Відгуки покупців про Батарейка для слухового апарата RENATA Zinc air 1,4V ZA312 (175mAH)

Оцінка користувачів 5/5
  • Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: MX.MED. Кількість в упаковці: 6

Працюють, відправка швидка, все добре)

• Николай И***

Все ОК.

• Ольга Г***

Дякую. Все добре працює.

• Евгений С***
    Продавець: MX.MED. Кількість в упаковці: 6

Приношу извинения за свой негативный комментарий, это я не прав, батарейки здесь не причём. Не могу удалить комментарий, потому что я его не вижу в приложении. Попробую вечером (после работы) зайти через компьютер. Дело в том, что батарейки я брал не на слуховой аппарат, а на наручные часы, типоразмер подходит, но я не прочёл описание к этим батарейкам. Я не знал, что батарейки в упаковке не активны до тех пор, пока не снимешь защитную наклейку. Я раньше никогда не видел батарейки с дырочками, куда должен попасть кислород. Приношу извинения, постараюсь исправить свою ошибку.

Переваги:
    Наверное есть, пока ещё разобрался.
    Недоліки:
  • Евгений С***
    Продавець: MX.MED. Кількість в упаковці: 6

29.02.24. Купил батарейки для слухового аппарата, Renata 312. Все батарейки оказались негодными, (разряженные), хотя на упаковке написано до 2026 года. Причина неизвестна, наверное неправильно хранились, например на морозе.

Переваги:
    Недоліки:
    Деньги на ветер.
    • Продавець  MX.MED

Доброго дня, у нас при співпраці з даним вироником батарейок за всі роки не було жодного нарікання. Склади у них з належними умовами зберігання, у нас зберігання також відповідає нормам, бо ми маємо фізичний магазин у Місті Чернігові, де і відповідно склад знаходиться. Батарейки ви мали отримати в запакованій упаковці і на кожній батарейці наклейка, до моменту іі відкритя батарейки не взаємодіють з киснем і відповідно пусті, тому треба час для взаємодії з киснем і початком роботи бтарейок.