Відгуки покупців про Пляшечка для годування скляна з силіконовою соскою Baby Team 250 мл 1211 колір бірюзовий
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Трошки підростем замовимо ще, бо дуже гарні продавці і пляшечка якісна. Дякую
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію!)
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова пляшечка. Другий раз її вибираю. Рекомендую.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію!)
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая бутылочка
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна пляшка
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- Ярина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша скляна бутилочка.До цього купувала меншу за об'ємом цього виробника і в користуванні те,що треба
- ТаисияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо!
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна пляшечка, цілком задоволена
- Недоліки:
- Не знайшла
- Татьяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупаем третий раз. Качество и цена все устраивает.
- Переваги:
- Цена и качество
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качество оставляет желать лучшего ((очень тонкое стекло,соска не предназначена для ребенка с рождения, так как быстрый поток
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Соска,стекло
- Крістіна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пляшечка прийшла вчасно, надійно запакована)
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто все нормально
- Переваги:
- Просто все нормально
- Недоліки:
- Немає клапану для збовтування
- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая, качественная, стеклянная бутылочка для кормления ребенка,с розметками 250мл. Компактная,удобная,красивий цвет ,і милый принт. Силиконовая соска, медленный поток.
- Переваги:
- Высококачественное стекло,силикон
- Александра Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное качество за эти деньги, удивилась, что срок службы 6 лет. Круто очень, цвет понравился
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бутылочка очень хорошая,покупкой довольна
- Переваги:
- Держит тепло дольше,чем пластикова бутылочка
- Майя Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
в нас дві бутилочки цієї фірми, на 150 і на 250. на 150 чудова! а от дана на 250 зовсім не така соска не прилягає до ковпачка, через що при взбовтуванні суміш виливається в кришку і не пропускає повітря в бутилку при годуванні.
- Переваги:
- скло
- Недоліки:
- соска
Представитель брендаСудя по описанной Вами ситуации с протеканием Вы не зафиксировали соску в пластиковом фиксационном ободке перед накручиванием его на основание бутылочки.
Во избежание протеканий необходимо плотно посадить соску в пластиковое фиксационное кольцо (буквально затянуть ее до упора), тем самым надежно зафиксировав.
С уважением, команда Baby tam
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный вариант стеклянной бутылки.ьжто лучше чем покупать пластиковую
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная бутылочка по низкой цене
- Переваги:
- Дольше держит тепло,чем пластик.
Хорошо моется. - Недоліки:
- Алина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Буду покупать еще.
- Алина А***
Колпачок неплотно прилегает к соске,при смешивании смесь вытекает в него и когда открываешь этот колпак,то смесь стекает по бутылочке и рукам и все липкое и сладкое.
Это для меня единственный недостаток,который я заметила за время использования.
А так бутылочка хорошая.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовиш одне, а відправлять інше, не варто користуватись послугами цього продавця!!!
- Переваги:
- Відправили не таку, як замовляли
- Недоліки:
- -------
Эксперт RozetkaДоброго дня, Юрій! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пляшечка не така як на фото. Форма зовсім інша, як результат і висота відрізняється від тої що вказана в коментарях - її висота 17 см і в стерилізатор вона не поміщається. Купувала лише щоб помістилася в стерилізатор... А так вона мені ні дочого, маю таких уже... Шкода витраяених грошей, краще було щось інше маляті купити. Соска невразила, раніше замовляла соски цієї фірми, вони були кращі, а ця й маляті неподобається. Дешева, але й задарма мені її непотрібно.
- Переваги:
- Кришку зручно відривати, це правда
- Недоліки:
- Непоміщається в стерилізатор
Эксперт RozetkaДоброго дня, Оксана! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставили быстро,пользуемся месяц,падала много раз качество супер.
- Переваги:
- недорого
- Tatyana F***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бутылочка понравилась. Удобная, хорошо моется, в стерилизатор помещается.
- Переваги:
- Помещается в стерилизатор
- Недоліки:
- Разметка слабая
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чи можна двзнатися висоту самої пляшки (скла) чи влізе у стерилізотор?
Представитель брендаВисота саме скляної пляшечки = 14,5 см.
З повагою, команда Baby team