Картка Rozetka

Відгуки покупців про Прес для бургерів та котлет ручна прес-форма для гамбургерів металевий PAVLYSH (F-14)

Оцінка користувачів 4.77/5
  • AI аналіз відгуків
    46 відгуків:  87% позитивних, 9% нейтральних, 4% негативних.
    Користувачі у більшості дуже позитивно оцінюють прес для котлет: відзначають хорошу якість, зручність у використанні та привабливу ціну. Покупцям подобається, що котлети виходять однакової форми, прес значно спрощує процес приготування та зберігання, а також легко очищується. Основними перевагами називають якість, простоту, швидкість та функціональність. Серед недоліків: траплялися поодинокі скарги на невеликий розмір котлет, прилипання фаршу без змазування, окремі випадки дрібних пошкоджень ручки та одна скарга на не відправку товару.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Тарас К***

Все добре

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Швидка доставка та якісний товар! Дякую)

• Дар'я Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Готувала, все дуже сподобалось!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

всё отлично. перед покупкой помните что котлета ужаривается.

• Андрей Е***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Он бесполезен потому что слишком маленький

Переваги:
    Недоліки:
    Маленький
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Вони є двох видів: 8мм та 12мм діаметру. Вам приїхав той товар, який ви замовили, у нас є більші в наявності. Якщо товар не був у використанні - ви можете його повернути.

• Сергій П***

Швидка доставка зроблена якісно

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Ні
    • Продавець  kostor

• Алла С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

швидка доставка, прес якісно зроблений, котлети гарні виходять. рекомендую

• Лилия С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Простий та зручний у використанні

• Дар'я Я***

• Максим К***

Фігня повна

• Продавець  kostor

Нам прикро, що товар вас розчарував. Така оцінка без опису проблеми не дає змоги зрозуміти причину незадоволення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення та уточніть, що саме не працює — ми обов’язково допоможемо з перевіркою, заміною або поверненням коштів. Для нас важливо вирішити ситуацію, а не залишати клієнта з негативним досвідом.

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

класна якість, простий у використанні, дуже подобається

• Леонид К***

Прес чудовий

• Валерій Б***

Без нарікань.

• Ілля К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Прес супер! Дуже сподобався, котлети з ним не разлазються по пательні.

• Артем Ж***

Максимально безполєзна вещь!!!

• Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Могли б звернутись до нас, гарантія за пів року на товар вже не дійсна.

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Отримав на днях, після відкриття виявилось, що дерев'яна ручка трохи пошкоджена, можливо ще в процесі виробництва, бо в упаковці відбитого шматочка не було. Звісно, це не вплине на використання, але трохи неприємно.

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
      Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Сергій У***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Товар відмінної якості. РЕКОМЕНДУЮ ДО ПРИДБАННЯ !!!

Переваги:
    Зручність та швидкість приготування.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  kostor

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

з ним набагто швидше формувати котлетки для бургерів
    доставка швидка

Переваги:
    маленький, зручний

• Виктор
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Нормальная вещь, все просто и понятно.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Чудовий прес для котлет невеликого розміру! Зручно та швидко можна «наліпити» котлет на заморозку!

Переваги:
    Розмір

• Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Чудовий прес, дуже зручно для формування котлет, без зайвих зусиль. Подобається якість матеріалу, великий плюс, що можна мити в посудомийній машинці (користуюся капсулами)

Переваги:
    Якість
    • Продавець  kostor

• Давид Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

ЗА такие деньги лучший пресс

Переваги:
    Отлично
    Недоліки:
    Чуть тяжело достается но маслом если смазать то отлично
    • Продавець  kostor

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Упрощает формирование котлет, особенно для их заморозки. Мне понравился

Переваги:
    Удобный, практичный

• кравцов п***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все Чудово! Оперативна доставка! Товар в наявності!

• Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Виталий А***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хороший прес, швидко відправили!

• Олександр П***

Все добре

• Єгор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все как в описании, цена качество топ!

• Андрей К***

Отличный товар!

• Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Прес чудово виконує свою функцію

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Прес супер! Ціна-якість чудова! Котлетки виходять рівненькі, з гарною товщиною. Під звичайну булочку підходить ідеально!

• Дмитрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Гарний прес) використовую раз на тиждень, проблем нема

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

коли хочеться дві котлети в бургері не великого розміру саме такий розмір, не забудьте змастити трохи олійкою перед прес.

Переваги:
    швидко пресує котлети
    • Продавець  kostor

• Анатолій К***

Все супер. Бургери виходять топ

Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  kostor

• Сергій М***

Все прийшло те,що замовляв

• Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Найкращі відгуки про продавця і товар

Переваги:
    Швидко
    • Продавець  kostor

• Анатолий

Все супер