Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про М'яч волейбольний для початківців і любителів яскравий діаметр 20,7 см Extreme Motion Blue-Pink

Оцінка користувачів 5/5
  • Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Після оформлення замовлення, швидко зв'язались зімною та відправили товар. Товар відповідає тим фото які є виставлено, мячі прийшли цілі. Замовлення прийшло швидко, все супер!)

• ТОВ
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Хочу поділитися своїм позитивним досвідом з покупкою у цьому магазині. Замовляли волейбольні м'ячі для дітей співробітників (до Міжнародного дня захисту дітей).

Залишилися надзвичайно задоволений якістю товару та обслуговуванням.

По-перше, м'ячі виявилися відмінної якості – міцні, зручні для гри та відповідають всім заявленим характеристикам.

По-друге, замовлення обробили швидко, доставка була здійснена у зазначені терміни. Всі мої питання були оперативно та професійно вирішені.

Рекомендую цей магазин всім, хто шукає якісні волейбольні м'ячі та цінує гарне обслуговування!

Переваги:
    безліч
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Олександра В***

Все сподобалось. М'яч якісний

• Павел Ч***

Дуже чудовий м'яч.

Переваги:
    Зручний та легкий.
    Недоліки:
    Нема.
    • Продавець  LikePrix

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Покупкою залишилися повністю задоволеними. Товар відповідає опису, швидкий зворотній зв'язок з продавцем, гарний сервіс, швидка доставка! Рекомендую!

Переваги:
    Легкий, м'який на дотик, гарної якості

• Софія П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Гарний м'яч, грати зручно. Брали для початківців. Тільки доволі швидко зтерся в деяких місцях в кутках біля швів.
    Але за таку ціну якість дуже хороша.

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Мяч красивой расцветки, очень понравился детям. Спасибо за быструю доставку.

Переваги:
    Красивый, легкий

• Артем Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

М'яч красивої якості. Мені дуже сподобався

Переваги:
    Легкий, приємно ним грати.
    Недоліки:
    Коли прийшов то був пом'ятий залишилися тріщини , а так все добре
    • Продавець  LikePrix

• Діана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Мʼяч гарної якості та швидка доставка, рекомендую!

• Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Назар В***

Чудовий мяч