Відгуки покупців про Кросівки Stilli Sk3871-2 44 27.5 см Чорні з синім (2100000252367)
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: 45
Дуже гарні, якість відповідає ціні. Купляла для дідуся.
- Переваги:
- Легенькі
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: 44
Дешеві китайські кроси, що в мас маркеті продаються по 600 грн. Матеріали на відчуття як брезент. Пологів з піни яка максимум може застосовуватись для утеплення будинку, маленькі камені застрягають у підошві потім треба сидіти виколупувати . На носку середі пролазить щось біле, чи то вже підсохший клей, чи тканинна пил після порізки , вже другий тиждень лізе. Не рекомендую.
- Переваги:
- Розмір підходит як указано
- Недоліки:
- Якість погана, матеріали погані. Дорого для такої якості
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: 45
Заказали розмір 45.Повністю відповідає розмірній сітці.Легкі,гарні на нозі,підходять на ногу з підйомом.
- Переваги:
- Ціна,якість
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Середній
Відповідність розміру
Відповідає
- Нікіта
А скільки сантиметрів у вас нога?
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: 42
досить непогані, легкі кроссівки. Проте нога в мене досить широка, тому мені були вузькі. Загалом скоріше раджу, але звісно потрібно міряти (як будь-яке взуття)
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- не мій розмір
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність розміру
Відповідає
- Андрей О***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: 42
Отличные кроссы, намокали и стирал, ношу часто.Стойкие , не рвутся и не теряют форму и вид. Стельку свою получше вставил Рекомендую.
- Переваги:
- Удобные и лёгкие.Нога сухая.
- Недоліки:
- Надпись с боку лишняя
- Андрей О***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: 44
43 на 27.5 у меня получается
- Переваги:
- Хорошие
- Недоліки:
- Не носил ещё