- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Чорний
Чудова заміна рідним шнуркам, які постійно розв'язувались
- Переваги:
- Не розв'язуються
- Недоліки:
- Можна було б і поширше їх зробити, але це вже справа смаку
- Продавець Mr Stelki
Щиро вдячні за ваш відгук! Будемо раді новим замовленням
- Савелий Д***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 140. Колір: Чорний
Рекомендую
- Продавець Mr Stelki
Савелій, дякуємо Вам дуже) приємно чути, що Вам все підійшло)
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Чорний
Шнурочки якісні та повністю відповідають опису.
Дякую,за оперативну доставку.- Продавець Mr Stelki
Олександра, дякуємо Вам дуже) приємно чути, що Вам все підійшло) Будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині)
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Чорний
Ніколи б не подумав, що купівля шнурівок може перерости в якусь епопею, але так воно сталося. Отже, порвалася одна з них на черевиках. "Пф, подумаєш. Куплю десь на районі", -- самовпевнено помислив я і... обламався: ніде в радіусі кілометра від дому нормальних шнурівок не виявилося. "Ну ок, візьму в неті в два кліки", -- не здавався я. Ага, щас. Там пара коштує 350 грн, там дешеві, але треба набрати цілий оберемок, щоб оформили замовлення, там тільки круглі і нема пласких. І от нарешті я знайшов цю чудову компанію. Якісно, недорого, різноманітно і без зайвого гемору. Рекомендую
- Переваги:
- Норм шнурівки, норм ціна
- Недоліки:
- Наразі немає, а там час покаже
- Продавець Mr Stelki
Павло, дякуємо Вам дуже) приємно чути, що Вам все підійшло) Будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині)
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 180. Колір: Білий
Доставка дуже швидка) шнурочки якісні, підійшли під взуття
Анастасія, дякуємо за відгук! Раді, що вам подобається) Гарного дня
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Світло-волошковий
Трохи не того відтінку, як на фото, але то таке....
- Переваги:
- Обслуговування замовлення та якість товару на висоті.
- Продавець Mr Stelki old
Людмила, дякуємо за відгук, раді бачити Вас знову)
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Золотистий
чудові шнурки і сервіс
- Переваги:
- якісні шнурки, яскравий насичений колір
- Недоліки:
- нема
- Продавець Mr Stelki
Олена, дякуємо за відгук! Раді, що вам подобається) Гарного дня
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Сірий
Гарне обслуговування
- Продавець Mr Stelki
Татьяна, дякуємо за відгук, приємно чути, що вам все підійшло)
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 140. Колір: Чорний
фото і опис відповідають, рекомендую і шнурки, і продавця.
- Продавець Mr Stelki
Оксана, дякуємо вам за відгук, гарного дня )
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Рожевий
Хороші матеріали за свою ціну. Хороший швидкий сервіс. Фото доволі точно відображає реальний колір
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець Mr Stelki
Костянтин, дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що вам все підійшло)
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Молочний
Чудові шнурки
- Продавець Mr Stelki
Іван, дякуємо за відгук! Раді, що вам подобається, будемо раді бачити Вас знову)
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Темно-бежевий
- Кира С***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Білий
Хороший продавец, хороший товар, отправили быстро
- Продавець Mr Stelki
Кіра, дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову
- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Чорний
Все чудово
- Переваги:
- Матеріал, якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Mr Stelki
Богдан, дякуємо за відгук! Раді, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову)
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Світло-сірий
Товаром дуже задоволений колір один в один що я хотів.
