Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Тренувальний пед 12 дюймів 30 сантиметрів для барабанщика Black

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Иван П***
    Відгук від покупця. Продавець: VIM STORE

Стильный, компактный, идеально справляются, на засаливается, отверстие с резьбой есть

Переваги:
    Отличный пед, отскок на высоте
    Недоліки:
    Мало времени что бы проводить с ним(
    • Продавець  VIK I MYRDAL

Дякуємо за Ваш відгук!

• Олександр С***

123

Переваги:
    Отличный отскок, есть резьба под стойку
    Недоліки:
    Пэд с небольшим дефектом - основа немного коцнутая, но на удобство использования и отработку не влияет
  • Засаднюк В***
    Відгук від покупця. Продавець: VIM STORE

Хороший, якісний пед. Деревина якісна, резина дуже туга, що дає прекрасний відскок.

Дякуємо Вам за відгук! Раді що пед сподобався

• Валерия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VIM STORE

Гарний пед з хорошим відскоком, дякую

Дякуємо за Ваш відгук!

• Михаил Б***

Ну вроде норм

Дякуємо за відгук!

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: VIM STORE

Хороший пед для тренування гарне звучання гарний матеріал і якісно зроблено

Переваги:
    Матеріал
    • Продавець  VIK I MYRDAL

Дякуємо за інформативний відгук!

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: VIM STORE

Найкраще, що можна порадити для барабанщика. Зручний компактний та якісний. Доставили швидко. Так що я повністю задоволений покупкою.

Переваги:
    компактний та якісний
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  VIK I MYRDAL

Дякуємо за Ваш відгук, раді що вам сподобався пед!)

• Mars
    Відгук від покупця. Продавець: VIM STORE

Обмовляся, що, можливо, продавець не встиг змінити ціну товару перед доставкою, але замовляв я за 490 грн, прийшло за 520(доставку оплатив окремо). А, загалом, пед нормальний, свої функції виконує, хоч і є недолік на задній поверхні. Доставили за 2 доби, добре..

Переваги:
    Хороший відскок у педа, свою функцію виконує. Є можливість кріплення до стійки.
    Недоліки:
    Задня підкладка педу має деякі пошкодження(підкріплю фото). Це не критично, але все одно, очікував ідеальний стан товару. Також, замовляв товар по ціні 490 грн, а оплатив за ціною 520 грн, про що не було домовленостей. Типу, мені не шкода 30 грн, але змінювати ціну під час доставки, ще не повідомляючи про це покупця, ну хто так робить?
    • Продавець  VIK I MYRDAL

Доброго дня! Різниця в ціні зʼявилася через те що замовлення прийшло якраз у момент синхроніхації нового прайс листа. Питання вирішили. Вам доступна знижка -50% на купівлю паличок !)