Відгуки покупців про Блютуз адаптер 5.3 Bluetooth adapter 5.3 для ПК ноутбуков мишки навушників Dual mode Pavlysh DL13-1

Код:  337620823
Оцінка користувачів 4.61/5
на основі 34 відгуки
  • Аріна К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Чудова рiч для мишки. Дякую !

• Анастасія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

З'єднання стало надійнішим, особливо коли відходиш від ноутбука. Ціна невисока, а проблему з докиданням навушників вирішила одразу. Рекомендую.

• Григорій С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

За таку ціну чудовий варіант, рекомендую.

• Анастасія М***

Дуже зручний адаптер! Стандарт 5.3 забезпечує стабільне з'єднання

• Валентин С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Чудовий драйвер, працює без драйверів. Дякую!

• Станіслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Ідеальний для тих, у кого немає вбудованого Bluetooth. Працює з навушниками, клавіатурою, мишкою, геймпадом. Дякую продавцю за швидку доставку!

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Чудовий адаптер, з установкою не було жодних проблем. Дякую!

• Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

На Windows 10 та 11 запрацював без проблем, драйвери встановилися автоматично. Компактний, не гріється. Рекомендую для роботи та ігор.

• Віктор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Dual mode великий плюс. За таку ціну - відмінний варіант. Рекомендую!

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Чудовий адаптер! Версія 5.3 забезпечує стабільне з'єднання без затримок.

• Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Мій старий ноутбук не мав вбудованого Bluetooth, а навушники та мишка були бездротові. Купила цей адаптер DL13 на версії 5.3 і проблема вирішилася.

• Аліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Компактний, майже не виступає з USB-порту. Дякую за швидке оброблення замовлення!

• Пителин А***

Спасибо, все супер
    Доставили быстро, работает отлично
    Подключил через него колодку к компу, очень удобно

Переваги:
    работает хорошо и без перебоев
    • Продавець  kostor

• Василь Т***

Працює чудово.

• Георгій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Гарний товар. Ціна добра, робота задовільне

• Евгений Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Гарний адаптер. Доставили швидко. Працює добре. Налаштування та підключення навушників зайняло пару хвилин. Дякую за якісний товар.

• Остап Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все працює. драйвери самі встановились

• Олексій К***

Працює на всі гроші!)

Переваги:
    Швидкість, простота
    • Продавець  kostor

• Глєб В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Дуже гарний товар. Ціна дуже добра, просто вставив в компʼютер і все. На віндовс 10 працює на ура!

• Артемій С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Я все підключив, але коли я розмовляв у діскорді і одночасно грав в гру звуку з гри не чув..

• Продавець  kostor

Дякуємо за відгук! Ваш Bluetooth-адаптер 5.3 Dual підтримує одночасну роботу з двома профілями – A2DP (для якісного стереозвуку) і HFP/HSP (для мікрофона). Але, на жаль, більшість комп’ютерів та додатків, зокрема Discord, автоматично перемикають пристрій у режим гарнітури (HFP), коли використовується мікрофон, через що якісний стереозвук (з гри, наприклад) пропадає. Це обмеження самої системи Windows або програми, а не адаптера. Щоб обійти це, можна: 1) У налаштуваннях Discord обрати як вхід мікрофон Bluetooth, а вихід — інший пристрій (наприклад, колонки або дротові навушники). 2) Використовувати окремий мікрофон, щоб Bluetooth залишався в A2DP і давав повноцінний стереозвук. Якщо потрібна допомога з налаштуванням — звертайтесь, ми допоможемо!

• Богдан Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Чудовий блютуз адаптер за свою ціну

Переваги:
    Маленький дешевий
    • Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Роман Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

в целом адаптер работает хорошо, но есть один нюанс. не выводиться звук в наушники подключённые к геймпаду. то есть при подключении геймпада через адаптер он не распознаётся как для вывода звука, его попросту нет.

• Продавець  kostor

Шановний Роман, дякуємо за оцінку товару і відгук. Для вашої потреби ми радемо розглянути блютуз 5.1 версії або вище

• Віктор П***

Дайте будьласка драйвер, не працює на Windows 7

• Продавець  kostor

Добрий день, Шановний Віктор відповіли вам в питання про замовлення, гарного вечора)

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Подключил к пк. Нажал включить блютуз и при добавлении устройства пишет что или не включен на системе блютуз или обновите драйвер. Дайте ссылку где можно скачать

Переваги:
    Хорошая сборка, ничего не шатается не скрипит
    Недоліки:
    Не работает
    • Продавець  kostor

Добрий день, Шановний Дмитро, з 10, 11, Windows пыдтягуються автоматично, з 7, 8, ці версії вже не обслуговуються та потребують драйверів, відправили вам у вайбер по номеру телефону в замовленні, гарного дня)

• Максим Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Корпус не розламався при підключенні, зв'язок з навушниками стабільний, замовлення опрацьовано швидко

• Продавець  kostor

Добрий день. Шановний Максим, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Михаил Д***

Отлично

• Продавець  kostor

обрий день. Шановний Михаил, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Василий О***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Работает про блем нет. Быстрая доставка, спасибо продавцу

Переваги:
    Маленький настраивается без проблем
    Недоліки:
    Невыявил
  • Одарич Ю***

Все добре

• Одарич Ю***

Не працює з Windows 7. Драйвер продавець обіцяє вислати, обіцяє :(

• Продавець  Ovollovo

Шановний Юрій. Вам відправли драйвер. Якщо ви викинули документи про товар і наші контакти то вибачте це не наші проблеми, а ваші.

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Подключить наушники под Windows 10 64bit получилось только через BlueSoleil от IVT Corporation. Почему так - не знаю и не хочу знать пока работает. Дрова ставил без особого разбора.

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Вроде как в рабочем состоянии. И надо п******я, чтоб заработал. Но это - проблема кетайцев и англосаксов... и покупателя.

Переваги:
    Дешёвый
    Недоліки:
    Windows 11 не видит без драйвера. Надо ставить вроде как Cambridge Silicon Bluetooth driver
    • Виталий О***

какой именно? а то найти не могу. и он действительно норм работет?

• Леха П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

адаптер хороший и не дорогой, работает шустро. спасибо за доставку

• Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хорошая стоимость, решил приобрести 2 штуки, очень удобная вещь, тем более по скидке. Всегда ношу с собой.

• Олександр З***

Видно деформацію

Недоліки:
    Деформований пластик
    • Продавець  My Yellow

Шановний Олександр, вибачаємося за ситуацію, що склалася, ми готові вам обміняти товар або повернути гроші. Очікуйте дзвінка від фахівця для вирішення ситуації.