Відгуки покупців про Палки для скандинавської ходьби Moltis Relax MR-135 Purple

Код:  336820786
Оцінка користувачів 4.85/5
  • Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Хороші палки. Навіть є невелика амортизація, за критерієм ціна якість абсолютно тотожні. Корок приємно тримається.

• Продавець  HappyLife

Доброго дня Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Палки для скандинавської ходьби Moltis Relax MR-135. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Илья Р***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Синій

Товар гарний, усе як і очікували.

• Продавець  HappyLife

Доброго дня Ілля! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Палки для скандинавської ходьби Moltis Relax MR-135 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. __________________________________

• Андрій С***

Хороший товар

• Продавець  HappyLife

Доброго дня Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Палки для скандинавської ходьби Moltis Relax MR-135 Antishock Black Original ULA . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Якісні палки, регулюються легко, бабуся задоволена.

Переваги:
    Міцні, є амортизація
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня Анастасія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Палки для скандинавської ходьби Moltis Relax MR-135 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Світлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Фіолетовий

Товар гарний, на свої гроші, мама 82 роки, тепер ходить набагато більше,і легше,задоволена палицями

Переваги:
    Гарні ручки, колір, і самі пальці
    Недоліки:
    Прийшли в пакеті)
    При ходьбі в середині однієї з палець торохтить ,надіюсь що нічого не зламається
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня Світлана Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Скандинавські палиці Moltis Relax дл ,
      . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш happylif

• Олег Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Фіолетовий

Задоволений товаром, все гарно, раджу всім працювати з Happy Life. Дякую Вам!

Переваги:
    Зручні, гарна ціна.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня, Олег Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Палки для скандинавської ходьби Moltis Relax MR-135 Purple . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Євген Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Дуже класні, єдине — треба звикнути до техніки, але загалом ефект від занять тільки позитивний.

Переваги:
    Дуже зручні, Легкі.
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня, Євген! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Палки для скандинавської ходьби Moltis Relax MR-135 Antishock Black Original ULA скандинавські палиц . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Алексей В***

Дуже задоволений!!!!

Переваги:
    Легкі, компактні, зручні. При навантаженні не прогинаються і не складаються, тримають добре.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  HappyLife

Дякуємо за вашу оцінку та відгук! Якщо у вас будуть побажання щодо вдосконалення нашого товару чи сервісу, будемо вдячні за ваші рекомендації. Це допоможе нам стати кращими та виправдати оцінку у 5 зірок

• Ангелина Я***

Магазин рекомендую)
    Товар відповідає опису, швидка доставка ) палицями задоволені)

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Ангелина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Палки для скандинавської ходьби Moltis Relax MR-135 Purple. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Синій

Палиці непогані . Є нюанс гайка яка фіксує висоту зроблена із фольги в один момент перестала різьба триматься і палиця не фіксувалась

Переваги:
    Непогана якість самих палиць
    Недоліки:
    Фіксування висоти
  • Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Синій

Пройшли вогонь і воду та залишились як нові, товаром задоволений

• Олена Я***

Дякую.

Переваги:
    Подвійна рукоятка ставала в нагоді, коли при підйомі на гору, не надівала темляки. Подолала 30км з ними, піднялася на два двотисячники, наконечники анітрохи і не постиралися.
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Палки для скандинавської ходьби Antishock ULA Blue Original скандинавські палиці. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш happylife

• Володимир А***

Швидко доставили

Переваги:
    Зручні
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня Володимир! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Палки для скандинавської ходьби Moltis Relax MR-135 Purple. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш happylife

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Синій

Вони перевершили мої сподівання. Плечі достатню навантажив і встигай ноги переставляти.
    Але я модифікував їх під себе - видалив темляки бо тримаю палицю за навершя (А ВОНО ТУТ Є!) і відштовхуюсь без перегибу руки.
    Рекомендую.

Переваги:
    Хороша якість, висока ефективність. Зручне для мене навершя.
    Недоліки:
    Не помічено
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш happylife

• Людмила К***

Гарні палки

• Ганна К***

Гарна якість

Переваги:
    Міцні

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Синій

Класні палички гарно виглядають міцні досить зручно ходити по парку

• Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Вячеслав С***

• Олександр

По соотношению цена/качество 45/55. Полностью доволен

Переваги:
    Внешне выглядят отлично, быстро доехали, спасибо за оперативность, не самый дешёвый пластик
    Недоліки:
    Нет стопора в палках, вытягивается до разъединения палок
    • Продавець  HappyLife

• Наталья Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Синій

Замовляла сині, подзвонили, сказали, що синіх немає, є червоні, оскільки мені було терміново, я погодилась.
    Досить легкі, пройшла з ними підйом на Говерлу, Хом'як і ще кілька днів по карпатах. Надійні, регулюються по висоті, для новачка- те, що треба. 4ка тільки за відсутність заявленого.

Переваги:
    Якісні
    Недоліки:
    Червоні, а не сині
    • Продавець  HappyLife

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Синій

Дякую за швидку доставку і якість. Задоволена.Рекомендую .

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Палички супер коштують своїх грошей

• Продавець  HappyLife

Доброго дня Роман! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Люда П***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Синій

Палки хороші, ходити зручно.

• Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Руслана

палички супер

• Руслана

палички хорошої якості

• Валентин Г***

Нажаль вироб бракований

Переваги:
    Вироб бракований
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом)

• Олег Я***

Гарний товар

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Це мої перші палиці. Дуже задоволена ними. Швидко і легко регулюється висота. Гарно виглядають. Легкі, але надійні. Сподіваюся, що довго прослужать. Дякую продавцю за швидку доставку і комунікацію!

Переваги:
    Гарна якість. Швидка доставка
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня, Ірина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій!

• Наталія

• Продавець  HappyLife

Наталія, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE

• андрей
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Доставка швидка. Товар якісний!

• Продавець  HappyLife

Андрій, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді, що Вам все сподобалося! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Самок В***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Вдячна продавцю за палиці для скадівнавської ходьби. А також за нормальну ціну.

Переваги:
    Легкі, зручні. Задоволена товаром.З першого дня користуюся.
    Недоліки:
    Недоліків не знайшла
    • Продавець  HappyLife

Віра, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE

• Смирнова Ю***

Гарні палочки, мама задоволена

• Продавець  HappyLife

Юлія, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що палиці Вам сподобалися! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE

• Инна
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Синій

рекомендую до покупки, відправили швидко, все чудово, дкую))

Переваги:
    чудова якість, дуже зручні.
    Недоліки:
    не має
    • Продавець  HappyLife

Інна, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Синій

Дякую виробникам за винахід.

Переваги:
    Гарні палиці. На дачні гірки підіймаюсь без проблем. Дякую постачальникам за бистру відправку.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  HappyLife

Наталія, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Ви задоволені покупкою! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Яна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Синій

Супер, батько користується, каже що корисні палиці, знижують навантаження при ходьбі

Переваги:
    Легкі, зручні
    Недоліки:
    Швидко загубився один компас з палиці
    • Продавець  HappyLife

Яна, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Аniuta
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Синій

Швидко зв‘язалися, швидко відправили. Товар відповідає опису. Приємна ціна.

• Продавець  HappyLife

Анюта, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE