- Анна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Перший корм, що свинка з'їла повністю
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Морської свинці подобається.
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Все добре, дякую.
- НатаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Раніше поросятко корм не їло, а зараз це улюблений корм! тільки його і беру, рекомендую!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Не лише свинки хрумають, а й дегу.
- Переваги:
- Склад, запах.
- Недоліки:
- Ціна, розмір гранул (доводиться брати ніж і розколювати на 2-3 частини, бо інакше не їдять).
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Свинка дуже задоволена, їсть добре
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Моя свинка взагалі не їсть цей корм, але вона дууже вибаглива в харчуванні і зазвичай ніяким кормом вона не харчується,лише сіно/овочі/фрукти. Я особисто знаю, що цей корм хороший, склад чудовий, його рекомендував лікар- ратолог.
- Переваги:
- Склад, натуральність
- Леся Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Свинкам подобається. Твердий, не кришиться. Не має сміття на дні упаковки (коробки). Відсутній не приємний запах.
- Переваги:
- Смачний
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Прийдеться купувати ще, бо Поросін вимагає )))
- Переваги:
- Назначив лікар-ратолог. Тому повинен мати гарний склад. Нашому Поросіну сподобався одразу. Їсть з задоволенням, хоча він- мурчак дуже вибагливий.
- Недоліки:
- Поки не має.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Не думал, что морской свин будет с таким удовольствием уплетать данный корм, очень свинке нравится. До этого разные перепробовали, магазинные самоделы, импортные, с Куреневки зернами, но это корм вне конкуренции!
- Переваги:
- Удобно засыпать, его много, самый любимый корм свина, после Айсерга и буряка.
- Недоліки:
- Быстро съедается.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Наш свин був дуже радий такому смаколику
- Переваги:
- Смачний
- Недоліки:
- багато пилу на дні
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Мой морской свин не мог сам кушать (дентальные проблемы, искривление челюсти), его приходилось кормить принудительно и именно этот корм для нас стал спасением! Он хорошо размокает в воде и проталкивается в шприц.
- Переваги:
- Можно размочить корм для принудительного кормления
- Ярослав
У таких випадках найкраще використовувати critical care корми типу oxbow чи econutrix. На жаль, знайти їх у нас часто важко. Теж розмочував даний корм і годував ним, але варіант це не ідеальний.
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Моїй свинці вже 5 років, почала давати цей корм приблизно з 4-х. Раніше їла не дуже охоче, проте зараз вона його обожнює, з'їдає все до останньої кульки. Іноді навіть овочі/фрукти та сіно ігнорує заради корму!)
Кульки достатньо великі (тобто у зрівнянні з іншими кормами та їх частинками), але свинка чудово справляється з ними.
Якщо комусь здається, що пачка невелика, то для мене це - ідеальний варіант пакунку. Ну можна звичайно збільшити до 1 кг, це не завадило б)- Переваги:
- Зручне та екологічне пакування корму, без зайвого пластику/поліетилену.
Гарний склад корму, один з найкращих, що представлені на сайті.
Для морських свинок старше 4-х років – це мастхев! - Недоліки:
- Гучно насипається у металеву миску :D
- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Дуже гарний склад корму, свинки з'їдають повністю
- Переваги:
- гранульований, завдяки чому свинки не перебирають, а їдять весь
- Недоліки:
- хотілося б більшу упаковку
- Светлана У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
моя морська свинка не їсть зовсім, придбала на підставі рекомендацій, які були висловлені покупцями
- Клименко А***
Доброго дня,моя свинюша також не хотIла жувати цi шарики.Я перемолола в ступцI-почала жувати.Можливо вам це допоможе!
- Любовь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Як завжди, чудова доставка! Дякую.
- Переваги:
- Чудовий корм. В міру твердий. Свинка їсть з задоволенням!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Нашей свинке корм понравился
Добрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Vitakraft! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Чудовий корм, свинка в захваті
- КсюшаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Отличный корм. Нам очень понравился. Гранулы не большие и не сильно твердые. Все кусочки одинаковые и в них содержатся все необходимые витамины и питательные вещества. Не зря его назвали Все в одном. Купили для приучения свиненка к твердой пище. Спасибо Розетке за быструю доставку и новое отделение в Запорожье.
- Переваги:
- Качество, все необходимые для свинки витамины и питательные вещества.
- Вадим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Наша свинка просто в восторге от этого корма. Любит это лакомство с детства!
- Переваги:
- Удобен в импользовании
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Свинки отказались его кушать, предпочли более дешевый.
- Переваги:
- для нас нет
- Недоліки:
- цена
- татьяна
Попробуйте предложить этот корм немного позже. Мой не кушал совсем, но через несколько месяцев с удовольствием начал его есть. Уже третью пачку покупаю.
