Відгуки покупців про Чоловіча вишиванка НОКО "Богдан" Біла із синім 50 06023-2-50
Є в наявності
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: Серпанок. Розмір: 48. Колір: Білий
Рекомендую купувати у цього виробника
- Переваги:
- Гарна якісна вишиванка за помірною ціною. Приємне спілкування з менеджером по продажах Аліною. Уточнили розмір і візерунок. Швидка доставка вже наступного дня з моменту замовлення. зручна оплата через картку П-Банку.
- Недоліки:
- немає недоліків
Відповідає
- Ставицкая И***Відгук від покупця. Продавець: Серпанок. Розмір: 47. Колір: Білий
Дуже гарна і якісна вишиванка.Візерунок яскравий.Якість перевищує вартість.Рекомендую!Дякую виробнику!
- Переваги:
- Швидко перезвонили і швидко відправили
- Недоліки:
- Немає недоліків
- Катя Р***Відгук від покупця. Продавець: Серпанок. Розмір: 50. Колір: Білий
Вишиванка шикарна, батько носить із задоволенням! Виглядає в рази дорожче, приємна до тіла, розмір співпадає повністю.
- Переваги:
- Якість, вигляд
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Серпанок. Розмір: 50. Колір: Білий
Красива і якісна вишиванка. Відправили швидко
- Косогор Г***Відгук від покупця. Продавець: Серпанок. Розмір: 56. Колір: Білий
Все добре!
Продавець одразу зателефонував, допоміг визначитись з розмірами.
Доставили швидко, товар відповідає тому, що на фото.
Продавця рекомендую!- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Катя Р***Відгук від покупця. Продавець: Серпанок. Розмір: 50. Колір: Білий
Швидка доставка. У живу ще краще, ніж на фото тут. Подарунок дуже сподобався, розмір підійшов. Фото на тілі, на жаль, немає.
Продавець приємна у спілкуванні, швидко відправила - рекомендую до співпраці!- Переваги:
- Швидка доставка. Розмір співпадає. Виглядає шикарно. Тканина натуральна, приємна до тіла.
- Недоліки:
- На тканині малесенькі, ледь помітні катишки - не для постійного носіння, на жаль.
- Артём С***Відгук від покупця. Продавець: Серпанок. Розмір: 44. Колір: Білий
Рекомендую!
- Переваги:
- Все чудово рекомендую, чудова, матеріал гарний
- Недоліки:
- Не має
Відповідає
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: Серпанок. Розмір: 68. Колір: Білий
Красивая,качественная.Носить сплошное удовольствие.
- Людмила К***Продавець: Серпанок. Розмір: 47. Колір: Білий
Продавця рекомендую
- Переваги:
- Дуже гарна вишиванка. Тканина якісна, приємна до тіла. Вишивка яскрава, всі ниточки сховані, краї не стирчать. Вислали у день замовлення, доставка швидка