Відгуки покупців про Набір розпилювачів для олії соусів заправок оцту Дозатори для соусу та харчових рідин PAVLYSH FS 25

Оцінка користувачів 4.24/5
на основі 173 відгуки
  • Відгуки про товар продавця kostor
  • Діана

Не розпиляє олію

Переваги:
    Недоліки:
    Олія йде струєю, а не розпилюється
  • Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий

Набір відповідає очікуванням. Якість пляшок чудова, дозатори працюють на відмінно!

• Олександра Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий

Хороший набір, якість розпилювачів відмінна, не протікають, дозатори працюють відмінно!

• Анастасія П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий

Все ок. Товар якісний, розпилювачі працюють відмінно

• Виталий Ч***

Не працює. Він зовсім не розпилює. Купив два - не знаю що робити
    Не рекомендую

• Лідія К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий

Отримала розпилювачі в належному стані. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Зручні розпилювачі.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  kostor

• Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий

Навіть зірок не заслуговує бо це просто сама найдешевша китайщина яку ви не зможете знайти. 2 розприскувача - один розвалився прямо в руках; інший попрацював тест з водою, коли спробував з олією теж не витримав і зламався.
    Якщо у вас є бажання придбати це для олії, готуйтесь в оліє буде все окрім того місця куди ви плануєте розприскати цю саму олію.

Переваги:
    Можна зберігати рідину в середині.
    Недоліки:
    Не виконує свою функцію.
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадволені товаром. Напишіть нам в особисті - ми допоможемо.

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий

Дуже гарний набір. Користуюсь майже кожного дня, все чудово працює, недоліків не виявила. Дякую за швидку відправку.

• Ангелина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий

Хороший набір. Виглядає естетично, якісні баночки.

• Марк Б***

10/10
    Дружина задоволена!

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий

Задоволений покупкой. Розпилювач олії топовий.

• Катя Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий

Набір якісний, цілий, чудово розпилює олію. Я задоволена. Дякую !

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий

Упаковки надірвані та брудні. Розпилювач не розпилює, а як дозатор наливає струєю масло. Як бонус тут дві пляшки(це не набір, просто дві однакові пляшки), тому замість однієї непотрібної речі у вас буде дві.

• Продавець  kostor

Шановний Владислав. Нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром. Можливо вам попався брак, у вас є 14 днів на обмін або поврення.

• Юрий О***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий

Товар пришел быстро. В пункте выдачи поверхностно осмотрел - вроде бы все нормально. Но, дома увидел, что на одной ёмкости трещина (скорее всего производственный брак-так разбить при транспортировке невозможно) и распылитель стоит не по центру (то есть разбрызгивать он не сможет). Второй распылитель - всё нормально. На следующей день созвонился с продавцом и объяснил ситуацию. Продавец скинул реквизиты куда отправить бракованный товар и предложил варианты: деньги или замена. Я выбрал замену. На Новой Почте получил новый распылитель. С ним все хорошо. Все отправки за счёт продавца.
    Выводы :
    Товар за такие деньги та ещё и с промокодом рекомендую. Внимательно проверьте товар, так как присутствует брак.
    Продавец очень порядочный. Респект.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Был бракованный один распылитель
    • Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий

Працюють норм, але в коментарях видно, що раніше була лейка та йоршик - зараз їх немає. Колір також не такий як на фото, але попереджали

Переваги:
    Працюють
    Недоліки:
    Комплексність
    • Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Юлія А***

П.С. Одна працює, а друга перестала буквально через два тижня (((

• Альона Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий

чудово, швидко, дякую

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Для гриля просто потрібна штука. Економія олії. Дуже зручно користуватися. Симпатичний дизайн.

Недоліки:
    Не знайшов.
    • Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Дзюбенко І***

Норміч

• Максим О***
    Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий

Идея не плохая, но реализация крайне сомнительная. Если поменять систему распыления(именно на распыление, а не на струю), то будет намного лучше. Пока что - 3/5.

Переваги:
    Более мение привлекательный вид, который подойдет под большенство интерьеров.
    Недоліки:
    Узкое горлышко - не влазеет лейка; Работает не как распылитель, просто бьет струей.
  • Олена Р***

Розпилювачі прослужили недовго. Механізм розпилювання швидко зламався.

Переваги:
    Зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Швидко зламались
  • Олександр П***

Гарна якість продукції.

• Ірина І***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий/Прозорий

За таку ціну нормальний товар.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Нерівномірне розпилювання.
    • Продавець  FlashShop

• Геннадій Р***

Рідина розпилюється дуже дрібним, рівномірним туманом. Жодних цівок, бризок або калюж – тільки легка хмарка.