- Ксюша
А мне пришлось слегка намочить первую гранулу. Распробовал. Теперь сам ест и запивает
- ДианаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Шарики крупные, морская свинка кушает хорошо, при этом необходимо этот корм обязательно комбинировать с обычным, т.к. у нашей свинки вызывает нарушение стула.
Покумаем регулярно, дополняем обычный корм.- Переваги:
- Все составляющие в виде гомогенного куска, свинка не имеет возможности выбирать только вкусненькое
- Недоліки:
- вызывают запор, если кормить только этим кормом
- Моц А***
Вы даёте свинке сено, овощи, зелень?
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Свинки спочатку не хотіли їсти цей корм, але за тиждень, коли в них не було інших варіантів, почали їсти на ура - витягують з мисочки, відкушують по шматочку і зразу запивають водою. Я почала мішати цей корм з Vitakraft menu, то з другого корму зерно не їдять майже, а цей з'їдають повністю всі кульки, що їм дали.
- Переваги:
- З'їдають все, нема можливості перебирати.
- Недоліки:
- Спочатку не хотіли його їсти; досить великий розмір кульок; мала вага упаковки на таку ціну; важко знайти в офлайн магазинах.
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
У меня две свинки ,одна очень любит этот корм ,вторая сама его не ест.Но так вышло что свинку нужно выкармливать из шприца, в вет.клинике посоветовали этот корм только для кроликов (он питательнее )размачивать в вроде и кормить.Со шприца свинка ест с удовольствием.Еще врачи советуют крошить на кусочки этот корм и вкладывать в рот свинке ,что б она жевала сама.
- Переваги:
- Состав
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Свин ест с большим удовольствием,прячу корм в разных местах клетки поросёнок находит все куда б не засунула и еда и развлечение
- Переваги:
- Съедается без остатка
- Маргарита П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
- Переваги:
- Хороший,качественный корм. Свинкам нравится
- Недоліки:
- Чуть бы подешевле
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Единственный корм который подходит нашей Веточке! от остальных кормов как дорогих так и дешевых - лысеет и начинает болеть((( К этому корму претензий нет! Когда кушает его все налаживается - проплешины зарастают, работа ЖКТ также налаживается! умудряется перебирать даже здесь))))) хоть и все гранулы одинаковые
- Переваги:
- единственный корм который приемлем для свинки
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Уже оставляла отзыв, напишу ещё, все гранулы одинаковы, свинкам нету из чего выбирать. Немецкое качество.
- Переваги:
- 100% съедаемость
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
У меня ооочень привередливый свин. Корм Версель Лага 40% уходило в мусор. На этот корм он тоже не набрасывается. Но. В конечном итоге миска пуста. А это выгодно. В качестве же и полезности я не сомневаюсь. Немцы...
- Переваги:
- 100% съедаемость
- Недоліки:
- цена
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Уже писала отзыв. Свин этот корм не ел. Но так сложилось, что мы уже 2,5 месяца полностью на искусственном вскармливании. Кормлю только через шприц. Сам не ест вообще. Перепробовали многие сочетания кормов. Но теперь ест этот как миленький. Очень удобно. Гранулы легко растираются и очень быстро размокают в воде (фруктовом пюре). Правда сочетаем с ним КИКИ Премиум. Он тоже гранулированный. Но гранулы там немного жестче. Их тяжелее растирать. Вдруг кому-то пригодится информация для искусственного кормления морских свинок.
- Переваги:
- Удобен
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
любимый корм. едят с удовольствием.
- Переваги:
- едят все, ничего не остается
- Недоліки:
- цена
- Екатерина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Мои две свинки едят с удовольствием, хотя они еще те привиреды.ОЧЕНЬ удобно, что из корма ни чего не выбереш и свинкам приходиться съедать весь шарик целиком.Буду заказывать еще.
- Переваги:
- Съедают весь корм, ничего не оставляя.
- Недоліки:
- Высокая цена.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Наш свин даже не стал его есть. Утром добавляю его к Фиесте. Прихожу вечером с работы - Фиесту съел, а эти гранулы вокруг кормушки все лежат.
- Светлана У***
моя свинка також не їсть
- Нечай О***Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
Свинка моя обожнює цей корм
- Переваги:
- Якість відміна
- ИннаПродавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
заказывала другой, приехал этот.
Шарики крупные, пористые. Как на картинке. Свинки отказываются есть, предпочитая самый дешевый аналог в палочках.
Может,отдам кому, смысл пачке валяться.
Эксперт RozetkaДобрый день, Инна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Татьяна к***Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 600 г
свинка его вообще не ест......
- Переваги:
- состав
- Недоліки:
- стоимость