- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Velo4Town. Колір: Чорний
Тримає добре)
- Микола Ч***Відгук від покупця. Продавець: Velo4Town. Колір: Чорний
В цілому не поганий але є одна проблема, це або я мало закрутив телефон на тримачі або він відкручуєиься при вібрації
- Переваги:
- Стильний, мійний, легко використовується
- Недоліки:
- Відкручуєся боли
- Продавець Velo4Town
Дуже вдячні Вам за оцінку нашого товару та магазину. Приємного користування. Працюємо для Вас!
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Velo4Town. Колір: Чорний
Замовив данний товар, в цілому якість гарна, але болт який тримає кріплення повністю без різьби, що унеможливлює його встановлення. Прошу продавця посприяти в вирішенні цього питання
- Продавець Velo4Town
Приносимо Вам вибачення за незручності, що виникли у зв'язку із болтом. Вам буде відправлено новий товар на заміну.
- Артем
Продавець дуже швидко звʼязався та відправив новий товар на заміну, сплатив послуги пошти! Рекомендую!
- Евгений Ч***Відгук від покупця. Продавець: Velo4Town. Колір: Чорний
Товар придатний, але завдяки тому, що гвинт який затискае криплення телефону стоїть збоку, а не по центру, телефон затискається з того боку, де гвинт сильныше, а протилежний кінець під час руху по вибоїнинам може вискакувати з кріплення.
- Переваги:
- Гарний на вигляд
- Недоліки:
- Не впевнене кріплення
- Продавець Velo4Town
Дуже вдячні Вам за оцінку нашого товару! Та грунтовні спостереження, що стануть у нагоді користувачам. Який саме телефон Ви кріпили на зазначений тримач, та чи був він у чохлі? Які розміри телефону (довжина, ширина, висота) який встановлювався на тримач?
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: You Smart. Колір: Чорний
- Продавець You Smart
Дякуємо за відгук! Ми цінуємо Вашу думку!
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: You Smart. Колір: Чорний
Всім рекомендую
- Продавець You Smart
Дякуємо за відгук)
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Mango-Star. Колір: Чорний
Поставил на мотоцикл. Служит хорошо, удобно. Крепления и болты отлично сидят. Всё в комплекте даже ключи. Единственное что не хватает контргайки или фиксатора чтобы при вибрации не раскручивался зажим.
- Переваги:
- Удобство, качество
- Недоліки:
- Откручивается держатель при вибрации
- Максименко Е***Відгук від покупця. Продавець: Mango-Star. Колір: Чорний
Металеві деталі
універсальний розмір- Переваги: