Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про MP3 плеєр Mrobo A7 Bluetooth Hi-Fi 4Gb із зовнішнім динаміком та кліпсою

Оцінка користувачів 4.61/5
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 8 ГБ

Чудовий плеєр, відповідає усім вимогам. Всі потрібні функції є, але їх необхідно навчитись активовувати. Прийшов вчасно та з подарунком. Дякую сервісу Розетки!

Переваги:
    Багатофункціональний, підтримує карту, блютус, компактний
  • Димми Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ

Не хотелось писать но чтоб другие люди не тратили свои деньги напишу. Плеер отработал ровно год и пару месяцев и экран побилел. В остальном вопросов нет.

Переваги:
    Звук относительно неплохой
    Недоліки:
    Много
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ

Плеєр дійсно добротної зборки. Як плеєр для музики він чудовий, але якщо його використовувати для прослуховування аудіокниги, то я не рекомендую його брати. Програмне забезпечення в цьому плеєрі для аудіокниги куце. Якщо у вас файл на 30 хвилин і ви прослухали 20 хвилин, а потім ви відволіклись а плеєр продовжував грати, то щоб потім прослухати цей файл з того місця де перервалися , потрібно прослуховувати ще раз з початку файла. Відсутня перемотка та позиціювання в файлі. Апаратний блютулз застарілої 4 версії, іноді , не часто ,починає втрачати звʼязок з навушниками і звук відтворюється ривками. Особливо, коли поруч хтось з блютулз приймачами.

Переваги:
    Для прослуховування музики чудовий
    Недоліки:
    Для прослуховування аудіокниги - девайс з обмеженими можливостями.
    • Продавець  SKY-M

Дякуємо дуже за відгук. Модель справді дуже гарної якості. Як і всі моделі Mrobo. І чудово підходить як для прослуховування музики, так і для аудіокниг. Модель запам'ятовує останнє місце зупинки. І має перемотку. Для того, щоб перемотати необхідно використовувати ті ж кнопки, що і для гортання файлів. Коротке натискання - слідуючий файл. Довге натискання - перемотка. Бажаємо приємного користування.

• Александр Г***

Хочу визнати, що я дійсно помилився. Є можливість позиціювання в середині файла. Дякую за розʼяснення Продавцю. Наскільки стало би простіше, якби на цей плеєр була хоча б якась інструкція. Дякую Продавцеві за оперативну відповідь. Рекомендую цей плеєр.

• Наталія

Питання до продавця. Ви пишете "Модель запам'ятовує останнє місце зупинки". Як це налаштувати? Дякую!

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ

Дякую продавцю: замовлення і доставку оформили швидко, одразу зв‘язалися, погодили всі деталі.
    Рекомендую!

Переваги:
    Компактний, металевий, гарний дизайн
    Недоліки:
    Дуже щільна кліпса, незручно кріпити на одежу
  • Эрик

Зря выкинутые деньги

Переваги:
    Недоліки:
    Не находит фйлы для проигроша,Чтбы на нём что-то заиграло нада постоянно перегружать
  • Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ

Отличный плеер,спасибо за быструю доставку и огромное спасибо за подарочки в виде чехла и наушников !

• Володимир

Працює

Переваги:
    Підтримка бездротових навушників,
    Недоліки:
    Важкий, незручна прищіпка, трапляються лаги при програванні музики з бездротовими навушниками. Бракує сенсору
  • Сергей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

Грає чудово - треба просто під'єднати якісні навушники!!

Переваги:
    Недорогий
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • алекс М***

Гарний малюк...Сподобалося все...!!!

Переваги:
    Все влаштовує...
    Недоліки:
    Поки нема...
  • Анатолій Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ

Купив один рік тому дружині, тепер вона сказала купити дочці такий самий. Що воно таке не в знаю ))

Переваги:
    Гарна якість
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 8 ГБ

Плеєром задоволений,виглядає надійно,звучить добре. Сервіс на висоті,всім рекомендую.

Переваги:
    Металевий корпус,наявність кліпси,хороший звук.

