- Рубежанский Е***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: L. Колір: Хакі
Товар хороший, але продавець дурить ціною. Я купив її за 1200, а тут 1350 ще й тіпа знижка з 1800. Продавець спекулянт.
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Зелений
Поносил 2 недели, могу дать адекватный отзыв. У меня рост 181см, размер одежды L, заказал 2XL, не прогадал, то-есть по размеру маломерки. Далее - белье теплое, плотное, сшито нормально, но абсолютно не подходит для активных занятий спортом и горнолыжного отдыха, будете мокрые и замерзшие. Для спокойной ходьбы, на работу, я бы сказал оно предназначено для этого. Между ног уже закашлатилось, но тут я не показатель, у меня и джинсы могут перетереться до дыр за 2 месяца. В целом покупкой доволен.
#МійЛук- Переваги:
- Теплое
- Недоліки:
- Не термо
Замале
- Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Зелений
Термик хороший, по таблице совпадает, брал xxl на рос 185 вес 100кг село как надо. В деле ещё не использовал. Качество хорошее. Розетка отправила сразу после покупки.
- Переваги:
- Цена по скидке. Материал немного тянется. Сидит на теле комфортно.
- Недоліки:
- Время покажет
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Зелений
Чудова білизна. Обрав через наявність хлопку у складі та відгукам де був опис розміру в порівнянні з вагою та зростом.
Стандартний розмір одягу який купую L, дану модель білизни купував XL, маю зріст 183, вага 75. В кого довгі руки та ноги, краше брати на розмір більше. Рукава та штани трох короткі але не критично, цікаво чи сяде після прання. - Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: L. Колір: Хакі
Якісний, теплий,приємний одяг. Розміри співпали.
- Переваги:
- Штани одів та про них "забув"
- Недоліки:
- Поки немає
- Николай Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Зелений
Великолепная штука это белье! На теле сидит приятно, довольно эластично во время носки (при этом, после 2х месяцев использования, нет пузырей на коленях и ж.). Единственный минус, - на комплекте цвета хаки очень заметны мокрые пятна от пота. Лучше брать черный.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: L. Колір: Хакі
Комплект чудовий,якщо по таблиці сумніваєтесь брати менший чи більший розмір,краще беріть більший.
- Продавець malino
дякуємо за відгук! звертайтесь до нас ще
- СЕРГЕЙ Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Зелений
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Зелений
Брал М на рост 181 и вес 66, рукава и штанины немного коротковаты, зато не вылазят из под верхней одежды.Тело облегает полностью.
- Переваги:
- Со своей задачей по отводу влаги справляется на 100 процентов. Приятно облегает тело.
- Недоліки:
- Нет.
- Вита Ч***Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Зелений
Костюм на первый взгляд классный. Брала на мужчину 182 вес 92 подошел хххl. Теплый. Пока довольна. Проверю еще при стирке.
- Переваги:
- Теплый, приятный телу
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Зелений
Рост - 1.83, вес - 87. Взял XL. По росту подошел хорошо. Немного обтягивает, но не жмёт. Как по мне идеально.
- Переваги:
- Хорош, для своих денег
- Недоліки:
- Пока не выявил
Відповідає
- morozova30011992Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Зелений
Отличный комплект! При температуре - 13 совершенно не холодно. Намного теплее, чем без него. После первой стирки ткань стала намного мягче и приятнее на ощуп. Брала себе, садится отлично, думаю, что у мужчин может возникнуть дискомфорт в районе горловины, так как она плотно облегает у основания шеи. Для девочек минусов быть не должно))) спасибо.
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Зелений
Придбав для себе.Колір значно красивіший ніж на картинці.
- Переваги:
- Розмір обирав згідно сітки, а саме S . Підійшов чітко.що по довжині як рукавів,так і штанів.Ризинка штанів не давить.Все Балаклава теж в розмір.
- Недоліки:
- Трохи не зручно у шиї.Наче шов трохи давить.Чекатиму на холодну погоду.і вдіну.
