Відгуки покупців про Тримач гнучкий на присоски blue

Оцінка користувачів 3.85/5
  • Владимир Х***

Все ок

• Лилия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Бірюзовий

Очень и очень так себе.

Переваги:
    Прорезиненное
    Недоліки:
    Липучка не присасывается на долго и не удерживает телефон долго. ТАК МИНУТ НА 7.
  • Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний

Дуже погана якість виробу, присоски не тримають, а кріплення почало розлітатися після 4-го кріплення телефону, дуже не задоволений

Недоліки:
    Погана якість
    • Продавець  InTrend

Доброго дня Дмитро. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже важлива Ваша думка. Нам дуже шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань.

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Рожевий

Пойдет

• Іван Г***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний

Впринципі нормально, але присоски не тримають, трохи по другому закріпив, то за таку ціну нормально

Переваги:
    Недоліки:
    Присоски неробочі взагалі
    • Продавець  InTrend

Доброго дня, Іван! Дякуємо за довіру до нашої компанії та Ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка!

• Данило
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Проблему вирішено

Заказал черный пришел голубой

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой

Замовлення прийшло вчасно, тримач працює, недоліків немає

• Продавець  Саметой

дякуємо за Ваш відгук!

• Рита
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой

Качественный материал, пластик плотный.

Переваги:
    Присоски хорошо липнут
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  Саметой

дякуємо за Ваш відгук!

• Света У***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Чорний

Креативный держатель детям понравился , взяли на пробу, довольно крепенький и телефоны подходят. Можно использовать как селфи палку, как поставку можно прилепить на холодильник или стекло, пробовали на плитку ванной надо крепить все присоски тогда будет держать, забавный держатель, можно накрутить на что то тоже будет держать. Ещё наверное закажем испытания прошел ))

Переваги:
    Крепкий, приятный на ощупь
    • Продавець  Покупочк@

Спасибо Светлана за отзыв )) для нас он ценен ))

• Лада М***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Рожевий

Потрібен для скла вікна, схожий на ранок, колір рожевий.

Переваги:
    Продукт для полегшання пристосування, в данному варіанті, для телефона, відповідно заявці
    Недоліки:
    На зразок дитячого конструктора, розпадається.
    • Продавець  Покупочк@

дякуемо Лада за відгук )) підставка розбирається, гнеться в любі боки, нехай служить довго))

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Чорний

Присоски не держат . Держатель хлипкий .

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Сплошной недостаток
    • Продавець  Покупочк@

Здравствуйте Андрей ! Мы вам можем сбросить видео держатель хорошо держится на присосках мы проверяли , присоски все прикрепляйте , так же держатель легко ставится в любое положение для удобства )) Можем поменять или вернуть деньги ))

• Шаповалов Д***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Чорний

Дуже довго шукав тримач для телефону в машину, який не буде видавати зайві звуки. Магнітні - не варіант, на скло - теж не хотів, про ті що вставляють в повітряпроводи клімату - взагалі мова не велася. Цей зручно розмістився на полірованому пластіку. Колителефон не закріплений - присоски часто відстають, коли є певне навантаження - тримають непогано.

Переваги:
    Абсолютно не видає зайвих звуків, зручно кріпити, легко підгоняти форму
    Недоліки:
    присоски тримаються на 4
    • Продавець  Покупочк@

Дякуемо за відгук Дмитрій ) дуже вдячні ))

• Антон В***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Рожевий

Присоски так себе. Без телефона крепил к шкафу, то они отпадали через пару минут. Брал в машину ребёнку. Вот в машине супер. За подголовник зацепил и отлично держится)

Переваги:
    Гибкий и плотный. Хорошо держит телефон и форму
    Недоліки:
    Присоски
    • Продавець  Покупочк@

Спасибо за отзыв Антон , что бы держался телефон на присосках надо крепить все присоски , будет хорошо держать телефон , мы проверяли , крепили на зеркало, холодильник , плитка гладкая )) Хорошего пользования ))

• Lena D***

Отличный

• Продавець  Покупочк@

Спасибо за отзыв Елена за отзыв для нас он ценен ))

• АФ
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Чорний

Присоски абсолютно не держатся на любой поверхности кроме стекла. Чтобы нормально зафиксировать на стеклянной поверхности, нужно приложить много сил. Единственный способ которым его можно использовать - обворачивать вокруг чего-то ещё\ скручивать в нужную форму тем самым создавая мини штативчик. Не рекомендую.

