- АллаВідгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ
Красиві.
Інструкція на англійській.
Ну так як я в читаннях карт не розуміюся і вони читаються не по одній, то задаю питання, витягую 2-3 карти і забиваю їх в гугл разом. Ші дає хороше пояснення розкладу. - Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ
Получила сегодня карты. Карты Шикарнейшие! В современном стиле. Полностью глянцевые.В очень красивой коробочке и с книжечкой. Качество хорошее. Обслуживание хорошее. Рекомендую на все 1000%. Вообщем я всем очень довольна. Спасибо Большущее!
- Переваги:
- Красивые и качественные карты. Хорошее обслуживание.
- Недоліки:
- Из недостатков только инструкция на английском языке. Но я думаю это не проблема. Так как инструкцию на русском или на украинском языке в интернете не сложно найти.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ
Сьогодні вранці забрала на пошті посилку. Дуже задоволена. Як швидкістю обробки замовлення так і, власне,картами. Дякую.
- Продавець Интеллект
дякуємо за високу оцінку
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ
Красива колода. Швидко зв'язались, швидко відправили.
Єдиний невеликий мінус - книжка на англійській мові, але в наш час це не проблема взагалі.- Переваги:
- Красива колода, з якісного картону. Є книжка з описом.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Интеллект
дякуємо за високу оцінку
- Крістіна К***Відгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ
Супер якість! Окрема подяка за швидку доставку,в той же день відправили зранку отримала. Мені не заважає, що книжка на англійській, тому я всім задоволена. Продавець чудовий, товар відповідає опису. Фото додаю до відгуку.
- Переваги:
- Швидка доставка, гарна якість
- Недоліки:
- Поки що немає
- Анастасія О***Відгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ
Отримала замовлення дякую продавець чудовий товар гарної якості!
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ
Колода чудова, карти дуже гарні. Єдине , але- карти не для новачків, книжечка на англійській мові, хто на ти з англійською, то буде в виграші, бо міні книжечка з описом, теж дуже якісна
- Катя К***Відгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ
Хороша, яскрава печать. Малюнки дуже гарні та чіткі. Карти плоті. Гарна та плотна коробка.
- Недоліки:
- Немає інструкції на українській мові.
- Лисенко Н***Відгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ
Прекрасная колода. Очень яркие, насыщенные цвета, удобный формат, прекрасно выглядят, эффект натуральных объёмных картинок. Работают чудесно. Очень довольна приобретением.
- Переваги:
- Прекрасный товар
- Ма Л***Відгук від покупця. Продавець: ІНТЕЛЕКТ
Неймовірна колода, дуже красива.
- Переваги:
- В комплекті є книжка)
- Недоліки:
- Немає переводу на українську.