• Мар'яна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ

У подарунок чохол та навушники

Переваги:
    Компактний, металевий корпус, зручна навігація, зовнішній динамік
    • Продавець  SKY-M

• Дарья Х***

Все добре

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

Купив спеціально для використання під час роботи(замість телефону), але під час прослуховування якщо я нагинаюсь або повертаю гоолову починае зникати з’єднання з гарнітурою (уривками грає) хоча з телефоном такої проблеми немає! Тестував на Galaxy Buds Lite та Marshal Major 2

Переваги:
    Розмір, кліпса, звук
    Недоліки:
    Bluetooth
  • Владимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

Плеєр виявився дуже зручним для моїх цілей - прослуховування подкастів і аудіокниг. Можна відтворювати усі записи, чи тільки записи в окремій папці. Можна відтворити записи один раз, або повторити відтворення кілька разів, або задати перемішування послідовності відтворення. Можна зупинити відтворення і вимкнути плеєр, а потім увімкнути його і продовжити відтворення із місця, у якому воно було зупинено (команда "Resume"). Можна збільшити чи зменшити швидкість відтворення, і при цьому не змінюється тональність.

Я його слухаю від 2 до 4 годин на добу, і заряджаю раз на 2-3 дні, не очікуючи, поки він повністю розрядиться. Зазвичай слухаю не на максимальній гучності (15-30% від максимума) через дротові навушники. Гадаю, що годин 8, або й більше, зможе працювати від одного заряджання, але не перевіряв.

До плеєра немає жодної інструкції, а управління такою великою кількістю функцій, які є у ньому, усього п'ятьма кнопками дещо складно зрозуміти. Витратив кілька годин на опанування потрібних мені функцій.

Переваги:
    Компактний, багатофункціональний, довго працює від одного заряджання
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Продавець  SKY-M

Дякуємо дуже за такий розгорнутий відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.

• Юрий М***

Доброго дня. А як у цьому плеєрі працює перемотування? Наприклад, я слухаю аудіокнигу. Розділ - 30 хвилин. Мені щось сказали і я просшулал кілька хвилин. Плеєр вміє відмотувати на якийсь час?

• Анатолий М***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ

Дуже гарний та компактний, дуже сподобалося що в подарунок прийшов кейс та навушники (хотів купувати окремо, а так зекономив кошти та час)

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

До предыдущего отзыва во всём разобрался.Плеер класный своих денег стоит.

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

Нормальный мр3. Хороший звук блютуз.Клипса прижимает намертво.Батареи хватает на 8 часов через блютуз наушники. Единственный минус это порядок воспроизведения музыки он хаотичный из 99 песен по кругу играют от силы 40 в настройках нечего ненашол. Делал сброс непомогло.

Переваги:
    Батарея звук клипса
    Недоліки:
    Порядок воспроизведения
    • Продавець  SKY-M

• Александр К***

Порядок воспроизведения в настройках меняется! Вибери "Музыка" и зажми "М" и там есть настройка повтора

• Денис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

Плеєр сподобався, компактний, багато функціональний. Продавці швидко відреагували за добу вже забрив товар. Рекомендую.

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ

Гарний плейєр,мені подобається. Зручний в користуванні,свої функції виконує добре.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Не знаходжу.
    • Продавець  SKY-M

• Миша О***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

Плеєр сподобався. Працює добре, надійшов також досить швидко. Відносно інших варіантів bluetooth з наушниками працює добре з нормальним звуком.

Переваги:
    Bluetooth добре працює з гарнітури, гарний звук

• Андрій Л***

відмінно за ці гроші

• Мирослава
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ

Купувала для заняття спортом. Дуже приємні продавці-консультанти, які відповідають на усі запитання, які Вас цікавлять. Швидка доставка.Музичний плеєєр хорошої якості, чистий звук, дуже зручна кліпса у використанні. Вразив приємний бонус - це наушники у подарунок.

Переваги:
    Невеличкого розміру, металевий корпус, чіткий звук.
    Недоліки:
    Єдиним недоліком для мене було те, що у налаштуваннях не має української мови.
    • Продавець  SKY-M

• ольга к***

та мови индусов майя тоже нет..потому дизлайк

• Інна К***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 8 ГБ

Дякую купувала, як подарунок, мені сподобався простий у використанні.

• Літвін І***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

По-перше хочу подякувати Розетку за сервіс. Як завжди на вищому рівні. Для того, щоб залишити коментар про сам плеєр, потрібен час..тобто ним потрібно покористуватися певний період, щоб оцінити в роботі. Цього поки що немає, то ж про сам агрегат не можу дати відгук. Зовні достатньо солідно виглядає..Зручний..металічний корпус..меню доволі комфортне на російській й інгліш).. Сподіваюся, що не розчарує користувача))..підготувала його як подарунок для рідної людини).