• Артур
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Евгений Д***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 100 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Работает, для аэрогриле абсолютно необходимая вещь

Переваги:
    Дешёвая
    • Продавець  JuliShop

• Олег В***

Майже виконує свою функцію, як треба. Трохи нерівномірно позпилює звичайну рафіновану олію, час від часу може "вистрілювати" струмінь, а не аерозоль

Переваги:
    Недоліки:
    За такі гроші немає
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Володимир П***

Замовив за проханням дружини. Вона задоволенна а мені якось по....ну

Переваги:
    Для мене ні яких
    Недоліки:
    Не має
  • Миронова А***

Ужасно! Пока в них была вода, все распыляло. Как только залила масло, идет просто струя и всё!!!

Недоліки:
    Не распыляет!!!!
    • Продавець  FlashShop

Доброго дня. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Звертаємо увагу, що ви повідомляєте про цю особливість використання через певний час після отримання товару. Також хочемо пояснити, що вода та олія мають різну щільність і консистенцію, тому характер розпилення може відрізнятися — для олії подача зазвичай відбувається струменем або більшими краплями.
      Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише приємні емоції.

• Ганна

Класна річ - економія олії значна, ну і споживання жирів зменшилось за рахунок нормального дозування.

Переваги:
    Економія олії, ціна розпилювачів.
    Недоліки:
    Єдиний недолік - вузький отвір для вливання олії, в мене немає таких воронок, важко не розлити. Робили з пергаменту.
  • Олена П***

Розпилювачі гарно працюють, відповідають опису. Окреме дякую продавцю за подарунок!

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Зайчук Я***

Одін з розпилювачів пропрацював тиждень - потім стала вилітати та частина що, власне, розпілює (така била "пімпочка" всередині сопла). Цей пластиковий шматочок доводилося щоразу шукаі в їжі.
    Другий взагалі не працював.
    Ціна добра, продавець ще й люб'язно додав йоршик маленький, але про якість віробив взагалі мова не йде.

Добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук. Хочемо звернути увагу, що вже через тиждень після виконання замовлення з вами зв’язувався наш менеджер, і на той момент ви підтвердили, що з товаром усе гаразд та зауважень не маєте. З цієї причини для нас є неочікуваним, що про зазначені проблеми ви вирішили повідомити лише зараз, через 5 місяців після отримання замовлення.
      Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємося, що подальші покупки будуть для вас вдалими.

• Тетяна К***

За декілька тижнів не активного користування зламався один розпилювач.
    Інший працює через раз .
    Ну і помити їх - дуже важко вручну.

Магазин відправив товар швидко , дякую.

Переваги:
    Компактні , швидка доставка
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  VM HOUSE

Вітаємо Тетяно,

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і відзначили компактність набору та швидку доставку. Нам прикро, що робота розпилювачів не виправдала Ваших очікувань.

Хочемо зазначити, що набір розпилювачів призначений для економного та точного дозування різних рідин (олія, оцет, соуси, лимонний сік, соєвий соус, вода) і має покращений механізм розпилення з двома режимами:

«хмара» — при швидкому натисканні;

«струмінь» — при повільному натисканні.

У більшості випадків нестабільна робота виникає через загуслі залишки олії або соусу в механізмі. Для коректної роботи рекомендуємо періодично промивати розпилювач теплою водою з додаванням кількох крапель мийного засобу, після чого кілька разів натиснути на кнопку, пропускаючи чисту воду. Це значно спрощує очищення і відновлює плавне натискання.

Якщо ж один із розпилювачів вийшов з ладу — цілком можливо, що Ви зіткнулися з одиничним дефектом, який неможливо виявити до початку використання. У таких випадках ми завжди радимо одразу звертатися до нас у зручний для Вас спосіб (телефон, месенджери, чат в особистому кабінеті), щоб ми могли оперативно допомогти та вирішити питання.

Ми цінуємо Ваш відгук і завжди відкриті до діалогу, аби кожна покупка залишала лише позитивні враження.

• Андрій М***

Все сподобалось.

• Татьяна Р***

Все просто супер,дуже швидко доставили

• Дмитрий П***

Знаете , продавайте это г…..о в ЕС , зачем парить своим землякам , распылители из двух работает один, маркетинговый ход , купи два

• Продавець  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що вимоги та враження від використання можуть бути різними.
      Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.

• Пятрас А***

Вполне нормальные распылители

Переваги:
    Дешёвые
    Недоліки:
    ---
    • Продавець  FlashShop