоліки:
- не виявили
- Саша Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним
Хорошая мишка за свои деньги
- Переваги:
- Материал дизайн контроль
- Недоліки:
- нету
- Євген Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Враження через 2 місяці використання.
Миша гарна, зручна. Функціональних недоліків не знайшов. Єдиним може бути рухома посадка кнопок. Вони можуть іноді видавати звук, клацання.
В іншому все гарно.- Переваги:
- якісні матеріали, дизайн, відчуття
- Недоліки:
- якість виготовлення достатня, а не бездоганна
- Данило П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним
Просто хорошая мышка
- Переваги:
- Мышка, софт для мышки топовый.
- Недоліки:
- Не заметил
- СергійПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышь удобная, все кнопочки там где нужно, приятно управлять, шустрая. Регулируемая подсветка добавляет свой колорит. Шнур достаточной длины. #моєрозпакування
- Переваги:
- Красивая, удобная игровая мышь.
- Недоліки:
- Пока нет.
- AlinaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошая мышка, мягкий клик, руке удобно лежать. Радует дизайн подсветки, приятный цвет, есть разные режимы. Покупкой довольна :)
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Пока нет
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нравится. Чуть легче чем предыдущая от этого производителя, но через 2 дня полностью привык.
- Переваги:
- Приятная на ощупь, приятный дизайн.
- Недоліки:
- Не очень удобный софт для настройки RGB, включил режим медленной смены цветов и пока не надоедает :)
- Алена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарне мишатко,дитині дуже сподобалось))
Підсвітка,то щось космічне - Андрей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Пользуюсь почти месяц, работает отлично, в играх 3 и 4 ядра еще не проверял, но, говорят, что это "легальные читы". В руке лежит удобно, особенно благодаря резиновым вставкам по бокам. Кнопки не люфтят, звук нажима приятный. Подсветка так же не мешает, ее вообще можно отключить благодаря софту. Белый цвет не пачкается, а если что-то и загрязнилось, то очень легко стереть салфеткой. Провод в оплетке и надежно укреплен с обеих сторон.
(Если кому интересно, разъем usb красный)- Переваги:
- Все перечисленное выше
- Недоліки:
- Не обнаружено (хотя что касается софта, его интерфейс староват, но это никак не влияет на качество мыши)
- СлавикПродавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Самая крупная или скорее длинная мышь у Блади.Белый вариант очень красивый,смотрится шикарно.Мышь уже имеет из коробки активированные 3 и 4 ядра (core) для макросов и законного читерства))) Сенсор у мышки просто лучший за свои деньги и в своем классе.
Мышь супер , рекомендую- Переваги:
- Красивая, функциональная, белая, удобно лежит в большой ладони
- Недоліки:
- Не беспроводная ,увы)))
- Виктор П***
Подсветка настраивается?
Представник постачальникаДобрый день! Вы можете настроить подсветку в приложении
- Олег Ю***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Білий
Дуже класна миша,вже другу таку купую .попередня трималась дуже гідно
- Продавець WOWS
Олег, вітаємо! Ми вдячні вам за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним
Сподобалася миша,в руці чудово тримається
- Виталий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
удобная, отличная и красивая мышка
- Переваги:
- хорошая
- Недоліки:
- нету
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним
Мышь — имба. Пользуюсь уже больше недели, работает хорошо и без проблем. Установил программу для настроек от производителя, всё работает нормально, драйвера не слетели. Если кому надо, подсветку можно отключить через программу производителя мыши (Bloody 7).
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Отсутствуют
- ВаньокВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хорошая мишка топ да свои денги советую
- Переваги:
- Качество,цена,дезайн, функції
- Миха Х***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Білий
Все хорошо
- Переваги:
- Удобная
- Недоліки:
- Та вроде нету
- Продавець WOWS
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!