- Анатолій Щ***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
По перше одразу сподобався підхід магазину. Думаю, що проблем у випадку гарантій не буде.
В комплекті є захисна плівка.
Корпус металевий, важкуватий, здаєтся міцним. Не дуже сподобалась кліпса, бувають і кращі. Під час бігу я б на неї не розраховував, а клав би у карман із застібкою.
Блутус працює метрів на 4-5, трохи меньше ніж телефон
Акумулятор тримає кілька діб не дуже активного слухання музики. За тиждень ще не висадили, щоправда він більше лежить.
Музику пргограє, можна створювати плейлісти. Якість звуку звичайна. Мається на увазі в блютуз навушниках звук такий самий як з телефону. (Але якщо ви знаєте що таке "напсравді якісний звук", то вам не сюди)
На маку відкриваєтся як флешка(це значит під віндоус/лінукс точно відкриєтся).
Програє відео. Можна ставити дитині мультики, якщо не жалко її очей.
Є секундометр і память на 5 результатів. Мабуть корисно для фізкультури
Є календар, без подій, просто показує місяць.
Є читалка для текстових файлів, не знаю куди б це знадобилось, може студентам на шпаргалки))
Є словник, здається англо-китайскій. Дуже корисно, особливо, якщо ви англієць або китаєць ))
Можна використовувати як годинник.
Сам плейер на чомусь типу віндоусСЕ, мабуть можна завантажити свої програми, if you know what I mean ))
В цілому, у перший тиждень використання пристрій за свої гроші хороший. Продавця також рекомендую- Переваги:
- Дружина сказала, що її підходить. А це не просто так, до цього було штук п'ять різних
- Недоліки:
- Немає меню українською мовою. Треба або додати або хочаб російську з серед інших прибрать. Китайська так китайська))
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за такий розгорнутий і змістовний відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Геннадій Н***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
Было куплено 2шт(4гб и 8гб). Один на подарок, себе для аудиокниг. Плеер миниатюрный 40х50х14(мм). Металл.корпус, жёсткая клипса, есть защитная плёнка на экран. Работу проверил на блютуз и обычных наушниках, динамике - очень хорошо. По управлению нет инструкции, но спокойно разобрался. Можно брать на 4гб, память добавлять картой Micro SD. Мое мнение, для видео и текста нужно брать специализированный гаджет. Продавец адекватный, все обговорили при оформлении заказа. Доставка заняла 2дн.
Достоинства: Соответствует заявленным характистикам
Недостатки: Невыявлено- Переваги:
- Все соответствует заявленным характеристикам
Спасибо большое за отзыв )) Плееры Mrobo действительно очень высокого качества.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Отличный плеер,спасибо за быструю доставку и огромное спасибо за подарочки в виде чехла и наушников !
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
Плеєр виявився дуже зручним для моїх цілей - прослуховування подкастів і аудіокниг. Можна відтворювати усі записи, чи тільки записи в окремій папці. Можна відтворити записи один раз, або повторити відтворення кілька разів, або задати перемішування послідовності відтворення. Можна зупинити відтворення і вимкнути плеєр, а потім увімкнути його і продовжити відтворення із місця, у якому воно було зупинено (команда "Resume"). Можна збільшити чи зменшити швидкість відтворення, і при цьому не змінюється тональність.
Я його слухаю від 2 до 4 годин на добу, і заряджаю раз на 2-3 дні, не очікуючи, поки він повністю розрядиться. Зазвичай слухаю не на максимальній гучності (15-30% від максимума) через дротові навушники. Гадаю, що годин 8, або й більше, зможе працювати від одного заряджання, але не перевіряв.
До плеєра немає жодної інструкції, а управління такою великою кількістю функцій, які є у ньому, усього п'ятьма кнопками дещо складно зрозуміти. Витратив кілька годин на опанування потрібних мені функцій.- Переваги:
- Компактний, багатофункціональний, довго працює від одного заряджання
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за такий розгорнутий відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Юрий М***
Доброго дня. А як у цьому плеєрі працює перемотування? Наприклад, я слухаю аудіокнигу. Розділ - 30 хвилин. Мені щось сказали і я просшулал кілька хвилин. Плеєр вміє відмотувати на якийсь час?
