- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Помпоны супер
- Переваги:
- Маленькие, мягкие, можно носить в зубах
- Недоліки:
- Дороговато
- Продавець Оригінальний подарунок
Вітаємо! Дякуємо, що високо оцінили якість товару. Для економії коштів, цей товар доступний з безкоштовною доставкою у точку видачі ROZETKA Delivery
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Опис не відповідає дійсності. Розмір там 1.5 см, а не 3. Розраховані вони скоріше на хомʼяків та мишей, ніж котів
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Багато
- Продавець Оригінальний подарунок
Вітаємо! Розмір іграшки відповідає опису 3 см. Сподіваємось, Ви спробуєте інші наші товари та залишитесь задоволені. Бажаємо гарного дня!
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Дякую, моїй кицьки дуже сподобалося
- Переваги:
- Маленькі, кішці дуже зручно з ними бавитися
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Оригінальний подарунок
Вітаємо! Дякуємо, що високо оцінили якість товару. Обожнюємо, коли котики щасливі.
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Непогані, але моїй котам не зайшли. Є схожі, але трохи щільніші і менші в діаметрі ( більш стрибучі). От такі (щільніші) коти просто обожнюють ( ганяють по хаті, гризуть). Ці, на жаль залишаються в стороні. Буду шукати щільніші.
- Переваги:
- Не знайдено
- Продавець Оригінальний подарунок
Вітаємо! Шкода, що котів не зацікавила іграшка. Радимо залишити іграшку під меблями або холодильником (не глибоко, на відстань витягнутої лапки), коли котику буде самотнє, він може зацікавитися самостійно.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Помпи мають неприємний запах і котик нюхає їх але не грає. Нажаль викинуті гроші.
- Продавець Оригінальний подарунок
Вітаємо! Шкода, що товар не виправдав очікувань. Рандомно перевірили декілька упаковок, ні якого запаху не відчули. Сподіваємось, Ви спробуєте інші наші товари та залишитесь задоволені. Бажаємо гарного дня!
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Кішка в захваті від цих м'ячиків. Вони маленькі, легкі, також легко відстрибують коли вона їх чіпає лапкою. Вона з ними носиться в зубках, а іноді приносить і чекає поки я їй їх кину. Емоцій повно як у кішки так і у мене :)
Дуже класно що їх одразу 10, бо кішка їх десь губить, а так є запас і вистачає надовго. Буду замовляти ще.- Продавець Оригінальний подарунок
Галино, добрий день! Ми у захваті від відгуку, тому що наша місія виконана - кішка та її володарка, щасливі
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
М'ячики дуже маленькі, максимум 2,5 см.,тому коти ними майже не бавляться.
- Продавець Оригинальный подарок
Маргарита, добрий день! Розмір іграшки відповідає опису 3 см, шкода, що котиків іграшка не зацікавила...
- Маргарита
Доброго дня. Не розумію як 2,3-2,5 см відповідає опису 3 см. Треба було зразу подумати, що навряд чи 10 м'ячиків трьох сантиметрів помістяться на долоні.
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Класні м'ячики, котам сподобались, далеко не летять, але можна кидать в кота, бо дуже легенькі
- Продавець Оригинальный подарок
Юлія, добрий день! Дякуємо за відгук, раді, що котик задоволений! Приємного користування...
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний
Якісні, все як в описі товару. Кіт задоволений
- Переваги:
- Якісні, м'які і малі
- Продавець Оригинальный подарок
Добрий день Крістіна! Дякую за відгук, приємного користування.