- AI аналіз відгуків29 відгуків: позитивний: 75%, нейтральний: 10%, негативний: 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Кабель працює, проблем нема. Доставка швидка.
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Заряджає, але періодично щось відходить. (Проблема точно не в булочку чи розетці.) Треба контролювати.
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Добре працює. Гарна ціна. Швидко відправили
- Гридасов В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Користуюсь два тижні, проблем нема.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Супер !
- Переваги:
- Якість ціна
- Фломина Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Товар доставили у термін, iphone 13 заряджається дуже швидко, дякую магазину!
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor
4 дня проработала !
- Продавець kostor
Шановний Сергій. Нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми. Якщо на товарі не має механічних пошкоджень звертайтесь до нас і ми вам обміняємо товар по гарантії.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Очень быстро доставили. Кабель работает.
- Переваги:
- Цены
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Продавець kostor
- Роксоляна В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Замовляла 2 шт, один працює нормальний інший пошкоджений чи перебитий, відходить і не заряджає
- Продавець kostor
Добрий день, нам прикро, що у Вас виникли проблеми з товаром, на товар діє гарантія протягом 3-х місяців. Зв'яжіться з нами і ми Вам допоможемо.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: kostor
Отримав швидко, працює нормально, зауважень не маю.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не спостерігаються
- Продавець kostor
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Чудовий товар
- Станислав К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все супер
Якісний кабель, ніяких проблем, отримав швидко- Продавець kostor
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Швидка доставка,якісний кабель
швидко заряджає)- Продавець kostor
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює дуже добре
- Донат Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Топ за свои деньги, брал 2шт
- Переваги:
- Недоліки:
- Не нашел
- Продавець kostor
- Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Гарна якість і гарна ціна
- Переваги:
- Швидко відправили
- Продавець kostor
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дякую. Кабель гарної якості) доставка також була швидка
- Переваги:
- Ціна, якість
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Ни хрена не заряжает
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Владислав, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми. Ви купили товар 06.03.2023 року користувалися їм майже 9 місяців і зараз перестав працювати. Можете звернутися до сервісної підтримки і якщо кабель візуально цілий і не пошкоджений можемо вам поміняти по гарантії.
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
- Переваги:
- ціна
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Дмитро, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Всё ок
- Переваги:
- Заряжает телефон
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Андрій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хороша ціна, кабель добре працює
- Продавець kostor
Добрий день, Шановна Анастасія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Швидка зарядка НЕ працює
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює швидка зарядка
- Продавець Ovollovo
Шановний Іван, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, увас є гарантія на товар 3 місяці можемо обміняти або повернути кошти протягом 14 днів, зверніться до сервісної підтримки або напишіть нам в питання про товар вирішимо ваше питання, гарного дня)
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный кабель за свою цену, отправлено быстро, на следующий день уже забрал. Высокая прочность и надежность. Кабель выполнен из хороших материалов, которые выглядят и ощущаются очень прочно и приятно. Длинна кабеля в точности отвечает заявленному 1 метру. Так же, поддерживает быструю зарядку как заявлено производителем, с 20 до 80 телефон зарядился за 40 минут. Отличный выбор за свою цену, который сочетает в себе прочность, удобство использования и быструю зарядку.
- Переваги:
- Стоимость
- Нина К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Кабель просто супер и цена у него хорошая
- Переваги:
- Стоимость и качество изготовления
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Нужен был срочно кабель, т.к. я свой потерял. Заказал тут и очень быстро доставили, качество зарядника супер
- Леонид Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Відмінний кабель, дуже міцний, не тріскається. рекомендую
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Не поддерживает быструю зарядку! Телефон на зарядке разряжается!
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Но не так как нужно, не поддерживает быструю зарядку
- Продавець Ovollovo
Шановний Олександр. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Нажаль цей шнур не підтримує швидкісну зарядку. Швидкість стандартна. Розчарований. Купив ще блок для швидкісної зарядки у цього ж продавця, він працює як треба з правильним шнуром.
- Переваги:
- Працює хоч якось
- Недоліки:
- Не відповідає характеристикам
- Продавець Ovollovo
Шановний Артем. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Артем Т***
Мою проблему продавець намагався вирішити. За це респект і повага. Але поки не зовсім вийшло. Замість кабелю на заміну погано працюючому прислали ще один адаптер. Я думаю все ж таки зможу обміняти адаптер на кабель. продавець підтримує контакт з покупцем. З такими хочеться мати справу. Це рідкість сьогодні
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Кабель працює. Зарядка швидша ніж зазвичай, але не знаю чи настільки наскільки б мала бути.
- Переваги:
- Недоліки:
- Гарантійний талон для чого взагалі там ?)))
Купив кабель і на гарнатії пише - гарантія на кабель не розповсюджується )))
- Влад С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Замовляю цей шнур 2 раз . Нажаль цього разу шнур чомусь не підтримує швидку зарядку , а заряджає з стандартною швидкість(
- Недоліки:
- Нажаль не заряджає 20w
- Продавець Ovollovo
Шановний Владислав. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Влад С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Купляю вже 2 такии шнур , все чудово!
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Чудовий шнур , низька ціна! Швидкісна зарядка 20w підтримується , нарікань немає
- Переваги:
- Ціна, якість, швидкість
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Проблему вирішено
Перестал работать через 2 недели
- Переваги:
- Отсутствуют!
- Недоліки:
- Плохое качество товара!
- Продавець My Yellow
Доброго дня. Анна, у вас є гарантія на товар вам необхідно звернутись до сервісного центру для перевірки і обміну на новий товар.