- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Жена довольна
- Переваги:
- Качественный кожзам
Вместительная - Недоліки:
- Хлипкие застёжки внутри сумки
- ЮліяПродавець: Rozetka. Колір: Пудровий
Це жах. Сумка м'яка, прийшла просто в пакеті, всередині нічого, навіть паперу не поклали, щоб тримала форму, складена навпіл, від чого з'явилася зморшка, яка вже нікуди не дінеться, її не розправити. Відмова!!!
- Ольга Н***Продавець: Rozetka. Колір: Пудровий
Надіялася придбати цю сумку, бо дуже сподобалася…. Упакована в целофан, який нічим не закритий, на корпусі сумки вмятина, яка швидше за все не розпрямиться, загалом сумка виглядала не дуже. Якість дуже низькопробна на вигляд. Тому відмова.
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Те, що не оправдала моі сподівання. Бо я дуже хотіла придбати цю сумку(
- Мелана Е***Продавець: Rozetka. Колір: Пудровий
Ребята, не заказывайте у этого магазина ничего!!! Присылают подделку …сплошной картон обтянутый тканью!! Очень расстроена!!! Да и еще за такие деньги…такое ощущение…будто они думают что у покупателей глаза отсутствуют.
Відповідність вказаним розмірам
Не відповідає
Експерт RozetkaДоброго дня! Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
- Елизавета К***Продавець: Rozetka. Колір: Пудровий
Подарила подруга, купила на Розетке
Очень вместительная сумка, проверила оригинал ли - да, оригинал, это очень порадовало, потому что цена очееень адекватная
Спасибо Розетке за классный стильный товар на весну- Переваги:
- Большая, дополнительная косметичка
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- Юлія Ч***
Доброго дня. Можете підказати, як Ви перевіряли оригінальність ? Дякую
- Татьяна О***Продавець: Rozetka. Колір: Пудровий
Ужасная подделка.Цвет не совпадает ,клей на фасаде сумки.
Присылать такое ,неуважение к клиентам- Жанна
Може брак, бо тут тільки оригінал продають
- владимир
Тут оригінал точно.
Колір не співпадає бо є тяжкі відтінки для передачі на фото.
Із клеєм я замітив це біда всіх виробників, бо це резиновий дублювальний клей і він тягнеться за всім, і прозорий коли чіпляється за сумку і його не видно спочатку, а потім вже покупці його замічають, але він завжди знімається легко.