Картка Rozetka

Відгуки покупців про Велосипедна сумка на раму для смартфона з козирком велосумка водонепроникна каркасна сумка для велосипеда телефону та ключів ROCKBROS B68 Чорний 57404

Оцінка користувачів 4.74/5
  • Павло
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Сумка дуже містка, міцна, ідеально сіла на раму.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка виявилась місткою, міцною та добре сідає на раму – це саме те, чого прагнемо при доборі товарів. Нехай користування буде зручним, а поїздки приємними та безпечними. Завжди будемо раді вашим новим замовленням.

• Олексій

Подобається, виконано якісно.

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка для велосипеда вам сподобалася і виготовлення здається якісним. Ваша довіра дуже цінна. Нехай аксесуар зручно слугує у поїздках та допомагає комфортно возити смартфон і дрібниці багато сезонів.

• Андрій

Добрий, якісний продукт

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно, що велосипедна сумка виправдала очікування та сподобалась якістю. Раді, що обрали саме наш товар. Нехай сумка зручно слугує у поїздках і допомагає завжди тримати потрібні речі під рукою. Гарних та безпечних вам поїздок!

• Андрій П***

Все чітко

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосипедна сумка відповідає вашим очікуванням і все пройшло чітко. Нехай аксесуар зручно служить у поїздках, захищає смартфон і дрібниці. Завжди відкриті до нових замовлень та ваших вражень надалі.

• Сергій Ю***

Відповідає характеристикам

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку та відгук про велосипедну сумку. Раді, що товар відповідає заявленим характеристикам і виправдав очікування. Дякуємо за вибір саме цього аксесуару, нехай користування буде зручним та практичним у кожній поїздці.

• Михайло А***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Гарна ціна та якість, дуже добро встала на раму, бо були такі які не вставали

Переваги:
    Якість, ціна
  • Павло Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

За свої грощі якісний товар

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Приємно, що велосумка виправдала очікування за свої кошти. Раді, що якість товару вам підходить. Нехай сумка зручно служить у поїздках, допомагає завжди тримати телефон та дрібниці під рукою й робить катання ще комфортнішим.

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Гарна сумка, досить об'ємна. По телефону можна нормально клацати через захисну плівку

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка виявилася зручною та місткою, а користуватися телефоном через захисну плівку комфортно. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Нехай сумка служить довго та робить кожну поїздку ще приємнішою й зручнішою.

• Віталій М***

Дуже зручна. І якість гарна. Рекомендую

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої велосумки ROCKBROS B68. Раді, що вам сподобалися зручність у використанні та якість матеріалів. Ваша рекомендація дуже цінна. Бажаємо приємних і комфортних поїздок та тільки позитивних вражень від товару!

• Володимир
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку та вибір цього товару. Раді, що покупка залишила позитивне враження. Бажаємо зручного й приємного користування під час поїздок!

• Єгор К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

В цілому непогана і зручна сумка для велоспорта

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і вибір цього товару. Раді, що сумка загалом сподобалася та виявилася зручною для велоспорту. Бажаємо приємного й комфортного користування під час поїздок!

• Данило Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Хороша сумка. Багато місця всередині.
    Без проблем помісився чохол 210х100 см у складеному вигляді. Тому павер банк звичайного розміру буде зручно возити там.

• Ростислав В***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Задоволений покупкою! сумка кріпиться швидко , тримається добре, трішки веляє в боки при сильних поворотах руля. Сенсор через плівку добре працює . Матеріал щільний, виглядає міцно.

• Ольга К***

Чудова сумка рекомендую

Переваги:
    Стильна

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Все яки опису. Покупкою задоволений.

Переваги:
    Зручна, якісна вело сумка.
    Недоліки:
    Нема.
    • Продавець  kidsDM

• Катерина В***

Гарна якість

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Доповнюю свій попередній відгук. Сильний дощ витримала добре, все вміст залишився повністю сухий.
    З мінусів: замок вийшов з чату приблизно за місяць використання. На мою думку не коштує своїх грошей :)

• Дмитро Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Сумка топ за свої кошти!

