Відгуки покупців про Гантель набірна Newt Rock Pro композитна в пластиковій оболонці 19 кг (NE-PL-G-019)

Оцінка користувачів 4.32/5
  • Відгуки про товар продавця ASAP
  • Наталья І***
    Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Вага: 5.5

Переваги:
    Ок
  • Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Вага: 11

Все супе

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Вага: 25.5

Товар відповідає очікуванням. Не достовірна інформація що до доставки!Відсутня безкоштовна доставка в поштомат!!! Обмеження вагове!!!

Переваги:
    Товар- ціна якість
    Недоліки:
    Не достовірна інформація що до доставки!
  • Олександр Р***

Хорошо

• Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Вага: 5.5

Гарні гантелі, сину для домашніх тренувань підходять. Швидко складаються. Можна регулювати вагу, бо кожна гантель має 2 диски.

Переваги:
    Можна регулювати вагу
  • Євген Ч***

Хороші гантелі, дитині 12 років те що треба

Переваги:
    Не знаю які у гантель можуть бути переваги)
    Недоліки:
    Важка)
  • Владимир В***

Добре

• Назарій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 25.5

Прийшов товар з сильно пошкодженою ручкою, через це млини сидять криво та невідомо наскільки міцною залишається гриф.

Переваги:
    Недоліки:
    Пошкоджена ручка

• Денис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 13

Гриф сам пластиковий , гайки теж пластикові , поставив на ваги на новій пошті , то там немає 13 кг показало 12,5 кг

Переваги:
    Недоліки:
    Пластиковий гриф , пластикові гайки , вага менше заявленої

• Тарас М***

Нормас

• Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8

Вітаю. Продавець, зверніть увагу, що товар приходить пошкодженим. Мені це не принципово, адже свої функції виконує, але можливо хтось купує на подарунок, чи просто іншій людині.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Э пошкодження.

• Тимур
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 11

Удобная разборная гантеля.

• Степан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 18.5

Чудові гантелі за свою ціну. Ручка гвинтоподібна, що може давати неприємні відчуття чутливим людям. Трішки розкручується при інтенсивному тренуванні , але це мабуть роблять усі гантелі в цій а то і вищій ціновій категорії

Переваги:
    Ціна, вага
    Недоліки:
    Розкручується , ріжуть . Великі
  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 15.5

До самого сервісу питань немає. Але самі гантелі...
    Байдуже, що з упаковки була лише звичайна плівка зверху, але самі гантелі страшенно брудні та всі пошарпані.
    Є лише два висновки - або гантелі зроблені так собі, або вони вживані. В будь-якому випадку я розраховував не на таке...
    Міняти їх не буду, як ні як свою функцію вони виконують. Але це вперше за весь час, коли я не задоволений покупкою. І так - руків'я не зручне від слова зовсім, буде натирати руки.

Переваги:
    Вага
    Недоліки:
    Брудні гантелі, всі пошарпані, руків'я натирає через не зручну форму
  • Никита Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 25.5

Вщял две гантели, разные по дизайну но это не страшно. На одной гантеле с одной стороны каряво сделано резьба, в итоге гайка закручивается с большим усилием, в обратную сторону также.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Бракована 1 шт из двух заказаных

• Виктор Х***

Якість так собі.

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 18.5

Все влаштовує, якість хороша. Розмір дисків трохи великий.

Переваги:
    Ціна / Якість
    Недоліки:
    Великі диски
  • Березанский Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5

Норм. Гантель. Тільки треба не лінуватися займатися.

Переваги:
    Гантель як гантель
    Недоліки:
    За такі кошти нема
  • Алена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8

Нормальна гантель за свої гроші.Купували на подарунок дитині,йому дуже сподабалась.

• Клімашевський В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 20.5

Топова гантель за свої гроші!!

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Великий розмір, але за таку ціну можна миритися
  • Наталія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8

Замовляли гантелі 2 шт 8кг, прийшло замовлення вчасно,але одна гантель з силіконовою ручкою, а друга з різьбою,це як? Планували зробити подарунок, а вийшло дуже неприємно.Постачальник!!! Зверніть увагу на те, відправляєте!!!

• Михаил М***

Великі , не очікував)

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5

Чудовий товар за свої гроші ніколи не пожалію що придбав твльки жаль що бліни не модна купляти в цього продавця окремо

• Талан Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5

Уберите резьбу с ручки и будет всем счастье

Переваги:
    Хорошо за свои деньги
    Недоліки:
    Действительно она там??) оставляет следы на резьба (зачем ладонях...неприятно
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8

Отличные гантели за свою цену, приехали быстро и в идеальном состоянии. Заказывал две, получил полностью идентичные.

Переваги:
    Хороший товар за свою низкую стоимость.
    Недоліки:
    Отсуствуют.
  • Аліна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8

Рік чи два назад купувала ці самі гантелі, але з іншого акаунта. Якість погіршилася. Самі гантелі норм за свою ціну, але виробник змінив рукоятку. На фото можна побачити: вгорі нова гантеля, а знизу— стара з гумовою зручною рукояткою, яка не робить боляче руці і дозволяє міцно тримати. Цікаво, що на фотографії товару рукоятку залишили стару

Переваги:
    Можна змінювати вагу гантелей
    Недоліки:
    Ручка робить боляче і залишає слід різьби на долоні після 10 секунд тримання
  • Сергій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 30

топ за таку ціну

• Лесюк м***

Мені мали сьогодні прийти гонтелі по 13кг 2шт 10 серпня я замовив чомусь немає я заковув через нову пошту

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 15.5

цена качество

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    габарити , метел компактніше
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5.5

Нормальний товар за свої гроші... Трішки підправив кріплення - получив можливість ставити по 3 бліна на сторону.

• Артем О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 30

Все нормально, але на гриф з однієї сторони налазить лише 2 з 3х 5кг блинів. Взяв такі 2 гантелі, то по типу запасні, чи шо? Возврат я робити не буду, але дайте мені в коментарі чи приватні повідомлення спеціаліста, чи представника компаніі для докупки грифу для чоловіків. Дякую.

Переваги:
    Все наче нормально
    Недоліки:
    Гриф, дитячій розмір

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 20.5

Співвідношення ціна-якість на достойному рівні.

• Виктория Р***

Товар хороший, брат довольный. Рекомендую

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 23

Мені прийшов ні те замовлення , що я замовляв. Прийшли не ті билини. Та вага всього 20,а я замовляв 23, і гриф 25мм, а я замовляв 30 мм.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Николай И***

Товар відповідає опису

• Виктория Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 20.5

Купили на подарок, именинник доволен) спасибо продавцу и курьеру! Рекомендуем

• Клімашевський В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 20.5

Гантель топ за свої гроші
    Для домашніх тренувань те що треба

Переваги:
    Ціна, швидка доставка
    Недоліки:
    Дуже великі диски