Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Електронний лічильник для в'язання: рахунок рядів і петель з кнопкою на батарейці

Оцінка користувачів 4.94/5
  • Назен А***

Дуже дякую,

• Продавець  Ниточка

Назен, дякуємо Вам за відгук та замовлення! Будемо раді бачити Вас знову)

• Тетяна Б***

Лічильник супер. Магазин відмінний

• Продавець  Ниточка

Тетяна,дякуємо за відгук! Чекаємо ваших замовлень знов!

• Виктор К***
    Продавець: Ниточка

Счётчик очень классный! Маленький, симпатичный, удобный. Обладает функцией памяти. Пришёл уже с батарейками. Абсолютно рабочий. Покупкой более чем доволен. В посылке был ещё и приятный бонус - полутораметровая походная рулетка и конфетки))) Очень мило.

Переваги:
    Маленький, удобный, работает чётко.
    Недоліки:
    Не обнаружил.
    • Продавець  Ниточка

Віктор, ми дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо Вам за замовлення, чекаємо на нові)

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Все дуже чудове,упаковане обережно і якісно.

Переваги:
    Прийшло швидко
    • Продавець  Ниточка

Олена, щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви залишились задоволені замовленням. Чекатимемо на Вас знову)

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Все просто чудово, прекрасно, та неймовірно гарно!
    Я вражена цією чудовою компанією!
    Все якісно, гарно запаковано, ще й подаруночок поклали

Переваги:
    Все дуууже чудово
    • Продавець  Ниточка

Анастасія, щиро дякуємо Вам за такі теплі слова! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою, якістю та пакуванням. Дуже раді, що подаруночок став приємним доповненням)
      Чекатимемо на Вас знову!

• Ростислав Т***

Товар прийшов швидко, рекомендую

Переваги:
    Швидко відправили, гарні лічильники
    • Продавець  Ниточка

Ростислав, дякуємо за Ваш відгук та замовлення! Раді, що Ви залишилися задоволені товаром та швидкістю доставки. Чекатимемо на Вас знову в нашому магазині)

• Софія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка
    Переваги:
    Швидко відправили, чудові лічильники!
    • Продавець  Ниточка

Софія, дякую за Ваше замовлення) з нетерпінням чекаємо Вас знову. Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!

• Любов

Зручний і красивий

Переваги:
    Зручний
    • Продавець  Ниточка

Любов, дякую за Ваше замовлення) з нетерпінням чекаємо Вас знову. Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!

• Валентина Е***

Товар прийшов швидко,дякую

Переваги:
    Зручний в користуванні
    • Продавець  Ниточка

Валентина, Дякуємо за замовлення! Доброго вечора і чудового настрою) Будемо дуже раді бачити Вас знову!

• Евгения Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Отримала посилочку) Дуже задоволена) все працює )

• Продавець  Ниточка

Олена,ми дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо Вам за замовлення , чекаємо на нові)

• Екатерина К***

Все чудово

• Продавець  Ниточка

Катерина, дякую за Ваше замовлення) з нетерпінням чекаємо Вас знову. Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Посилку отримала, товар в робочому стані, обслуговування на висоті

• Продавець  Ниточка

Ірина, дякуємо Вам за високу оцінку нашої роботи! Чекаємо на нові замовлення!

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Посилочку отримала, пристрій гарний, мене повністю влаштовує, батарейку (хоча була робоча) змінила на свіжу. Окрема подяка співробітникам магазину, перетелефонували швидко, приємне та ввічливе обслуговування:) також велика подяка за подаруночки до замовлення- несподівано та приємно.

Недоліки:
    не має
    • Продавець  Ниточка

Приємно читати такі повідомлення ❤ Дуже рада, що Ви задоволені замовленнями, які оформили у нас в магазині) З нетерпінням чекаємо Вас знову!

• Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Лічильник класний, дуже зручний. Магазин і облуговування супер!

Переваги:
    дуже зручно кріпеться на пальці , після закінчення використання через 5 хвилин сам автоматично вимикається, при цьому зберігає інформацію про кількість рядів
    Недоліки:
    не знайшла
    • Продавець  Ниточка

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за відгук ! Творіть лише з задоволенням. З нетерпінням чекаємо Вас знову!

• Вікторія Н***

Все сподобалось.Дякую.

Переваги:
    Все бистро прийшло
    • Продавець  Ниточка

Вікторія, дякую за Ваше замовлення) з нетерпінням чекаємо Вас знову. Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!

• Луценко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Дуже швидко, привітний персонал, якісне обслуговування. Дякую, що запропонували акційну пропозицію!!! Товар гарної якості! Дякую Вам! Плідної праці!!! І з наступаючими святами!!!!

Переваги:
    Компактний
    • Продавець  Ниточка

Наталія, дякую за Ваше замовлення) з нетерпінням чекаємо Вас знову. Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!

• Каріна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Товар супер, чудові консультанти, одразу зв'язались для підтвердження товару та одразу повідомили про вигідну акцію)) надіслали швидко, все в найкращому вигляді, все працює)) дякую

Переваги:
    Все працює, зручний лічильник, простий у використанні.
    Недоліки:
    Не знайшла)
    • Продавець  Ниточка

Каріна,,приємно читати такі повідомлення ❤ Дуже рада, що Ви задоволені замовленням, яке оформили у нас в магазині) З нетерпінням чекаємо Вас знову!

• Наталія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Дуже задоволена покупками в даному магазині! Швидко опрацювали, порекомендували деякі набори і надіслали! Приємно отримавши посилку мати маленькі подарунки-цукерочки всередині ! Дякую менеджеру! Рекомендую, сподобається і Вам!

• Продавець  Ниточка

Наталя, дякуємо за відгук! Раді, що обрали саме нас, чекаємо вас знов!)

Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Насправді, товар справний, просто слабке кріплення батарейка, яка була розряджена
    Після заміни працює нормально
    Якість звісно не ідеальна, але свою роботу робить
    А ще, дуже приємні працівники. Одразу запропонували компенсацію, але добре що все вирішилось

Переваги:
    Зручний, легкий
    Недоліки:
    Якість виробу відповідає ціні, але при обережному використанні має працювати довго
    • Продавець  Ниточка

Дякую велике за відгук! Раді, що обрали саме нас, чекаємо вас знов!)

• Алёна Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Якість пристрою залишаю бажати кращого. Він тримається на чесному слові, весь люфтить і калатається. Коли дійшла справа до його використання, я навіть не вспіла його вдіти, як він почав ще більше калатається наче там просто камінчик всередині. І він не працював. Хоча коли я провіряла його на пошті, то він хоча включився. Однозначно не рекомендую.

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Одноразовий і це якщо ще повезе
    • Продавець  Ниточка

Доброго вечора, Альона. Дякую за відгук! Приносимо свої вибачення, ми прийняли ваше зауваження до уваги і обов'язково проведемо роботу та виправимо цю ситуацію. Наш менеджер обов'язково зв'яжеться з вами і надасть компенсацію за незручності, що виникли". Гарного вечора

• Алёна Е***

Товар на справді справний, то просто була батарейка що випала з фіксатора та ще й розрядилась((( А так то лічильник працює дійсно добре. Я рекомендую