- Нахшумов Д***Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: M. Колір: Чорний
Купил эти плавки за пару дней до отьезда на море, спешил. Ни разу не пожалел! Ткань упругая, от соли не растянулась, сохнет быстро. Пошиты отлично. Удобный широкий шнурок, не давит в бока. Рад за украинских производителей! Рекомендую
- Недоліки:
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Константин Г***Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: L. Колір: Чорний
Отримав ці плавки і дуже приємно був здивований. Тканина як у моїх Arena, пошито дуже якісно, упаковка теж крута. Розмір підійшов. Дуже радий за українських виробників, що почали робити не гірше Європи! Ще отримав фірмові шкарпетки Actix у подарунок))) Рекомендую
- Переваги:
- Продавець malino
Дякуємо за відгук! Носіть із задоволенням!
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дуже якісний товар за хорошу ціну. Доставка швидка. Вдячний продавцю і можу рекомендувати
- Продавець malino
Дякуємо за відгук! носіть із задоволенням!
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Хорошая качественная вещь. Полностью соответствует описанию. Размер легко определяется по таблице. Купил для бассейна. Рекомендую.
- Переваги:
- Не стыдно появиться в бассейне.
- Недоліки:
- Не выявил.
- Продавець malino
Щиро Вам вдячні за відгук! Звертайтесь ще)
- Юра Р***Продавець: malino. Розмір: L. Колір: Чорний
Хороша якість, плавки зручні, приємна тканина, шнурок не переживає.
Також від продавця отримав спортивні носки в подарунок.
Рекомендую- Переваги:
- Якісний товар за гарну ціну.
- Продавець malino
Вдячні за відгук! Носіть із задоволенням
- ЛюдмилаПродавець: malino. Розмір: L. Колір: Чорний
Дуже круті плавки! Купила сину ходити в басейн та на ставок. Якість - відмінна. Легко конкурує з відомими іноземними брендами. Гарно упаковано. Тканина досить щильна, добре облягає. Радує, що українські бренди роблять товари преміум рівня! Дякую))
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: malino. Розмір: XL. Колір: Чорний
Хороша якість, відповідає ціні та опису.
- Продавець malino
вдячні за відгук! носіть із задоволенням!