Відгуки покупців про Іграшка для кота Дразнилка на присосці імітація птиці 75 см CAPSBOARD BIRD (220001)

Оцінка користувачів 3.7/5
  • Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний

Кіт задоволений. Кріпиться "на вологе" (мокрими пальцями протираю присоску і плитку)

Переваги:
    Добре дзвенить . Міцна вудка і присоска
    Недоліки:
    Пташка значно дешевша, ніж на фото. Прив'язали на шнурівку, бо кіт не діставав до верху,щоб погратися. Ціна значно завищена, як на таку якість пташки
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний

Я не знаю хто написав попередні відгуки , але це абсолютна х***я . Яка ліпиться лише до скла. До іншої поверхні як би ви не намагались , воно не приліпиться . Просто тупо розводняк , лохотрон і гроші на вітер

Переваги:
    Недоліки:
    ця фігня один сплошний недолік
    • Продавець  Оригінальний подарунок

Вітаємо! Присоска фіксується на різні сухі гладкі поверхні в тому числі на склі.

• Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний

Дуже вдала іграшка. Тричі перешиваю пір'ячко до птички)). Молода кішка грається постійно, ій не набридає. Дзвоники всередині птички мелодійні, мені не заважають. Буду купувати ще)

Переваги:
    Проста, міцна "антивандальна"
    • Продавець  Оригінальний подарунок

Вітаємо! Дякуємо, що високо оцінили якість товару на відмінно! Обожнюємо, коли котики задоволені.

• Тимур Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний

Гарна іграшка, коту подобається, міцно кріпиться до плитки

Переваги:
    Швидка доставка, якісне кріплення
    Недоліки:
    Було б добре додати більше пташок в комплекті
    • Продавець  Оригинальный подарок

Тимур, добрий день! Пташки можна придбати окремо. Дякуємо за відгук, приємного користування.

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний

Спочатку моя кішка ніяк не реагувала на цю іграшку. Згодом ця іграшка стала "хлопчиком для биття" - коли Зба щось не подобаєтся, вона іде гемселити цю пташку)

Переваги:
    яскрава, виконана акуратно
    Недоліки:
    присоска не причіпляється до ламінату - прийшлось вигадувати рішення)
    • Продавець  Оригинальный подарок

Наталя, добрий день! Дякую за цікавий відкуг) Забавно, що котик ходить до пташки, як на сеас до психолога)

• Ірена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний

До підлоги не кріпиться- ні до паркету, ні до плитки. Лише до скла або повністю гладких меблів

Переваги:
    Гарна пташка
    Недоліки:
    Не кріпиться до підлоги, як очікували
    • Продавець  Оригинальный подарок

Ірена, добрий день! Шкода, що у Вас не вийшло зафіксувати іграшку на поверхні. Для надійної фіксації треба зафіксувати клапан (перемикач на присосці). Також радимо липучку на присосці занурити у гарячу воду на 5-10 секунд

• Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний

Непогано, граються добре,але бажано закріпити в одному місці і не чіпати присоску,а то може відставати від підлоги

• Продавець  Оригинальный подарок

Тетяна, дякую за відгук! Приємного користування.

• Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Оригінальний подарунок. Колір: Різнобарвний

Дуже класна іграшка. Зроблна якісно. Пташка дивовижна. Пір'я довго тримається, хоча кішка дуже їх гризе. Сама пташка виглядає як справжня, і "літає" дуже натурально. Присоска зроблена якісно, гарно тримається. Кішкам дуже подобається.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Оригинальный подарок

Дуже вдячні за такий розгорнутий відгук про іграшку! Радіємо, що котики задоволені.

• Алёна Б***

Классная игрушка

Переваги:
    Кот в восторге, крепиться очень хорошо
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  Оригинальный подарок

Олена, добрий день! Дякую Вам за відгук! Обожнюємо коли котики задоволені)

• Олексій

Низька якість виготовлення.
    Ця іграшка не приймається на поверхні за допомогою присоски. Відрізняється від фото, бо на фото воно виглядає якісним товаром, а на ділі китайська підробка.

Переваги:
    Недоліки:
    100%
    • Продавець  Оригинальный подарок

Олексію, нам дуже прикро з цього приводу. Ми обов`язково передамо Ваш відгук до відділу контролю якості нашого магазину. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати ще кращими.Цінуємо і поважаємо думку і відгук кожного нашого клієнта.