- Маргарита В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Не сподобався гаманец . Не зручний , як на мiй россуд .
- Переваги:
- Гарний колiр .
- Недоліки:
- Не вмiщaються картки у своi кишеньки , копiйки россипаються по усьому гаманцю ... Незручний , як для мене .
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Гаманець виглядає дорого і приємно на дотик. Вигідна покупка.
Відповідає
Дмитро, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
5 процентов скидки при оплате свыше 500 грн и расчете карточкой универсальное не было возвращено
- Вікторія
5% знижки при купівлі картою "онлайн".
- Долгих Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Гарний гаманець, як за цi грошi. Покупала зi знижкою
- Переваги:
- Натуральная шкiра
- Недоліки:
- Випадають монетки з вiддiлення, можна трошки покласти
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Не дуже зручний.
- Переваги:
- Натуральна шкіра, великий розмір
- Недоліки:
- Відділення для монет не продумане, через щілини постійно випадають дрібні монети, А враховуючи, що 1 і 2 гривні маленькі за розміром, то це вкрай незручно. По факту монети немає куди класти.
Відповідає
Добрий день, Ірина. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Дякуємо за Ваш відгук та надану інформацію. Ми передамо Ваші рекомендації на виробництво.
Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні та лише після цього сплатити.
Раді бачити Вас серед своїх покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!
Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!