- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: MiroLends. Колір: Black
Товар надійшов швидко. Гарне співвідношення ціни та якості. Задоволений як товаром так і роботою магазина.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Так себе. Весьма среднее качество.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Компресійні мішки Naturehike NH19PJ020 виготовлені з легких матеріалів для компактного зберігання спальних мішків, тож основна увага приділена зручності та мобільності, а не надміцності.
Якщо є конкретні проблеми з міцністю або швами, зверніться до нашої служби підтримки — ми завжди намагаємось допомогти.0 800 33-68-25
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все добре,товар как в описании
- Переваги:
- Качество
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Шелест Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Якісний мішок, зручний
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- АлехВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Качество плохое
Представник постачальникаДобрий день. Нам дуже прикро за такий негативний досвід. Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!
- Степан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже економ варіант. Три затяжки, не дають потрібну рівномірність натяжіння. Краще шукати з 4-мя. Самі ленти душе вузьки, складається враження, що вони розірвуться. Не добротно зроблено. Як кажуть, китайський шірпотреб.
- Переваги:
- Недоліки:
- Багато
Представник постачальникаДобрий день! Для вирішення проблеми з якістю товара залиште свій номер телефону або зверніться на пошту: [email protected]
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Фурнітура набагато менша ніж на фото.
При першій же стяжці - зламалася.- Переваги:
- Місткий
- Недоліки:
- Неякісна фурнітура
Представник брендуДобрий день! Для вирішення проблеми зверніться в сервісний центр: [email protected]
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Лямка відірвалась при першому затягуванні
- Переваги:
- Недоліки:
- Фурнітура