- Нина К***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: 2XL. Колір: Чорний
ГАРНІ ТА ЗРУЧНІ
- Недоліки:
- Не має
- АнжелікаВідгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: 6XL. Колір: Чорний
Беру не первый раз, качество нравится!
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Ілона З***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: 5XL. Колір: Чорний
Ткань саморвущаяся, как не старайся а дырки будут
- Переваги:
- удобные
- Недоліки:
- плохая ткань, пропуски в полотне
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.
- Єлизавета Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Зручні, добре тягнуться
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 5XL. Колір: Коричневий
Гарні шорти з високою талією. Тонкі, але вміру щільні - для дому відмінні.
Колір коричневий/шоколадний. На фото ж більше схожі на темно-сірі. - Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 5XL. Колір: Коричневий
Ok
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Все добре. Підійшли
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий
Замовила для носіння вдома. Дуже зручно в них хатню роботу виконувати, працювати у саду
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Все супер, нам сподобалось Рекомендуємо.
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 6XL. Колір: Сірий
Все чудово
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дуже тонка тканина . Дуже просвічують
- Переваги:
- Недоліки:
- Не якісна тканина
- яна г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 6XL. Колір: Бордовий
Колір ближче до фіолетового чим до бордового, а в іншому гарні і зручні, брала для доньки
- Наталя Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Бордовий
Мені не дуже сподобались
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 6XL. Колір: Чорний
Вони класні!!! Відповідають опису!!!Рекомендую!!!
- Олена Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
Для теплої погоди практичні у використанні
- Переваги:
- Розмір і ціна
- Недоліки:
- Не виявила
Відповідає
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Підійшли
- Переваги:
- Легенькі,для носіння в спеку
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Дуже зручні, приємні до тіла, ідуть розмір в розмір
- Переваги:
- Склад тканини
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Хакі
Через зовсім короткий час з'являються ковтунці (катьішки).
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- Анатолий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Якісний товар. Все як на фото. Дякую.
- Переваги:
- Якісний товар
- Натали Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Сподобались, рекомендую!
- Переваги:
- Якісні
- Недоліки:
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
шорти для спорту сподобались
- Переваги:
- Дуже сподобились.
- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Хороші
Тоненькі
Довгенькі
Нічого вони там не просвічують- Представник постачальника
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Очень тонкие
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Гарна якість, купувала доньці підлітку, все підійшло, дякую.
- Переваги:
- ціна якість відповідна
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 6XL. Колір: Чорний
чудові штанці для дому, гарна якість, добре тягнуться, тканина приємна до тіла
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Чорний
Чудова якість, розмір підійшов)
- Переваги:
- Якісна тканина
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Беру вже не перший раз. Зручні, тоненькі.
- Руслан Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Взяла два розміри, але і більший і менший просвічуються, тому відмовилась
- Переваги:
- Натуральний склад тканини
- Недоліки:
- Просвічуються.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій
Легенькі, еластичні, трохи просвічують, брала для дому на літо, все влаштовує
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Гарної якості
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний синій
Дуже задоволена, зручні, якісні, на тілі майже не відчуваються. Рекомендую
- Переваги:
- Еластичні, з високою талією. Резинка не давить. Якісний пошив. Тканина - більшість віскоза. Зручні.
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий
Взяла L підійшло, взагалі М у мене. Рекомендую на розмір більше брати
- Переваги:
- Не просвічуються
- Недоліки:
- Взяла на розмір більше
- ДРАБИК В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дуже зручні. Гарно тягнуться. Рекомендую.
- Переваги:
- Гарно тягнуться.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Хакі
Чудовий вироб, заказала ще іншого кольору. Дуже зручні, майже не відчуваються на тілі. Рекомендую
- Переваги:
- Дуже гарна якість. Ще й ціна за акцією. Дуже зручні, еластичні, резинка не давить.
- Вероника Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
5) Не просвічуються
6) Потрібний розмір був у наявності
7) Недорогі
Якщо коротко , повністю задоволена і рекомендую 100%
P.S. брала два розміри S ( мамі ) та L ( собі ) . Все підійшло ідеально та дуже сподобались- Недоліки:
- Нема , одні переваги