Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Bluetooth адаптер 5.0 для ПК ноутбука миші клавіатури принтерів навушників Win 11/10/8.1/8/7/XP блютуз адаптер 5 0 Pavlysh

Оцінка користувачів 4.33/5
на основі 93 відгуки
  • Відгуки про товар продавця kostor
  • Сергей В***

Товар хрень,как и магазин
    Спустя месяц после покупки начал сам по себе отключаться (при попытке переустоновить драйвер,проблема не пропадала).

Переваги:
    Нету
  • Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Black

Замовляли блютуз ,все працює ,дякую магазину за швидку доставку )
    Рекомендую )

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Black

Товар відповідає заявленому. Все працює.

• Продавець  kostor

Велике спасибі за ваш позитивний відгук! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо вам знову! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Ганна Л***

Все чудово працює. Відповідальний продавець. Рекомендую

• Катерина С***

Усе добре працює

• Владислав К***

Працює добре

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Black

Працює, наче норм. Купував на заміну базовому на Lenovo y700 для блютуз колонки JBL multibeam 5.0. Звук при підключені декілька секунд репить а далі норм. Вже не знаю - через адаптер чи ноут старий, але цим вже можна користуватись на відміну від вбудованого модуля

Переваги:
    Недоліки:
    Наче як немає
    • Продавець  kostor

• Сергей Д***

Все працює без нарікань. Рекомендую

• Константин М***

сам инстилировался все работает

Переваги:
    все работает
    • Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Ганжа О***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Black

Трохі не те на що сподівався.

Переваги:
    Перевагивідсутні.
    Недоліки:
    Труднощі в використанні.
    • Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Валерий Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Black

прислали вовремя и по той цене что на сайте, правда на корпусе было отмечено 5,1 и компьютер опознал как 5,1, но я не в претензии. Покупкой доволен, все работает как мне нужно. Спасибо.

Переваги:
    Маленький
    • Продавець  kostor

Добрий день, Шановний Валерій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Яблонський А***
  • Диана З***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Black

Купувала для підключення безпровідних навушників. Оператор запропонував замінити на кращу версію. В описі вказано, що блютуз підключається до всіх пристроїв. Після багатьох спроб підключення, адаптер не працює. А сервісний центр, каже що ця модель не підтримує підключення до навушників і безпровідних мишок.

Недоліки:
    Не підключається до навушників.
    • Продавець  Ovollovo

Шановна Діана. Дослідивши вашу ситуацію і звязок в сервісний центр ви підтвердили що товар у вас працює але пропадає звязок з навушниками він може зникати через не стійкий сигнал і вам запропанували обмін на версію 5.1 і проблеми з сигналом більшге не буде. Якщо ви перевірите ваш блютуз і зєднаєете з будь яким іншим пристроєм наприклад телефон у вас все буде працювати.

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Black

Працює з будь яким девайсом

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Відсутні
  • Антон Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Black

Не встановлюється драйвер на Win 7 Prof 64. Прошу продавця скинути посилання на коректний драйвер.

Переваги:
    Недоліки:
    Не встановлюється драйвер
    • Продавець  Ovollovo

Шановний Антон, нам прикро, що у вас виникли складнощі з товаром. Будь ласка, напишіть на номер сервісної підтримки або зателефонуйте і фахівці вам допоможуть з вирішенням питання.

• Максим К***

Проблему вирішено

Хочу сказать Цей пристрой рабочий усе підключає але кожні секунду перебоїни. Не раджу придбати.Хочу сказать Это устройство рабочий все подключает но каждые секунду перебоины. Не советую приобрести.

Переваги:
    Подключается
    Недоліки:
    Всьо
    • Продавець  My Yellow

Шановний Максим. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Юрий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Black

Не установлюються драйвера на w7. Не видит блютуз адаптер.

• Антон Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Black

Драйвера встали на Windows 7. Блютуз колонку Xiaomi my spiker і навушники xiaomi бачить але драйвера них них не встановлюються. Що робити?

Переваги:
    Недоліки:
    Коректно не працює.
  • Антон

Это не 5.0 постоянные обрывы музыку слушать невозможно

Переваги:
    Недоліки:
    Д****о
  • Артем Г***

норм

• Максим Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF

2 дня поработал после покупки, щас даже уже Dualshok 4 не видит, при подключение телефона моментально отключаться, короче адаптер не работает нормально, даже если отключить на телефоне блютуз он будет еще минут 10-15 показывать что телефон подключен

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Не работает
  • Дмитро Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF

Все Ок Підключив навушники до ПК( Windows 11). Підключення до ПК: в пошуку набираємо "пристрої" - Bluetooth - " Додати новий пристрій" - вибираєте свій пристрій який завчасно включений - насолоджуєтесь.

Переваги:
    Швидко доставили, автоматичне підключення. Працює з Windows 11.
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Дмитро С***

Все працює на 10 з 10.

Переваги:
    Працює
  • Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF

Як що біля пк сидіти то норм, спочатку пропадав звук , але потім я подивився в ютуб налаштування самого блютузу і все працює без перебоїв

Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF

Якість зв'язку дуже жахлива, адаптер сам по може відключитись, в дистанції 1 метр звук йде з ямами, не рекомендую

Переваги:
    Звук нормальний
    Недоліки:
    Якість зв'язку жахлива
  • Артур П***

Так працює, но на дистанції навіть 0.5 бувають якісь прогалини у зв'язку

Переваги:
    Дешевий, працює
    Недоліки:
    Нестабільний
  • Антон Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF

Для своей цены работает нормально

Переваги:
    Низкая цена
    Недоліки:
    Иногда обрывается подключение
  • Артур П***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF

Працює без перебоїв, заміряв дальність сигналу в навушниках по квартирі, дві стіни 5 метрів пробиває, без стін я впевнений він більше видасть

Переваги:
    Дальність сигналу, компактний, стабільний
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF

все працює добре. пройшло вже десь 2 місяці користування, геймпад та навушники підключаються дуже легко. хіба що радіус сигналу не дуже великий, але не бачу в цьому проблеми, на кімнату вистачає

Переваги:
    підключив і працює
  • Юрій Б***

Він 10 підключив . Драйвера підтягує. Працює

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Колір: Black

На він10 начебто пристрій бачиться, коннектиться з навушниками, але звуку нема. Налішліть драйвер будьласка!

• Єгор К***

Адаптер робе підключив наушник haylou gt 5 Tws

Переваги:
    Працює чудово , добра відстань звуку
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Єгор К***

Добрий день, підключаються AirPods (2-е покоління), але звук то в правому наушнику то в лівому постійно скакає, можете якось допомогти може є драйвера якісь на блютуз ?

• Продавець  ENJOYSPORT

Доброго дня. Нажаль, наразі немає доступних драйверів для повторної установки

• Никита Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Колір: Black

Добрый день, подключаются аирподсы 2, но не видит почему-то про версию, заказ делал на это же имя

• Продавець  ENJOYSPORT

Написав вам в вайбер, прислав інструкцію)

• Андрій І***
    Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Колір: Black

Не працює під Ubuntu. Подарував власнику Windows.

Недоліки:
    Не для Ubuntu.
  • Варвашенко Л***

Спасибо большое, все подошло

Переваги:
    Драйвера установились сразу
  • Костов А***
    Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Колір: Black

Не подошёл к эирподсам. Вернули без проблем.

Дякую вам за відгук)