Переваги:
    скручивается
    Недоліки:
    присоски не функциональны на поверхностях, кроме стекла
    • Продавець  Покупочк@

Здравствуйте ! Спасибо за отзыв )) Присоски на обоях , бетоне и дереве не держатся . На стекле , холодильнике , кафельной плитке держатся без проблем )) Поверхность обрабатывайте и очищайте , как для этого товара с присосками так и других товаров с присосками ))

• Альона С***

Дякуемо за відгук ))

• Крилова М***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний

Дуже погана якість.присоски тримають погано,а пластикова частина тримача телефону відпадає разом з телефоном. На вітер викинуті гроші ...

• InTrend

Доброго дня, Марія! Найближчим часом наш менеджер звяжеться з вами для врегулювання цього питання

• Наталия В***

Отличная вещь! Очень оригинальная
    В машине на торпеде очень классно смотрится.
    Крепили везде: холодильник, плитка, мебель, лобовое стекло в машине, на подголовник и т.д.

Переваги:
    Отличный девайс
    Недоліки:
    Пока не найдены
    • Покупочк@

Спасибо Наталья за отзыв , для нас это ценно ))

• Алексеева А***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Рожевий

Спасибо, держатель подошёл, ребенку и мне нравится. Доставили быстро.

Переваги:
    Удобный
    • Покупочк@

Спасибо Анна за отзыв мы стараемся для Вас))

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Бірюзовий

До попереднього мого відгуку фото.

• Покупочк@

Добрый день Марина ! Мы вам вышлем новый держатель ожидайте ))

• Марина

Дякую продавцю за швидке і оперативне вирішення проблеми із замовленням! Все отримала) Рекомендую! Дякую!

Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Бірюзовий

Замовила 2 штуки чорну і бірюзову. Відправили відразу, з цим проблем не було, а от з якістю самих тримачів проблема... Чорний нормальний, тримає, прийшов цілий. Бірюзовий бракований, мабуть, перед відправкою їх не перевіряють. Сам тримач телефону вискакує постійно не тримає телефон падає, він зламаний.
    Ціна не така і велика, але не за мій рахунок!!! Прошу зв'язатися зі мною і повернути кошти за це непорозуміння.

Переваги:
    Швидко отримала, чорна нормальна
    Недоліки:
    Бірюзова поламана
    • Марина

На протязі години, відразу подзвонив продавець і питання вирішили) Приємно працювати з такими магазинами! Дякую! Рекомендую!

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Бірюзовий

Взяли дочке, радуется целый день. Креативный держатель, что она с ним только не вытворяет. В центре внимания друзей и соседей.

Переваги:
    Креативный, практичный
    • Покупочк@

Спасибо за отзыв , держатель качественный пусть служит долго ))

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Бірюзовий

Какие цвета есть. Чёрный есть.

• Покупочк@

Добрый лень Сергей черный цвет есть ))

Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Бірюзовий

Интересная вещь, скажите пластик крепкий можно использовать, как селфи палку

• Покупочк@

Добрый день Сергей ! Пластик крепкий можно использовать,как селфи палку , держатель прорезиненный хорошо лежит в руке ,приятный на ощущение , гнется держатель в любую сторону . хорошая новинка ))

Продавець: B.Sttab. Колір: Чорний

Держатель компактный и лёгкий,можно брать с собой в дорогу, но присоскам я бы не особенно доверяла.Как подставка удобный.

Переваги:
    Держатель многофункциональный,легко менять его конфигурацию в подставку или в селфи-палку.
    Недоліки:
    Присоски нужно проверять на разных поверхностях ,прежде чем доверить держателю телефон.
    • Продавець  Покупочк@

Спасибо Марина за отзыв для нас он ценен ))

• Марина П***
    Продавець: B.Sttab. Колір: Чорний

Тот экземпляр,что прислали мне не выдерживает никакой критики,половина присосок деформированы и не прилипают к поверхностям вообще. Телефон продавца не отвечает на звонки с претензиями.Не советую к приобретению.

Переваги:
    Недоліки:
    Половина присосок с браком
    • Продавець  Покупочк@

Здравствуйте Марина ! Звонков к нам не было , товар качественный мы проверяем перед отправкой , присоски расправляются и хорошо держат . Мы Вам позвоним решим все вопросы ))

• Марина П***

Пишу второй комментарий, т. к. Продавец заменил мне держатель на другой,розового цвета, присоски теперь крепятся хорошо. Спасибо за оперативную реакцию.

• prof.service.valya

Чи є жовтий колір.

есть бирюзовый ))