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
Купувала плеєр сину:
- дякую продавцю, що порадили модель з блютусом. Реально корисно і можна підключати колонку
- кліпса корисна, щоб не загубити плеєр під час бігу
- дякую продавцю за чехол та наушніки
- загалом плеєром задоволена- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
Плеєр хороший, звук якісний. З налаштуваннями розібралась швидко. Наушники підключились відразу. Кріплення якісне, зрічно кріпиться на одяг.
Також порадували подарунки - наушники і чохол. За таку ціну це найкраща альтернатива.- Переваги:
- Ціна і якість.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
Рекомендую дану компанію!!!Швидко відправили, Mp3 відповідає описанню, звук супер, працює як зі звичайними навушниками так і з бездротовими. Для занять спортом те що потрібно! За подаруночок окреме Дякую!В такий час це вдвічі приємніше:)
- Переваги:
- Компактний, кліпса,яка зручно фіксується на одязі
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 8 ГБ
Чудовий плеєр, відповідає усім вимогам. Всі потрібні функції є, але їх необхідно навчитись активовувати. Прийшов вчасно та з подарунком. Дякую сервісу Розетки!
- Переваги:
- Багатофункціональний, підтримує карту, блютус, компактний
- Недоліки:
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
Грає чудово - треба просто під'єднати якісні навушники!!
- Переваги:
- Недорогий
- Недоліки:
- Поки не виявив
Купив один рік тому дружині, тепер вона сказала купити дочці такий самий. Що воно таке не в знаю ))
- Переваги:
- Гарна якість
- Літвін І***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
По-перше хочу подякувати Розетку за сервіс. Як завжди на вищому рівні. Для того, щоб залишити коментар про сам плеєр, потрібен час..тобто ним потрібно покористуватися певний період, щоб оцінити в роботі. Цього поки що немає, то ж про сам агрегат не можу дати відгук. Зовні достатньо солідно виглядає..Зручний..металічний корпус..меню доволі комфортне на російській й інгліш).. Сподіваюся, що не розчарує користувача))..підготувала його як подарунок для рідної людини).
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Бюджетний плеєр, якість відповідає ціні. Кліпса тримає добре, можна спокійно займатися спортом. Якість звуку прийнятна.
Інтерфейс інтуїтивний, одразу все зрозуміло.
А от управління кнопками не дуже зручне.
В цілому задоволений товаром. Ще й магазин підкинув подарунків.- Переваги:
- компактний, легкий, надовго вистачає заряду.
- Недоліки:
- незручне керування
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Миша О***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
Плеєр сподобався. Працює добре, надійшов також досить швидко. Відносно інших варіантів bluetooth з наушниками працює добре з нормальним звуком.
- Переваги:
- Bluetooth добре працює з гарнітури, гарний звук
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Дякую продавцю: замовлення і доставку оформили швидко, одразу зв‘язалися, погодили всі деталі.
Рекомендую!- Переваги:
- Компактний, металевий, гарний дизайн
- Недоліки:
- Дуже щільна кліпса, незручно кріпити на одежу
- алекс М***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Гарний малюк...Сподобалося все...!!!
- Переваги:
- Все влаштовує...
- Недоліки:
- Поки нема...
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 8 ГБ
Плеєром задоволений,виглядає надійно,звучить добре. Сервіс на висоті,всім рекомендую.
- Переваги:
- Металевий корпус,наявність кліпси,хороший звук.
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Мар'яна Н***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
У подарунок чохол та навушники
- Переваги:
- Компактний, металевий корпус, зручна навігація, зовнішній динамік
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Дарья Х***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
Все добре
- Анатолий М***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Дуже гарний та компактний, дуже сподобалося що в подарунок прийшов кейс та навушники (хотів купувати окремо, а так зекономив кошти та час)
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
До предыдущего отзыва во всём разобрался.Плеер класный своих денег стоит.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Гарний плейєр,мені подобається. Зручний в користуванні,свої функції виконує добре.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не знаходжу.
