- AI аналіз відгуків46 відгуків: 87% позитивних, 9% нейтральних, 4% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все добре
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: kostor
Швидка доставка та якісний товар! Дякую)
- Дар'я Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Готувала, все дуже сподобалось!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: kostor
всё отлично. перед покупкой помните что котлета ужаривается.
- Андрей Е***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Он бесполезен потому что слишком маленький
- Переваги:
- Недоліки:
- Маленький
- Продавець kostor
Вітаємо! Вони є двох видів: 8мм та 12мм діаметру. Вам приїхав той товар, який ви замовили, у нас є більші в наявності. Якщо товар не був у використанні - ви можете його повернути.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Швидка доставка зроблена якісно
- Переваги:
- Недоліки:
- Ні
- Продавець kostor
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
швидка доставка, прес якісно зроблений, котлети гарні виходять. рекомендую
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Простий та зручний у використанні
- Дар'я Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Фігня повна
- Продавець kostor
Нам прикро, що товар вас розчарував. Така оцінка без опису проблеми не дає змоги зрозуміти причину незадоволення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення та уточніть, що саме не працює — ми обов’язково допоможемо з перевіркою, заміною або поверненням коштів. Для нас важливо вирішити ситуацію, а не залишати клієнта з негативним досвідом.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
класна якість, простий у використанні, дуже подобається
- Леонид К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Прес чудовий
- Валерій Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Без нарікань.
- Ілля К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Прес супер! Дуже сподобався, котлети з ним не разлазються по пательні.
- Артем Ж***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Максимально безполєзна вещь!!!
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Могли б звернутись до нас, гарантія за пів року на товар вже не дійсна.
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отримав на днях, після відкриття виявилось, що дерев'яна ручка трохи пошкоджена, можливо ще в процесі виробництва, бо в упаковці відбитого шматочка не було. Звісно, це не вплине на використання, але трохи неприємно.
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Сергій У***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Товар відмінної якості. РЕКОМЕНДУЮ ДО ПРИДБАННЯ !!!
- Переваги:
- Зручність та швидкість приготування.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: kostor
з ним набагто швидше формувати котлетки для бургерів
доставка швидка- Переваги:
- маленький, зручний
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: kostor
Нормальная вещь, все просто и понятно.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: kostor
Чудовий прес для котлет невеликого розміру! Зручно та швидко можна «наліпити» котлет на заморозку!
- Переваги:
- Розмір
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Чудовий прес, дуже зручно для формування котлет, без зайвих зусиль. Подобається якість матеріалу, великий плюс, що можна мити в посудомийній машинці (користуюся капсулами)
- Давид Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
ЗА такие деньги лучший пресс
- Переваги:
- Отлично
- Недоліки:
- Чуть тяжело достается но маслом если смазать то отлично
- Продавець kostor
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Упрощает формирование котлет, особенно для их заморозки. Мне понравился
- Переваги:
- Удобный, практичный
- Продавець kostor
- кравцов п***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все Чудово! Оперативна доставка! Товар в наявності!
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Виталий А***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хороший прес, швидко відправили!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все добре
- Єгор Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все как в описании, цена качество топ!
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный товар!
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Прес чудово виконує свою функцію
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: kostor
Прес супер! Ціна-якість чудова! Котлетки виходять рівненькі, з гарною товщиною. Під звичайну булочку підходить ідеально!
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Гарний прес) використовую раз на тиждень, проблем нема
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: kostor
коли хочеться дві котлети в бургері не великого розміру саме такий розмір, не забудьте змастити трохи олійкою перед прес.
- Переваги:
- швидко пресує котлети
- Продавець kostor
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все супер. Бургери виходять топ
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все прийшло те,що замовляв
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Найкращі відгуки про продавця і товар
- Переваги:
- Швидко
- Продавець kostor
- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: kostor
Все супер