Відгуки покупців про Книга записна Axent Nuba Soft А6 96 аркушів у клітинку Сіра (8604-03-A)
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Блокнот,просто супер,обложка мягенькая очень приятная
- Переваги:
- Очень удобный ,страници прошиты как в тетради только по несколько двойных листов,что очень удобно,можно всегда вырвать ненужный лист
- Недоліки:
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Хотів вибрати собі якісь класні блокнотики, з усього що переглянув, ці найбільше сподобались. Виробник постарався. Взяв одразу 5 одиниць з того варіанту який мені найбільше сподобався і планую ще декілька взяти такого ж дизайну, але з твердою обкладинкою, можливо ще також іншого дизайну візьму, побачу. Ну щоб якщо вибрав річ яка тобі подобаються, то щоб мати запас на довго. Користуватись приємно, бумага товста, товщина блокноту підібрана оптимально, при такій товщині сторінок, 96 аркушів якраз акурат. Все класно, виробнику дякую за такий хороший товар. Можливо це все суб'єктивно, але мені блокноти дуже сподобались, надіюсь що також добре себе проявлять і з практичної сторони, бо перед тим як вибирав, почитав відгуки, що сторінки прошиті і бачу що дійсно прошиті, значить думаю не будуть випадати, це для мене також було вагомим аргументом. До покупки рекомендую!
- Переваги:
- Хороша якість, чудовий дизайн, зручний формат та розмір.
- Недоліки:
- Ну.. Не знаю чи є це недоліком, але клітинки на сторінках по довжині закінчуються не однаково (по висоті однаково), ну тобто десь може закінчуватись на половині клітинки, десь якраз по краю клітинки і так далі. Я не знаю технології виробництва, можливо як би намагались підігнати кожну сторінку однаково, то це призвело би до більшої кількості відходів паперу та відповідно підвищення вартості.. Тому не знаю чи можна це віднести до недоліків, бо у звичайних зошитах, з тих що в мене є, я спеціально глянув, то так само, клітинки на сторінці по довжині, закінчуються не однаково.
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Бордовий. Кількість в упаковці: 1
Невеликий, компактний записник
- Переваги:
- Дуже гарний, якісний
- Недоліки:
- ольга с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Бордовий. Кількість в упаковці: 1
Хороший товар
- Евгений Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Нотатник відповідає очікуванням
- Переваги:
- Нотатник
- Недоліки:
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Отличный блокнот!
Единственный момент, окрас листьев не коричневый, а оранжевый - Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Бордовий. Кількість в упаковці: 1
Класний блокнот!)
Якість, стиль обкладинки,колір і якість паперу — мені все подобається. Зручний для подорожей- Переваги:
- Стиль. Якість. Малюнок обкладинки взагалі краса❤️
Ціна теж порадувала - Недоліки:
- Жодного
- Валерія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Мужу очень понравился подарок. Качественное и стильное оформление
- Переваги:
- Бархатистая на ощупь обложка, удобный формат, стильно и
- Недоліки:
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Блакитний. Кількість в упаковці: 1
Прекрасний записник. Надзвичайної краси обкладинка та якісні аркуші, є закладка. Рекомендую!
- Переваги:
- Дуже хороша якість, ціна, формат
- Недоліки:
- Не виявив
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Блакитний. Кількість в упаковці: 1
Блокнот очень приятный на ощупь, цвет просто супер.
- Переваги:
- Цвет
- Недоліки:
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Бордовий. Кількість в упаковці: 1
Шкода, що розетка клеїть свої наліпки на фасадну частину товара(
- Тамара о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Думала покрупнее будет. Но не плохой. Конечно листы к сожалению не крепко держаться. Но постараюсь аккуратно обращаться с ним ))
- Переваги:
- Цена по акции
- Недоліки:
- Маленький
- ИнесаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Бордовий. Кількість в упаковці: 1
Обложка интересная, мягкая, приятная, сами страницы удобны, но есть но... Сам блокнот маловат и не качественно проклеен в середине.
- Переваги:
- Интересная обложка
- Недоліки:
- Маленький, плохо прошит
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Бордовий. Кількість в упаковці: 1
За 50 грн не хочет тягаться с возвратом/обменом.
Но если бы купила несколько, а хотела, то разочарованная шла бы менять или возвращать. Такое себе.- Переваги:
- Маленький, удобный и красивый блокнот
- Недоліки:
- Плохо склеен и сшит
- aquarius5827Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Отличная вещь, определенно качественная. Бумага приятная, клетка не режет глаз, отличный формат. Лично я бы хотел чуть поменьше и больше страниц, но это излишки, в остальном советую брать.
Покупал не в розетке- Переваги:
- Прошитый блок, кремовая бумага, наличие ляссе, приятная на ощупь
- Недоліки:
- Обложка собирает пыль
- Александр О***
aquarius5827, хотів запитати, Ви пишете "прошитый блок", це значить сторінки випадати не будуть?
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 96. Колір обкладинки: Блакитний. Кількість в упаковці: 1
Здравствуйте.
Я болел не мог получить. Эта и остальные посылки с тетрадками отправили обратно.
Как я могу их получить?- Иван
можно заново заказать
Заказ не доставлен. Отправьте заново за мой счёт или сделайте возврат средств.
Эксперт RozetkaДобрый день, Николай! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
Товар оплачен, но не доставлен. Поддержка не отвечает. Дозвониться невозможно. Со мной связаться не пытались.
- Недоліки:
- Товар оплачен, но не доставлен.