Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Візок-платформа Yato 500х300х18 мм на 4 колесах (Ø= 75 мм) навантаження – 200 кг (h= 113 мм) YT-37420

Оцінка користувачів 4.78/5
  • Ольга Е***
    Відгук від покупця. Продавець: SPEC-TOOL. Колір: Коричневий. Вантажопідйомність: 200

Замовляла дві штуки, прийшло гарно запаковане. Для станції у 20 кг супер! Не треба надривати спину

Переваги:
    Дуже зручно
  • Анна С***

Чудово підійшов візок для зарядної станції. Станція дуже важка і сама я її ніяк не могла пересувати по квартирі, а тепер супер. Треба було раніше замовити.

Переваги:
    Чудово підійшов для зарядної станції
    Недоліки:
    Не виявили
  • Богдан В***
    Відгук від покупця. Продавець: FTC-GROUP

Візок зручний, легко переноситься. Дуже добре підходить для перевезення зарядної станції

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ОПТІМА. Вантажопідйомність: 200

Чудовий візок, використовуємо під зарядну станцію, дуже зручно

Переваги:
    Компактний, зручний
    • Продавець  ОПТІМА

Доброго дня. Дякую, що скористалися послугами нашого інтернет магазину. Користуйтесь із задоволенням!

• Софья Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Вантажопідйомність: 200

Покупала под фуровский акум! Безгранично довольна! Быстро, надёжно, классно

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Вантажопідйомність: 200

Під наш екофлов підійшов супер.
    Зроблений якісно. Зручний, легко їздить

• Демчук В***
    Відгук від покупця. Продавець: FTC-GROUP

Товар прийшов трішки пошкодженим. Але, якби на такий факт, то все було-б добре

• Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: ОПТІМА. Вантажопідйомність: 200

Дякую за швидкість,товар супер

Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  ОПТІМА

• Максим Т***

Зроблений гарно, видно що вагу витримає +є ручка щоб переносити. Це зручно, коли є потреба. З відділення НП я як раз так і ніс його до дому. Коліщатка також в принципі гарно зроблені, на ламінаті слідів не буде, думаю. Якщо брати до дому під зарядну станцію наприклад (мій випадок). Тому своїх грошей вартий

Переваги:
    Надійна конструкція
    Недоліки:
    Не знайшов