- Сергей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Зелений
Брал на лыжи, удобная штука, и задница в тепле и тело не чешется. Повседневно не ношу
- Переваги:
- не натирает
- Недоліки:
- Балаклаву жена украла
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Зелений
Товар відповідає опису
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Зелений
Придбали в 2020. До війни цілий з оселі до весни полювання -риболовля. На даний момент в норм стані. Задоволені.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Зелений
За кілька років не зминіло колір. Тепленький
- Кирило Д***Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: L. Колір: Хакі
Виробництво Польщі дуже хороше і якісне і даний розмір підійшов. Рекомендую
- Переваги:
- Переваги та що прилягає до тіла
- Продавець malino
дякуємо за відгук! звертайтесь до нас ще
- Рубежанский Е***Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: L. Колір: Хакі
Чудова термуха
- Продавець malino
дякуємо за відгук! до нових зустрічей, бережіть себе!
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Зелений
Отлічна тепла термо білизна ,розмір підійшов .
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Зелений
Саме те, що треба. Якісно, вологу від тіла відводить, не холодно, якщо рухаєшся. Як купив, одразу в гори. Сподобалось.
Єдине що з розміром складно вгадати. По сантиметрах згідно таблиці на мене і 2ХL не налізли б, а фактично ідеально сів XL.- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
Відповідає
- владислав г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Зелений
Мои: рост 182 см., вес 105 кг. Взял 2ХL обтягивает плотно, как вторая кожа. Если нужно свободнее то 3ХL. Пошив качественный. Брал для осенне - зимней пробежки. После испытания спина и поясница сухая, что и надо. Достойное термобельё для для повседневной носки, но не низких температур. Если в нём находиться на улице в холодную погоду без активных движений то оно не для этого.
- Переваги:
- По качеству хорошая вещь, достойная.
- Недоліки:
- Для меня нет
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Зелений
всё подошло.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Зелений
Якість високого рівня! Польське виробництво. Рокомендую!
- Stanislav P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Зелений
Еска за розміром до зросту 171 см та ваги 59 кг, дякую Розетці за швидке відправлення та поштовій службі джастін за швидке повідомлення ^^.
- Переваги:
- Розмір за таблицею, приємний матеріал, балаклава
- Недоліки:
- Катишки з часом від постійної носки через місяць
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Зелений
Купила сыну, носит пока как пижаму, не вылазит из костюма. Зимой в Карпатах пригодится! На худого парня ростом 182 см. брала размер М.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Узковатая горловина
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Зелений
Заказывала мужу, ему очень понравилось, Хорошо.что белье унисекс. Сама померяла-очень хорошо. Заказала бы себе, жаль, что акция закончилась. Может еще будет, тогда закажу себе и сыну.
- Переваги:
- Очень удобное, хорошо сидит и выполняет свои функции.
- Недоліки:
- Пока не обнаружено.
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Зелений
Сначала когда взял подумал маловат, но пото еще раз надел и понял как раз. 50% коттона хорошо, но можно біло бі и больше на больший мороз, но так как у нас больших морозов -20 редки то что нужно.
- Переваги:
- Как раз подошел идеально.
- Недоліки:
- Нет.
Відповідає
- Тамара Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Зелений
Син сказав, що, мама, все отлично.
- Переваги:
- Більш-менш підійшов колір.
- Недоліки:
- Немає. А краще б додатково підібрали носки
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: L. Колір: Хакі
Очень классный костюм.
В нём тепло но не душно.
Наконец-то купил то что действительно работает по назначению.- Переваги:
- Тепло
- Ярослав В***Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Зелений
188 рост, 90 вес, телосложение спортивное, 3XL как влитой, но нигде не давит.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Зелений
Хорошее белье. После стирки становится приятным на ощупь.
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Пока нет
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Зелений
- Переваги:
- Сплошные достоинства. Тепло.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Зелений
Це мій такий вже другий комплект! Перший був куплений задовго до війни. Рекомендую
- Володимир У***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne. Розмір: L
Товар просто відмінний. Брав на 50 розмір L. Сів просто чудово. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість, якість, якість.
- Микола В***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Хакі
Якість чудова, доставка вчасно, щей якийсь ліхтарик
- Переваги:
- Швидко, якісно