• Михайло Н***

Отримав швидко, сумка зручна

• Юра
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Якісна містка сумка, однозначно раджу придбати.

Переваги:
    Якісний зносостійкий матеріал, містка, приємний дизайн.
    • Продавець  kidsDM

• Елизавета Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Дуже задоволена покупкою! сумка кріпиться швидко , тримається добре. Сенсор через плівку добре працює . Матеріал щільний, виглядає охайно.

• Вадим К***

Гарна якість, кріплення

• Андрій Ш***

Практична

Переваги:
    Легко кріпиться, можно управляти телефоном прямо в сумці
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  kidsDM

• Діана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Заказ пришёл быстро, товар очень качественный, рада этому заказу

• Жанна
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Брала сумку сину, дуже зручна,все відповідає дійсності,швидка відправка.Рекомендую

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Брала на подарунок синові,гарно все прошито,дитина задоволена

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Відповідає опису, брала для сина підлітка. Він задоволений, успішно користується. Каже зручно.

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Чудова сумка, телефон з діагоналлю 6.67" поміщається без проблем, сенсор працює. Перевірити водостійкість ще не довелось :)

• Михайло Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Дополню отзыв. Единственное что будет неудобно так это качелки громкости и кнопка вкл.выкл. так как доступа к ним нет. В этом нет вины производителя. Опробовал в метель, мокрый снег, все отлично.

Переваги:
    Качество хорошее
    • Продавець  kidsDM

• Михайло Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Ровно как на картинке без неожиданностей. Каркас плотный, держит форму, я не мог подумать что отклик смартфона будет настолько качественным, такое впечатление что работаешь по самому экрану, кстати как то сделано интересно как будто эта пленка прилипает к крану. Короб вместительный. Единственное это молнии, они настолько туго закрываются что стрёмно оторвать.

Переваги:
    Качество ровно то что ожидаешь, сюда не впихнуть "ожидания/реальность", добротно сделано.
    Недоліки:
    Если это можно назвать недостатком то это молнии
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Приехала без дождевика, хотя в видео он есть.

Переваги:
    Качественная.
    Недоліки:
    Нет дождевика.
    • Продавець  kidsDM

Доброго дня, Артем. В характеристиках товару чітко вказана комплектація товару в якій немає дощовика адже він не йде в комплекті. Дякуємо, що звернули увагу на відео, виправимо.

• Віктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Зручна, не велика, компактна, якісна.
    Легко встановлюється на велосипед.
    Рекомендую.

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Дуже зручна та корисна сумка. Потрібна кожному велосипедисту!

Переваги:
    Міцного тримається на рамі. Корисні речі поруч, під руками. Зручний фіксатор телефона.
    • Продавець  kidsDM

• Артем П***

• Свентух Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Для мене трохи завелика, хоча уже не буду повертати. Якби на декілька сантиметрів була менше було б краще. Але це особисто для мене. Бо трохи зачіпаю коли стаю чи злізаю із велосипеда.

Переваги:
    Гарна якість, крепкий замочок, добре тримається на рамі
    • Продавець  kidsDM

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Гарна сумка, виглядає класно, трошки здалеку схожа на батарею як в електровеліках :)
    Досить вмістка, можна покласти все, що треба і навіть більше. Телефон тактильно дісно працює, лише не може роспізнати відбиток, але зрозуміло чому. Читав коменти про те, що в ясну сонячну погоду на екрані нічого не видно, але не згоден з цим. Якщо в вас хороша матриця + сучасний екран з нормальними налаштуваннями яркості, то все добре видно. Також дякую за подарунок, рульова блималка завжди корисна)

Переваги:
    Все як на фото, гарна ціна.
    Недоліки:
    За таку ціну не побачив жодного недоліка.
    • Продавець  kidsDM