• Ірина

Купувала плеєр сину:
    - дякую продавцю, що порадили модель з блютусом. Реально корисно і можна підключати колонку
    - кліпса корисна, щоб не загубити плеєр під час бігу
    - дякую продавцю за чехол та наушніки
    - загалом плеєром задоволена

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

Плеєр хороший, звук якісний. З налаштуваннями розібралась швидко. Наушники підключились відразу. Кріплення якісне, зрічно кріпиться на одяг.
    Також порадували подарунки - наушники і чохол. За таку ціну це найкраща альтернатива.

Переваги:
    Ціна і якість.
    Недоліки:
    Не знайшла.
    • Продавець  SKY-M

• Виктория П***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

Рекомендую дану компанію!!!Швидко відправили, Mp3 відповідає описанню, звук супер, працює як зі звичайними навушниками так і з бездротовими. Для занять спортом те що потрібно! За подаруночок окреме Дякую!В такий час це вдвічі приємніше:)

Переваги:
    Компактний, кліпса,яка зручно фіксується на одязі

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ

Товар соответствует описанию. Корпус выполнен из металла. Вообще корпус и клипса создают впечатление добротного продукта. Спасибо продавцам за подарки. Чехол для плеера и наушников очень добротный и удобный. Наушники сильно простые и ожидать от них чего либо не стоит, НО. При подключении к блютуз колонке, если вы хотите послушать радио, послужат отличной антеной)) . Использовать свои Шанхайзеры жалко. В комплекте защитное стекло на экран.

Переваги:
    компактный размер
    добротный материал
    плюшки - подарки, чехол и стекло
    Недоліки:
    - отсутствие инструкции на любом языке, ее нет от слова совсем
    - если вы подключили блютуз колонку слушая радио, нужны наушники для антенны. Так вот они «бубнят» параллельно с блютуз колонкой(
    • Продавець  SKY-M

• Геннадій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

Было куплено 2шт(4гб и 8гб). Один на подарок, себе для аудиокниг. Плеер миниатюрный 40х50х14(мм). Металл.корпус, жёсткая клипса, есть защитная плёнка на экран. Работу проверил на блютуз и обычных наушниках, динамике - очень хорошо. По управлению нет инструкции, но спокойно разобрался. Можно брать на 4гб, память добавлять картой Micro SD. Мое мнение, для видео и текста нужно брать специализированный гаджет. Продавец адекватный, все обговорили при оформлении заказа. Доставка заняла 2дн.

Достоинства: Соответствует заявленным характистикам

Недостатки: Невыявлено

Переваги:
    Все соответствует заявленным характеристикам

• Геннадій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 8 ГБ

Переваги:
    Соответствует заявленным характистикам
    Недоліки:
    Невыявлено
    • Продавець  SKY-M

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ

Все прийшло бистро .Все працює добре .

Переваги:
    Все ок
    • Продавець  SKY-M

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

Дуже задоволена. Куплявся з метою слухати музику на передовій:заряд тримає довго, гарнітура конектиться, кліпса надійно міцна. Продавець відмінний, обслуговування, швидка відправка, якісна консультація. Рекомендую!

Переваги:
    Компактний, гарна кліпса, тримає довго заряд.
    Недоліки:
    Не одразу заблютузилося.
    • Продавець  SKY-M

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ

Бюджетний плеєр, якість відповідає ціні. Кліпса тримає добре, можна спокійно займатися спортом. Якість звуку прийнятна.
    Інтерфейс інтуїтивний, одразу все зрозуміло.
    А от управління кнопками не дуже зручне.
    В цілому задоволений товаром. Ще й магазин підкинув подарунків.

Переваги:
    компактний, легкий, надовго вистачає заряду.
    Недоліки:
    незручне керування
    • Продавець  SKY-M

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

плеєром задоволений. Добре працює і з блютуз гарнітурою і зі звичайними навушниками.

Переваги:
    швидкий, довго тримає заряд
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  SKY-M

• Грушовець А***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ

ПЛЕЄР КОМПАКТНИЙ ТА ЗРУЧНИЙ.

Переваги:
    Плеєр хороший ,металевий корпус радує і ще є відео можна дивитись мульфільми.Дякуємо за гарні подарунки продавцеві навушники та чохол.
    • Продавець  SKY-M