- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: NIKK STORE. Кількість в упаковці: 5
Я конечно не такое хотел но сойдёт
- Продавець NIKK STORE
Добрий день. У описі і характеристиках товар товару вказана вся інформація про товар. На жаль, ми не знаємо і не який товар ви шукаєте. Даний товар відповідає всім заявленим характеристикам.
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: NIKK STORE. Кількість в упаковці: 50
Замовлення отримала.Все супер.Дуже дякую.Обов'язково замовлятиму ще.
- Продавець NIKK STORE
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Приємного Вам використання. Будемо вдячні за чесний відгук про сервіс магазину. З повагою NIKK STORE
- Микола Т***Відгук від покупця. Продавець: NIKK STORE. Кількість в упаковці: 5
Дякую за якісне обслуговування
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: NIKK STORE. Кількість в упаковці: 20
Всё класс.
- Переваги:
- Всё как заявлено
- Недоліки:
- Продавець NIKK STORE
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: NIKK STORE. Кількість в упаковці: 15
Проблему вирішено
На фото диаметр 1.5-2.5мм, по факт доставили 4мм
- Продавець NIKK STORE
Добрий вечір. Все правильно, на фото як і у описі до товару вказано, що для проводів 1.5-2.5мм, у гільзу Ви вставляєте 2 проводи і загальна товщина подвоюється.
- Андрій
Один провід вставляється з однієї сторони, інший з іншої. Нічого там не подвоюється.
Ці гільзи не відповідають стандарту - товщина стінок значно менша ніж має бути, тому і провід бовтається. Не використовуйте їх, бо вони нормально не обжимаються, а під навантаженням плавляться. - Продавець NIKK STORE
Добрий день. Товщина стінки гільзи відповідає стандарту ISO 9001, маркування товару здійснюється також відповідно даного стандарту. Є правила маркування товару, і згідно них товар маркується. Ми цінуємо Вашу думку, але це тільки Ваша особиста думка, яка не відповідає дійсності! З повагою NIKK STORE
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: NIKK STORE. Кількість в упаковці: 50
Все дуже якісно та дуже оперативно.
Гарний продавець - рекомендую!- Переваги:
- Гарний товар та продааець