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 8 ГБ
відмінно за ці гроші
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 8 ГБ
Дякую купувала, як подарунок, мені сподобався простий у використанні.
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Геннадій Н***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 8 ГБ
- Переваги:
- Соответствует заявленным характистикам
- Недоліки:
- Невыявлено
- Продавець SKY-M
Спасибо большое за отзыв )) Плееры Mrobo действительно очень высокого качества.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Все прийшло бистро .Все працює добре .
- Переваги:
- Все ок
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
Дуже задоволена. Куплявся з метою слухати музику на передовій:заряд тримає довго, гарнітура конектиться, кліпса надійно міцна. Продавець відмінний, обслуговування, швидка відправка, якісна консультація. Рекомендую!
- Переваги:
- Компактний, гарна кліпса, тримає довго заряд.
- Недоліки:
- Не одразу заблютузилося.
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
плеєром задоволений. Добре працює і з блютуз гарнітурою і зі звичайними навушниками.
- Переваги:
- швидкий, довго тримає заряд
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Грушовець А***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
ПЛЕЄР КОМПАКТНИЙ ТА ЗРУЧНИЙ.
- Переваги:
- Плеєр хороший ,металевий корпус радує і ще є відео можна дивитись мульфільми.Дякуємо за гарні подарунки продавцеві навушники та чохол.
- Продавець SKY-M
- ВладПродавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Покупал для пробежек.Плейер в соотношении цена-качество хороший, своих денег стоит.Небольшой, легкий, есть клипса, управление кнопочное, где-то это даже "+", bluetooth находит и подключает наушники быстро.Покупал на замену Fiio M5 который вышел из строя по моей вине и сейчас уже снят с производства.Он был удобней и качественней но и цена соответсвенно другая. Этот мо
Спасибо большое за отзыв )) Плееры Mrobo действительно очень высокого качества.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Замовляла для себе. Дуже зручно займатись спортом та слухати улюблену музику. Приємно здивована якістю. Компактний та зручний у використанні.
Рекомендую продавця. Дякую за сервіс.
Окреме дякую за подаруночки: зручний чохол+навушники- Переваги:
- Компактний, якісний
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
Искала плеер для пробежек и занятий спортом. С телефоном мне заниматься неудобно. А этот плеер отличное решение. Он очень компактный, можно подключить беспроводные наушники. Звук хороший, громкость даже с большим запасом. В управлении очень простой. Качество очень хорошее. Я очень довольна!!!
- Переваги:
- Отличный звук, компактный
Спасибо большое за отзыв )) Плееры Mrobo действительно очень высокого качества.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
Покупали сыну в подарок. Бонусный кейс и наушники были явно кстати. Спасибо продавцу. Все работает как часы.
- Переваги:
- Товар соответствует заявленным характеристикам
- Недоліки:
- Пока не выявлены
- Продавець SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Все круто. Отдельное спасибо за подарки - чехол и наушники.
- Переваги:
- Маленький
Металл
Цена - Недоліки:
Спасибо большое за отзыв )) Плееры Mrobo действительно очень высокого качества.
- Богдан Т***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Покупал в подарок, остался очень доволен, mp3 выглядит стильно и легок в использовании
- Переваги:
- Очень удобный и компактный, металлический корпус выглядит стильно и дорого, батарея долго держит
- Продавець SKY-M
- игорь Г***Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 4 ГБ
Плеер брался для бега.Свои функции выполняет на 100%.Продавец адекватный.Связались быстро уточнили заказ.Все ок.
Дякуємо дуже за відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.
- МирославаВідгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Чорний. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Купувала для заняття спортом. Дуже приємні продавці-консультанти, які відповідають на усі запитання, які Вас цікавлять. Швидка доставка.Музичний плеєєр хорошої якості, чистий звук, дуже зручна кліпса у використанні. Вразив приємний бонус - це наушники у подарунок.
- Переваги:
- Невеличкого розміру, металевий корпус, чіткий звук.
- Недоліки:
- Єдиним недоліком для мене було те, що у налаштуваннях не має української мови.
- Продавець SKY-M
- ольга к***
та мови индусов майя тоже нет..потому дизлайк