Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Автомобільний утримувач холдер Hoco CA28 Black

Оцінка користувачів 4.55/5
  • Сергій Є***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBI4YOU

Дякую, швидко відправили, товар відповідає вимогам як на сайті.

• Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Нещодавно придбав даний автотримач, і скажу що за свою ціну це дуже непоганий варіант!

Переваги:
    Легко кріпиться на лобове скло і міцно тримається, магніт також міцно тримає телефон незважаючи на те що пластина знаходиться під товстим чохлом!
    Недоліки:
    Невиявив
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Віктор Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Pluses. Колір: Чорний

Кращого магнітного тримача ви не знайдете

Переваги:
    Тримає великий важки телефон, жодного разу не падав
    Недоліки:
    На торпеду приклеїв комплектну пластину для кріплення тримача до неї, спочатку її треба знежирити ацетоном тома що не тримається її, з часом почало відклеюватись від цієї пластини
  • Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: ALAL. Колір: Чорний

Через 2 мiсяцi користування лопнув тримач прямо у дорозi

Недоліки:
    Ненадiйна конструкцiя
    • Продавець  ALAL

Добрий день! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми передамо інформацію постачальнику. Рекомендуємо вам звертатися до нас з питань якості протягом 14 днів з моменту отримання товару. Ми завжди йдемо на зустріч нашим клієнтам. За цей час у вас є можливість оформити обмін або повернення. Гарного дня!

• Елена И***
    Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital. Колір: Чорний

Пользуемся держателем несколько месяцев, впринципе все ок. Не получилось прикрепить на стекло, очень плохо держался телефон

Переваги:
    Хорошо надежно держит телефон
    Недоліки:
    Плохо крепится на лобовое стекло - возможно мы просто не разобрались
  • Павло
    Відгук від покупця. Продавець: El Caso

Все окю швидка доставка, магніт міцний, тримає телефон з плстинкою яка під чохлом.

• Роман Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Mgroup. Колір: Чорний

За 7 місяців експлуатації виявлено один недолік, розкрутилося кріплення магніта до пластмасового тримача, думав заливати клеєм, проте світла думка розібратися була доречна, між шаром та пластиком всатвлена резинка, так що акуратно її підняв і вуаля там болт, скрутив і все ок!!!

• Костюк А***
    Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір: Чорний

Замовлення прийняли швидко, менеджер перезвонила, уточнили деталі. Товар прийшов швидко, навіть із невеличким сюрпризом всередині!)Дякую! Рекомендую цей магазин.

Переваги:
    Якісний, практичний, стильний!
  • Віктор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір: Чорний

Все добре, дуже сильний магніт, те що треба для важких телефонів)

Переваги:
    Дешевий, надійний
    Недоліки:
    не виявлено)
  • Ігор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Mgroup. Колір: Чорний

Не поганий тримач.

Переваги:
    Стильний
    Недоліки:
    Не виявив
    • Ігор М***

Протримався рік.Декілька раз відвалювався.А потім взагалі перестав триматись.Пересох скотч.Викинув в смітник.

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital. Колір: Чорний

хороший, користуюсь постійно для навігації телефоном у дорозі

Переваги:
    зручний
    Недоліки:
    не помітив
  • Анна К***
    Продавець: SPARKS. Колір: Чорний

Підкажіть, будь ласка, який тип кріплення до торпеди (силвконова присоска, гумова чи клей)? Скільки магнітів іде в комплекті?

• SPARKS

Доброго дня, Анна. Автотримач кріпиться за допомогою силіконової присоски, буде 2 магніти в комплекті.