Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Пружинний затискач для грифа Power Ø25 мм — фіксатор для штанги, замок для дисків

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Євгеній В***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Не маю взагалі претензій до продавця, більше того замовлю ще одну пару.
    Та за можливості перевірте при отриманні чи вам підійдуть, навіть якщо у вас гриф 25мм.

Опишу ситуацію.

У мене гриф 25мм посилання
    Також гантелі 25мм

Замовив відповідно і затискачі 25мм.
    Нажаль вони доволі вільно гуляють по грифу. Мені схоже підійшли десь 23,24 мм.
    При тому, як бачите в описі того же грифа, написано, що діаметр 25мм.

Лайфхак
    У мене є буд фен, була ізоляція на 25мм, трохи збільших діаметр (див фото, відео)
    Не впевнений, що цей лайфхак зможуть всі реалізувати та майте на увазі.

Продавець перед відправкою перепитав чи гриф точно 25мм.
    Тому претензій не маю.

В цілому за свої гроші, непогані для домашнього використання для невеликої ваги.

Переваги:
    Недоліки:
    На 25мм може не підійти, краще перевірити при отриманні за можливості
  • Микита Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Нарешті не треба крутити гайки, просто зажав з обох боків і все

Переваги:
    Якість
    • Продавець  Infinito Shop

Микита дякуємо за високу оцінку пружинних затискачів, ми раді, що Ви усім задоволені. Надіємось тепер Ваші тренування будуть ще ефективніші і зручніші!

• Павло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Поганої якості затискачі, свою функцію виконують, але вони стільки не коштують. Буду шукати інші з довгими ручками і з кращим металом.

Переваги:
    Виконую свою функцію. На грифи з діаметром 25мм підійшли
    Недоліки:
    Короткі ручки через що не зручно їх розширювати. На фото вони блискучі і думав що будуть такі як в залі з нержавійки але ні.
    • Продавець  Infinito Shop

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Успіху в пошуках "кращих з довгими ручками"

Вдалих тренувань!

• Дмитрий Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Затискач найгіршої якості, який я тільки мав. Свою функцію не виконав, він просто не проліз по діаметру грифа 25мм, ані на штанзі, ані на грифі для гантелі.

Продавець попросив заміряти діаметр грифу на фото, я це зробив. Для свого інтересу ще заміряв внутрішній діаметр затискача - він був 23-24 мм, навіть в розжатому стані

Що до розгинання, він не розгинався як звичайні затискачі (а в мене це не перший досвід із ними), із розширенням внутрішнього діаметру, як слід, а залишався із ще меншим внутрішнім діаметром, бо одно з колець зсувалося на периферію.

Продавець продовжував розповідати мені про те, що діаметр мого грифа більший, й від 26-30 мм (це не так, як виявилося). Повернути відмовився, й не функціональності пристрою не визнав

Фото додаю до відгуку, є ще відео

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Погана якість, діаметр менший за заявлений, внутрішній діаметр зменшується при затисканні, а не навпаки, не виконує своєї функції
    • Продавець  Infinito Shop

Дмитре, Ви заміряли гриф не так, як цього потребувало. В нас теж є фото, і чітко показано, що замір не відповідає дійсності, гриф більше ніж 25 мм. Ми попросили зробити замір по тих мітках які зробили на Вашому фото, на що Ви відписали доволі жорстко в грубій формі, цитувати не будемо, виходячи з норм моралі. Ми не відмовлялись від здійснення повернення чи заміни, листування наше у нас збережено, ми хотіли переконатись, що дійсно затискачі незалежної якості, а переконались лише в тому, що Ваш гриф не 25 мм (претензії до продавця в якого купували висувайте) і відповідно переконались в тому, що люди не вміють адекватно вирішувати ситуації.

На все добре Дмитре, вдалих покупок!

• Дмитрий Х***

Це мій другий негативний відгук в житті. Як Ви поясните те, що внутрішній діаметр затискача менший за 25 мм, та те, як він розтискається (звужуючи діаметр, а не розширюючи)? Як він по Вашому щось затисне?

Відповідати Вам з повагою було важко після тези про те, що мої диски 25 мм проходять, бо нібито створені для грифів 28-30 мм (що не є правдою, я заміряв діаметр отвору в дисках)

Я бачу, у Вас колись був затискач 25 мм з глянцевою поверхнею металу, й можливо, він відповідав характеристикам. Цей - ні.

• Тоні С***

Хотів замовити, зайшов подивитися відгуки, побачив поганий (який зазвичай описує ситуацію найкраще), але пан неправильно міряє)) Може Вам і качатися не допоможе?)) Ні розумового, ні фізичного розвитку вже не досягти)

• Ігор Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Дуже класні, тримають та не ковзають. Рекомендую!

• Продавець  Infinito Shop

Ігор дякуємо за високу оцінку пружинних затискачів.

Бажаємо вдалих тренувань! Чекаємо на Вас ще!

• Познанский С***

топ

• Александр С***
    • Продавець  Infinito Shop

Щиро дякуємо Олександр за високу оцінку нашого товару! Нехай зажими довго служать!

• Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Норм товар за свої гроші.
    Продавця рекомендую!
    Вміння працювати з клієнтом на 12 балів з 10-ти
    Так тримати!

• Продавець  Infinito Shop

Щиро дякуємо Роман за високу оцінку товару та нашого обслуговування! Нехай затискачі довго служать та з користю!