- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий. Розкладка: Англійська / Російська
Прийшла доволі якісна, я прям не очікувала. Все працює добре
- Переваги:
- Задоволена якістю
- Недоліки:
- Не знаю
- Продавець VK Market
Дякуємо за відгук! Будемо раді вашим замовленням у майбутньому! Ми цінуємо вашу довіру до нас. Вдалих покупок.
- Руслан Х***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Гарна клавіатура
- Недоліки:
- Буває кейкапи випадають легко
- Продавець VK Market
- Нікіта Б***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Клавиатура отличная! Если бы был бы numpad, то цены бы ей не было.
- Переваги:
- 1. Тихая, при печатании
2. Приятные клавиши когда печатаешь (звук имба)
3. Много разных режимов подсветки можно менять скорость, яркость, цвет.
4. Цена не большая, отличный вариант. - Недоліки:
- Отсутствие numpad
- Продавець VK Market
- Иван С***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий. Розкладка: Англійська / Російська
Все добре
- Продавець VK Market
- Анна Ж***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Достойная за свои деньги,ребенку нравится
- Продавець VK Market
- Марк С***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий. Розкладка: Англійська / Російська
Лучшая клавиатура за свои деньги.
- Переваги:
- Отличная расцветка, мягкий звук, много цветов!
- Недоліки:
- Не идёт свитч-пуллер в комплекте, хотя говориться что есть хот-свап, Начала тормозить У но потом вернулась, Нету софта но софт можно найти от пользователей на гитхабе, Пробел издаёт не приятные звуки.
- Продавець VK Market
- Борісевіч Є***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
5 зірочок
- Продавець VK Market
- НазарійВідгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий. Розкладка: Англійська / Російська
Клавіатура мені сподобалась, клавіші не гучні, є багато видів підсвідки
- Переваги:
- Розмір, гучність
Заказував білу, прийшла чорна
- Переваги:
- -немає
- Недоліки:
- Як мінімум не тот колір
- Продавець VK Market
Добрий день. Дякуємо за відгук, нам шкода що сталася ситуація з пересортом по кольру на Новій пошті, Готові зробити обмін за наш рахунок.
- ?????Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Заказывали синие, приехали красные
На вид красивая, удобная клавиатура (не удобный только пробел, но мне кажется это дело привычки)- Переваги:
- хорошая подсветка
- Недоліки:
- приехали не те свичи
- Продавець VK Market
Дякуємо за відгук! Будемо раді вашим замовленням у майбутньому! Ми цінуємо вашу довіру до нас. Вдалих покупок! На рахунок світчів уточню на складі, можливо не додивилися при відправленні.
- Назар П***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Очень красиво
- Продавець VK Market
- Кирилл Б***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий. Розкладка: Англійська / Російська
Самая лучшая клава, кто купит не пожалеет
- Продавець VK Market
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Через 3 месяца перестала работать клавиша "t". Продавец ни чем помочь не смог. Клавиатуру выкинул.
- Недоліки:
- Быстро сломалась.
- Продавець VK Market
Добрий день. Підкажіть коли саме зверталися і чому пишете відгук аж через такий час більше року з моменту покупки.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Достатньо якісна клавіатура, з купою непотрібних режимів підсвічування :) Є всі необхідні додаткові (фн) кнопки, поки що ніяких нарікань до роботи немає. Не вистачає лише автоматичного вимкнення підсвічування через деякий час.
- Продавець VK Market
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Клавиатура очень понравилась. За такую цену лучше сложно будет найти что-то лучше, и по работе нареканий никаких нет
- Переваги:
- Цена, подсветка, дизайн скилетон
- Недоліки:
- Говорят не самые надёжные свитчи но пока что проблем нет
- Продавець VK Market
Спасибо за отзыв! Будем рады вашим заказам в будущем! Мы ценим ваше доверие к нам. Удачных покупок!
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Клавиатура отличная, пользуюсь 4 - месяца и ничего не сломалось, работает превосходно. Я очень доволен
- Переваги:
- Звук, размер, реакция клавиш
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Продавець VK Market
Благодарим за ваш отзыв.
- Мимо к***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Пользуюсь 4 месяца, первая мех.клавиатура .
1.При покупке не придал значение отсутствию цифрового блока, что оказалось для
меня очень неудобно.
2.При попытке быстро переключить язык ввода(Alt+Shift) переключается иногда
раза с 3-5.
3.В то же время кнопки могут срабатывать под весом руки/пальца на кнопке.
4.Алюминевая(или какая она там) серая каёмка по контуру клавиатуры изретка
"кусалась"(билась током?) в районе кнопки ESC.На момент написания отзыва
это явление месяц не проявлялось.
5.Преблем со скольжением клавиатуры по столу не возникало.- Переваги:
- Ничего такая подсветка, двойная печать кнопок(буквы не стираются)
Благодарим за ваш отзыв!
- Мимо к***
Прокористувався ще 5 місяців...Той факт що вона увесь цей час більше чи менше але б'ється струмом перекреслює для мне усі плюси цієї клавіатури!Неможливо просто пересунити клавіатуру торкаючись сталевої поверхні, чи взагалі торкнутися її, щоб тебе не цапнуло! Струм звісно невеликий, але тим не менш...
- Владимир К***
- Наталия Е***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Я уже месяц играю на этом клаве.
Подсветка: Очень хорошея, 10/10.
Свечи: Я заказал за красные. очень хорошое как и по звуку и как по чувству.
Только что одна из них стала не много глючить.
Вообще всё хорошо. Клава стоит того.- Переваги:
- Свечи хорошо, подсветка, вид.
- Недоліки:
- Легко скользит.
- Продавець Up-Market
Спасибо за ваш отзыв!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Клавиатура классная. Свою цену оправдывает. Ребенок очень доволен.
Спасибо за ваш отзыв!
- Димон С***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
пользуюсь ею день, в целом привык к ней всего за за пару часов, эта клавиатура не плохая и не идеальная у неё есть свои особенности, если вы хотите чувствовать сопротивление клавиш при печатании или игре то эта клавиатура вам подойдёт, она очень лёгкая её буквально можно держать мизинцем, для кого это минус для кого плюс. В целом 1700 (с учётом доставки) это не плохая клавиатура которая подойдёт вам если у вас на рабочем столе не много места а порт для подключения находиться не далеко, подсветка качественная и в целом выглядит не плохо.
Так какой же итог ? А итог простой, я не думал что клавиатура настолько лёгкая и мне она не подходит связи с чем скорее всего верну её обратно, а продавцу стоит лучше заполнять карточку товара- Переваги:
- хорошая подсветка, не дорогая, компактная, чувствуется сопротивление клавиш, удобно как печатать так и играть
- Недоліки:
- всего 2 резиновых прокладки, клавиатура легко скользит по столу, короткий провод, заполнение информации о товаре оставляет желать лучшего, инструкция без перевода на рус или укр язык,
- Продавець Up-Market
Спасибо за отзыв!
Всё идеально.
- Переваги:
- Всё нравится.
- Недоліки:
- Нету.
- Продавець Up-Market
Спасибо за Ваш отзыв!
- Александр К***Продавець: VK Market. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська / Російська
Прекрасная клавиатура, за такую цену найти что то годное проблематично, гыг
- Переваги:
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Продавець VK Market