Відгуки покупців про Плоскі шнурки для взуття з огірковим принтом, 120 см, блакитний колір S-07 G №209
- Ліна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Зелений
Я приємно вражена якістю. Принт чіткий, гарний. А самі шнурки вони приємні на дотик та наче трохи жорскіші (міцніші), що мені дуже сподобалось. Вартість за таку якість справедлива.
- Переваги:
- Якість принту, та жорсткість шнурків
- Недоліки:
- Продавець Mr Stelki
Дякуємо Вам, Ліно, за такий теплий і детальний відгук!
Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю шнурків та відзначили чіткість принту й приємні тактильні відчуття. Окремо дякуємо за коментар щодо міцності — для нас важливо, щоб товар був не лише красивим, а й довговічним у використанні.
Раді, що співвідношення ціни та якості виправдало Ваші очікування. Будемо щиро раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!
- КукішВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Блакитний
Гарна якість
Дякуємо Вам за відгук!
Раді, що Ви залишилися задоволені якістю шнурків. Для нас важливо, щоб кожен товар відповідав очікуванням клієнтів.
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Червоний
Хорошие шнурки, немного дороговато и на фото чуть ярче чем в реальности!
- Продавець Mr Stelki
Кирило, дякуємо щиро дуже вам)
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Довжина шнурка: 120. Колір: Червоний
Все было хорошо, пока мои друзья не начали шутить что я по дороге домой отобрал у кого-то бандану и пустил её на шнурки.
- Переваги:
- Все отлично, все соответствует фото и описанию.
- Продавець Mr Stelki
Володимир, дуже дякуємо за високу оцінку! Використовуйте із задоволенням :)