Відгуки покупців про Окуляри бінокулярні 9892B2C Magnifier USB акумулятор лупа з LED-підсвічуванням та змінним збільшувальним склом
Є в наявності
- Валерій Л***Відгук від покупця. Продавець: DroidShop
Неожиданно качественная штука. Брал как вариант для подручных дел. Оказалось что оптика реально из стекла весят прилично. Все остальное тоже в норме Все двигается все настраивается
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: DroidShop
Поки користуємося. Нажаль були аналогічні, дуже швидко ламаються.
- Эдуард К***Відгук від покупця. Продавець: DroidShop
из плюсов - зарядка подсветки по USB, удобные, не жмут, не давят.
из минусов - сферическая картинка, надо смотреть одним глазом, маленькие стекла, глаза ток прямо, а вернее один глаз и вертеть головой). Не функциональные - приподнять линзы и вернуть на место целое дело).
Крепление линз плохое, выпадают. Нагрел феном, сжал плоскогубцами и вроде стало норм. Если не для повседневной работы приобретать, то можно.- Переваги:
- с виду нормальные)
- Недоліки:
- не для длительного использования
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: DroidShop
Досить "ніжні". Одною рукою їх краще не знімати. Тріснули дужки досить швидко. Залив їх зсередини швидкотвердійочою пластмасою- політ нормальний.
А взагалі- то за такі гроші товар достатньо високої якості. Легкі, зручно сидять, лінзи за півроку користування не подряпалися, батарея для ліхтарика тримає дуже добре. Світло слабувате, але воно є і це вже плюс. Якщо працюєте в масці, як я, то лінза не запотіває, бо винесена вперед. В цілому я задоволений. Четвірку поставив тільки за слабкі дужки- Переваги:
- Дешеві
- Недоліки:
- Слабкі дужки
- Продавець DroidShop
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно що Ви залишились задоволені.