Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Каталка-толокар Bambi M 3503A-3 Червоний 2 в 1

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Ярослава Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

ужасно торохтят колеса, у ребенка уши закладывает, он их руками закрывает, и соотношение цены и качества немного не соответствует, как по мне завышена

Переваги:
    хорошо работает проигрыватель с музыкой очень много песен, собирать её несложно хотя деталей просто огромное количество, мы с мужем за час управились
    Недоліки:
    пластиковые колеса, нет детали в виде зонтика что от солнца закрывает, хлипкие подножки
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий

Нормальна машинка. Дитина 1рік,дуже подобається натискати на кнопки і слухати музику. Впринципі перші враження позитивні, але ставлю чотири зірки, так як не було одного болтика з гайочкою, що кріпить ручку до поворотного механізму. Це не велика проблема, але хотілось би все таки щоб було все як треба, розумію що це провина не Розетки, а тих хто комплектував машинку, тому притензій не маю.

Переваги:
    Дитина задоволена.
    Недоліки:
    Не повний комплект
  • Оксана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Машинка хороша,міцна і все справне,дитинка 9 місяців у захваті.

Переваги:
    Недоліки:
    У комплекті має бути піддашок,а його немає
    • Екатерина Я***

Скажите пжл, подставка для ног снимаеться??

• Алла А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий

Машинка класная.Фары мигают разными цветами,сигналит,звук мотора,музыка на иностранном языке, но прикольная.Ребенок в восторге.Катаем пока по квартире,но как только потеплеет,будем выезжать на улицу.

Переваги:
    Машинка хоть и пластиковая,но хорошего качества.
  • Валерия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Машина просто супер, брала на подарок племяннику которому 10 месяцев, пока отлично катается по квартире

Переваги:
    Цена, музыка, светятся фары
  • Ангеліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Син йому 7 місяців машинкою задоволений, а я ще більше посадила та катаю по будинку, дуже добре що є захисний бортик дитина не випадає, йому цікаво і мені легше проводити довгі вечори)) ручка тримач на мій ріст 175 підходить ідеально. Мелодії приємні, звук сигналу мотра теж хороші))

Рекомендую

• Пащевська О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Товар пришел быстро,хорошо запакован)))Машинка очень понравилась)

• Денис
    Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий

Машина класна, малому подобалась. Але подумалось колесо. Як можна замовити нове і поміняти?

Переваги:
    Якісна, музика, батьківське управління.