Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Портативна напувалка, похідна пляшка для собак з відділом для корму ELS Pet на 300 мл.

Оцінка користувачів 5/5
  • Виктория Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Бірюзовий

Дуже рекомендую. Все подобається.
    Прикріплюю фото. Рожева напувалка купувалась у цього ж виробника 4 роки тому. Її можна ще використовувати, але поскільки вона у мене тріснула у відсіку з кормом, а там можуть скоплюватись мікроби, вирішила купити бірюзову.
    Дуже класні, зручно, що і водичку і корм можна з собою брати. Я задоволена. Дякую.

• Продавець  Just Better

Дякуємо, що приділили час і залишили відгук, і за те що залишаєтеся з нами! )

• Мария С***

Якість відмінна . Стоїть вугільний фільтр. Додатково присутній шнурочок для зручності.Все запаковано ідеально. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Якість
  • Карпенко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Синій

Хороша штука Рекомендую!

• Продавець  Just Better

Дякуємо, що приділили час і залишили відгук

• Лилия П***

Спасибо Розетка За то что Вы есть Я вас люблю

Переваги:
    Удобная
    Недоліки:
    нету
    • Продавець  Just Better

• Вячеслав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Рожевий

Виглядає чудово. Приїхало добре запаковано. Зручно что можна взяти і воду, і смаколики для кота

Переваги:
    Компактна і функціональна

• Виктория Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Just Better. Обсяг/Об'єм: 300 мл. Колір: Рожевий

Дуже зручна і корисна штука!

Переваги:
    Якісний матеріал, не пахне пластиком
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  Just Better