- Продавець Mr Stelki
Андрій, дякуємо за відгук! Раді, що вам подобається, будемо раді бачити Вас знову
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Білий
Товар якісний, магазин зв'язався зі мною відразу після розміщення замовлення. Відправку здійснили без затримки
- Переваги:
- Якісний товар, швидко доставили
- Продавець Mr Stelki
Юлія, приємно чути, що вам все підійшло, дякуємо за відгук)
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Блакитний
Слабо
- Переваги:
- Недоліки:
- Є
- Яна Я***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Персиковий
Очень зря не открыла посылку на почте. Проверяйте не отходя, может ожидать неприятный сюрприз. Цвет на фото не соответствует цвету в реальности
- Недоліки:
- Цвета на фото не соответствуют цвету в реальности
- Милявська Я***
Дякую, що попередили!
- оскар ш***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Фіолетовий
Все супер, дякую!
- Продавець Mr Stelki
Оскар, дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Бузковий
Все чудово
- Продавець Mr Stelki
Катерина, дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову
- Поденежная С***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Світло-рожевий
Красивий колір та гарна якість
- Продавець Mr Stelki
Світлана, дякуємо за відгук. Носіть із задоволенням!
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Білий
- Переваги:
- Якість, асортимент, швидкість доставки
- Продавець Mr Stelki
Анна, дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Темно-синій
Є опис і фото, які відповідають дійсності. Дуже швидкий зворотній зв'язок та оперативна доставка) Є шнурки будь-якого кольору, розміру, матеріалу та довжини. Супер! Дуже рекомендую)
- Переваги:
- Є опис і фото, які відповідають дійсності. Дуже швидкий зворотній зв'язок та оперативна доставка) Є шнурки будь-якого кольору, розміру, матеріалу та довжини. Супер!
- Продавець Mr Stelki
- Оля А***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Чорний
Товар відповідає опису. Швидка доставка. Раджу продавця!
- Переваги:
- Швидка доставка!
- Продавець Mr Stelki
Оля, дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Темно-зелений
Яскраві, якісні.
- Продавець Mr Stelki
Лілія, дуже дякуємо за високу оцінку! Використовуйте із задоволенням :)
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Темно-червоний
Чудові
- Продавець Mr Stelki
Лілія, дуже дякуємо за високу оцінку! Приємних Вам прогулянок ;)
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Червоний
Гарна якість, яскравий колір.
- Продавець Mr Stelki
Лілія, дуже дякуємо за високу оцінку! Нехай ці яскраві шнурки приносять Вам додаткове задоволення :)
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Темно-бірюзовий
Щнурки середньої якості
- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
- Трохи завузькі
- Продавець Mr Stelki
Дмитро, дякуємо за відгук! Бажаємо приємних прогулянок.
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Сірий
Якістю товару та обслуговуванням задоволена.Рекомендую продавця.
- Продавець Mr Stelki
Юлія! Дякуємо за відгук! Дуже приємно отримати від Вас такий відгук.
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: М'ятний
Гарні, як на фото.
Дякуємо, Юлія!
Все, як на фото і в опису.
Дякуємо за відгук, Юлія!
- ольга л***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Блакитний
Якісний яскравий товар.оформлено замовлення швидко
Дякуємо за відгук. Носіть на задоволення!
- ольга л***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Світло-синій
Гарні яскраві шнурочки.все швидко оформлено і добре запаковано
Дякуємо за відгук. Носіть на задоволення!
- Кривонос Б***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Зелений
Дуже гарна якість. Доставили оперативно. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість, швидкість обробки замовленні
Дякуємо за відгук. Носіть на задоволення!
- Диана Э***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Білий
Хорошие, качественные шнурки Моментально приняли заказ и быстро отправили
- Переваги:
- Цена, качество
Дякуємо за відгук. Носіть на задоволення!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Світло-рожевий
Очень приятные и хорошие шнурки) Симпатичная упаковка. Лучше, чем на фото. Магазин оперативно связался и доставил товар. Спасибо) Рекомендую.
- Переваги:
- Качество.
- Продавець Mr Stelki
Світлано, дякуємо за хороший відгук, ми дуже раді, що Вам сподобались шнурки. Будемо щасливі бачити Вас знову. З повагою Мr Stelki!