Відгуки покупців про Лапшерезка ручная Maestro МR 1679-R тестораскатка (паста машина) с насадкой для равиоли 3в1

Оцінка користувачів 4.54/5
  • Відгуки про товар продавця FLIKSMARK
  • Тарас Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FLIKSMARK

Користуюся декілька днів, погнулася основна платформа, змістилися барабани(з одного боку тонше з іншого товще), забилася тістом, почистити не можна(треба з викруткою розбирати). Дуже скрипить, метал погано пахне. Незадоволений, треба було заплатити більше і купувати в фізичному магазині з гарантією. Про тверді сорти пшениці можете забути.

Переваги:
    3 в 1, дешева ціна
    Недоліки:
    забивається та гнеться, погані барабани, не можна мити
  • Каріна К***
    Відгук від покупця. Продавець: FLIKSMARK

Рекомендую магазин, сразу же перезвонили , оформили заказ и отправили. Приятная женщина все рассказывает по товару и даёт советы) Материал качественный.

Переваги:
    Хороший материал
    • Продавець  FLIKSMARK

Вітаємо Вас, Карино! Дякуємо за вибір та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою . Ваша думка для нас важлива. Бажаємо тривалої експлуатації та гарних вражень!

• Тарасенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: FLIKSMARK

Отличная вещь в хозяйстве :)
    Качеством металла и различных режимов очень довольны.

Переваги:
    Многофункциональность
    Недоліки:
    Ручка может выпадать, нет хорошей фиксации.
    • Продавець  FLIKSMARK

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Гарного користування!

• Владимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Feel in

• Руслан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Тесто получается ровным и гладким, что всегда приятно на ощупь. В целом, устройство справляется со своей задачей и делает процесс подготовки пищи более приятным.

• Продавець  Helsis

Руслан, вітаємо) Дякуємо за відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.

Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Аліса Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Пристрій зручний, тісто розкачує ровно, тільки треба місце на столі.

Щиро дякуємо за відгук!
      Нам надзвичайно приємно що вам все сподобалось) Завжди будемо раді бачити вас знов!

• Анатолий Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Тісто виходить рівненьке, різальна частина гостра, робить всё швидко. Чесно, не думали, що так просто можна мати свіжу локшину на столі.

• Катерина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Паста получается как у бабушки — ровные полоски, не порвались и не прилипли. Очень весело мастерить этот итальянский антураж!

• Ренчковська В***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Жахлива річ. Не виконує своєї функції. Та ще з браком. !!!!!

• Продавець  Helsis

Нам щиро шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Розуміємо ваше обурення — така ситуація справді неприємна.
      Ми хочемо виправити це якнайшвидше.
      Дякуємо, що повідомили про проблему. Це допомагає нам контролювати якість і ставати кращими.

• Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Мы давно хотели попробовать делать пасту дома, тесто раскатывается ровно и быстро, а порезать лапшу стало вообще без возни. Немного тяжеловатая, но зато крепкая, точно не развалится после пары раз.

• Продавець  Helsis

Щиро дякуємо Вам за такий теплий та детальний відгук)
      Нам дуже приємно знати, що лапшерізка виправдала Ваші очікування і допомогла легко розкачувати тісто та готувати домашню пасту без зайвих клопотів. Саме для цього ми й підбираємо надійні та зручні моделі
      Окремо дякуємо, що відзначили міцність конструкції. Так, вона трохи важча, зате це гарантує стабільність під час роботи та довговічність у використанні
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців)

• Василина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Тісто з нею виходить ідеальне, вже наліпили вареників та равіолі) В планах вишневі вареники. Гарно робить тісто

• Виктория О***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Мені вона дуже довподоби, бо готую тільки домашню лапшу для всіх своїх страв. Вона того коштує, рекомендую

• Продавець  Helsis

Дякуємо вам, Вікторіє, за такий теплий відгук!)
      Нам дуже приємно знати, що лапшерізка стала для вас надійною помічницею у приготуванні домашньої локшини. Домашні страви завжди мають особливий смак, і раді, що наш товар допомагає вам готувати їх із задоволенням
      Щиро дякуємо за рекомендацію та високу оцінку! Нехай кожна страва виходить смачною та радує всю родину
      Завжди раді вашим замовленням!)

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Дуже зручно розкочувати тісто, ножі гострі й порізи рівні. Рекомендую для домашньої кухні.

• Ярослав Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Хороший такий тістокат, гарно справляється

• Павло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Гарна річ для кухні, равіолі готували, пасту все превосходно вишло

• Ауріка М***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Нею можна легко регулювати товщину тіста. розкатати тісто зручно і на вареники!
    багатофункціональна лапшерізка.дякую

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Отлично раскатывает тесто, пользоваться удобно и просто.

• Марк С***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Крута штука для домашньої пасти тісто розкачується рівно, зі звичайною лапшою працює без проблем)

• Лілія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Робили пасту і тісто для равіолі тісто розказували поступово як радив продавець , вийшло бомба.

Переваги:
    гарно розкатує
  • Едуард П***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Класна, раскатувати набагато легше ніж скалкою.Коли багато тіста це дуже допомогає.Лапшу нарізати теж питань не складає.

• Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Прекрасна тісторозкатка! Ріже ровно, насадка для равіолі робить відмінно. Головне зробить правильне тісто, тоді результат ідеальний.

• Продавець  Helsis

Щиро дякуємо за ваш відгук!)
      Раді, що тісторозкатка повністю виправдала ваші очікування, а насадка для равіолі працює на відмінно. Дійсно, правильно підготовлене тісто — і результат просто чудовий
      Нехай кожна страва виходить смачною, а процес приготування приносить задоволення! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом)

• Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Маючи лапшерізку на кухні, готування пасти стало справжнім ритуалом. Розкачування тіста виходить рівномірним, а лапша красива. А ось крутити ручку трішки втомливо, але це дрібниця, враховуючи, що результат того вартий. Рекомендую для дому, де цінують якість, а не просто швидкість.

• Продавець  Helsis

Дякуємо вам за такий теплий і змістовний відгук!)
      Нам дуже приємно, що лапшерізка стала частиною ваших кулінарних ритуалів і допомагає створювати ідеальну, рівномірну пасту. Саме для таких моментів ми й працюємо — щоб приготування приносило не лише результат, а й задоволення від процесу.
      Так, ручний механізм потребує трохи зусиль, але ми раді, що якість і краса домашньої локшини це повністю компенсують

Дякуємо за рекомендацію та довіру! Нехай на вашій кухні завжди буде смачно й натхненно)

• Альона І***
    Відгук від покупця. Продавець: Feel in

Саме те.що я шукала

• Давиденко А***
    Відгук від покупця. Продавець: DimPosud

Не сподобалося. Найменша насадка не розділяє макарони,тісто раскатує теж з дірками, велика лапшерізка після першого використання почала не крутитися одна сторона, вимити ще той квест....Равіолі навіть і ставити незахотіла.....даремно викинуті гроші та час..
    До магазину претензій немає, відправили відразу

• Анжелика Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DimPosud

Одне задоволення розкатувати тісто, якби не випадала ручка. Трошки не продумано

Переваги:
    Швидко і легко розкатувати
    Недоліки:
    Випадає ручка
  • Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: DimPosud

Працює нормально, свої функції виконує