Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Шампури подарункові у деревяному кейсі ПУМА на 6 персон з мангалом решіткою та флягою набір для шашлику барбекю пікніка Gorillas BBQ BS13 37 предметів

Оцінка користувачів 4.67/5
на основі 4 відгуки
  • Олександра Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Afro Shop

Дуже гарний набір, якісний.
    Швидка доставка
    Продавець, дуже приємний у спілкуванні.
    Я змінювала комплектацію набору, швидко все вирішили, узгодили розташування предметів, надали інформацію по зміні ціни.
    Чоловік у захваті.

• Продавець  Afro Shop

Олександра, були раді Вам допомогти!
      Чекаємо на Вам за новими покупками у нас)

• Романчук И***
    Відгук від покупця. Продавець: Afro Shop

Доброго дня. Питання по гравіруванню - вирішили оперативно. Питання по кольору - не вирішили. Презент від фірми був. Дякую.

Переваги:
    Бистре вірешення недоліків!
    Недоліки:
    Фото не відповідає дійсності.
  • НАТАЛІЯ Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Afro Shop

Набір повністю відповідає призначенню,компактний і гарно виготовлений.

• Продавець  Afro Shop

Наталія дякуємо за замовлення та зворотній звʼязок. Звертайтесь до нас ще)

• Романчук И***
    Відгук від покупця. Продавець: Afro Shop

Доброго дня. Колір чемодана на фото коричневий, мені прислали чорний - питання "ЧОМУ"???????????... Також фото герба, якій награвюрували у додатку - питання " ЧОМУ ТАК ПОГАНО"????

Переваги:
    Покі нема
    Недоліки:
    Не тій колір, гравірування якість жах...
    • Продавець  Afro Shop

Роман доброго вечора. Так бачимо що гравіювання попало на сучок. Таке буває бо ми працюємо з масивом деревини. Якщо для вас це настільки критичний момент відправляйте нам набір назад. Ми зробимо нове гравіювання і перевіремо щоб деревина була без сучків. Завтра з вами звʼяжеться наш менеджер і дасть інформацію щодо адреси для повернення. Ми приносимо вибачення за незручності, та компенсуємо цю неприємну ситуацію подарунком від нашої компанії. Сподіваємось на ваше розуміння та подувльщу співпрацю з нашою компанією