- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Все працює. Дякую.
- криушин о***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Два тижні норм, потім разболтался. На стейках залишае шматки пластика
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Чудова заміна звичайному молотку. М'ясо не розлітається по кухні та не перетворюється на кашу
- Катерина І***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Все добре.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
М'ясо розпушується за секунди. Рекомендую!
- Виктория У***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Чудовий інструмент, який реально працює. Леза гострі, ручка зручна, м'ясо після обробки стає помітно ніжнішим, рекомендую!
- Єгор Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Працює чудово. М'ясо після нього казка
- Василь Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Товаром задоволений, все працює.
Рекомендую- Переваги:
- Бистра доставка
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Після використання сполоснула теплою водою і готово. Не іржавіє, не залишає запахів. Дуже гарна покупка!
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Ручка зручна, не втомлює руку. Білий колір стильний і практичний. Дуже задоволений, рекомендую !
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Хороша штука, м'ясо виходить соковитіше і легше з нею, ніж коли ножем "проштрикувати", рекомендую!
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
В цілому прилад сподобався, хоча поки що використовував його тільки на куриці. Спробую ще на червоному м'ясі...
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Дуже задоволена.
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Фігня повна
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Супер.Дуже подобається.М'ясо так звичацним молоточком не відбити
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Дуже класна штука! Після купівлі тендерайзеру м'ясо готуємо тільки з ним.
Єдине зауваження - пластикова підкладка, чи як там її назвати. Не знаю яка була першочергова її функція при розробці дизайну тендерайзера, але по факту вона тільки заважає, бо часто стає криво під час користування.- Продавець kostor
- СергейВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
!!!
- Мария Ю***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Классний! Незамінна річ
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Мясо получается довольно-таки неплохо.
- Переваги:
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Продавець kostor
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Всем доволен
- Яна Х***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Досить цікавий гаджет-не рве мʼясо, зберігає структуру навіть курки. Загалом задоволена, особливо враховуючи ціну) одне що, після користування 2 місяці почала трохи по швах розходитися ручка (пластик), але не зламалася. Раджу)
- Переваги:
- Цікаво працює
- Недоліки:
- Почала розходитися по швах ручка
- Продавець kostor
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Гарна заміна молоточку для м'яса, якою набагато легше користуватися. Розм'якшує м'ясо, робить його ніжнішим. Часто використовую для курки і свинини.
Щодо роботи магазину жодних нарікань, все добре)- Переваги:
- Добре розм'якшує м'ясо
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець kostor
- Алексей О***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Гарний, якісний товар.
- Переваги:
- Швидко
- Продавець kostor
Велике спасибі за ваш позитивний відгук! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо вам знову! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Чудовий пристрій м'ясо після обробки ним стає ніжним і соковитим, швидше маринується.
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Товар прийшов вчасно, дякую
- Переваги:
- М’ясо не відбите, соковите, товстеньке
- Недоліки:
- пока не знайшла
- Продавець kostor
- Ростислав Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Працює
- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Чудово виконує свою функцію. Кругла штука відпала, але так навіть краще. Стейки стають м'які
- Медведчук Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Недорого. Працює.
- Переваги:
- Недорогий товар
- Недоліки:
- Заїдає
- Продавець kostor
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Якість пластику посередня, працює трохи із заїданням.
Але свою функцію виконує
Переваги: Працює
Недоліки:- Продавець kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Потрібна річ
- Переваги:
- Не дорого
- Продавець kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Якість пластику посередня, працює трохи із заїданням, також замовляла два у чорному кольорі, а отримала два у білому
Але свою функцію виконує- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Неправильний колір, якість пластику
- Продавець kostor
Шановна Наталія, нам прикро за ситуацію що сталася ми залюбки вам обміняємо на чорний колір і перевіримо щоб не було заїдань будь ласка зверніться до сервісної підтримки.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Замовляв молоток білого кольору, а прислали чорний
- Продавець kostor
Шановний Олександ, нам прикро що вам прийшов інший колір, ви можете обміняти або поавренути товар протягом 14 днів
- Лысенко Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Прикольна штука - м'ясо на смак інше, ніж відбите молотком. Однозначно раджу, корисна річ в господарстві.
- Переваги:
- Ціна-якість. Безкошиовна на пункт видачі
- Продавець kostor
Добрий день, Шановна Надежда, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Швидко та тихо підготував м'ясо. М'ясо вийшло добре.
- Переваги:
- Переваги над звичним молотком: 1. Сусіди не чують. 2. Криваві близки не летять в усі боки. 3. Вигляд має більш дрижаковий.
- Недоліки:
- 1. Зламається вочевидь швидше за цільнолитий молоток. 2. Не так зручно з розмаху вгатити ворогові по пиці.
- David D***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
прикольная штука, стоит копейки, а вкус пищи намного лучше
- Злата П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Дякую за оперативність доставки.
Товар відповідає характеристиці, якістю задоволена. Дякую.