Відгуки покупців про Ергономічний комплект Cubby парта та стілець-трансформери Botero Green

Оцінка користувачів 4.07/5
  • Сергійчук Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Комплект нормальний, але було одне браковане з'єднання.

Добрий день! Дякуємо вам за зворотний зв'язок і приносимо вибачення за доставлені незручності. Ми уважно ставимося до кожного звернення і обов'язково посилимо контроль якості, щоб надалі такі ситуації були виключені. З повагою, представник постачальника

• Олексій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

За: Все прийшло в повному комплекті, вчасно. Свою функцію виконує. Не смердить. Легко витирається. Не скрипить.

Проти: Бряжчить, особливо крісло. Наклейки на ногах стільця - зсередини, стола - ззовні.
    Погана геометрія - багато де тягне і треба силою дотягувати щоб бодай ноги стола були рівні. Поперечне ребро жорсткості в кріслі - не фіксується, тарабанить як стара радянська парта. Лампа - слабка дуже. Висувні механізми пеналу в столі - мають не однакові обмежувачі, тому шухляда висувається не рівно. Звичайний дешевий Китай, хоч і з лейбочкою українського бренду.

N.B.: на тверду четвірку. Цей же стіл без лампи і ледь менше - можна брати за 3500. Тоді варте своїх грошей.
    У протилежному випадку - краще докласти і взяти щось дерев"яне, більш жорстке і комфортне.
    Суто IMHO.

Переваги:
    Недоліки:
    Все решта

Добрий день! Дякуємо вам за покупку і зворотний зв'язок - ваша думка допомагає нам ставати кращими. Усі ваші зауваження ми уважно вивчимо й обов'язково візьмемо до уваги, а також передамо на виробництво. З повагою, представник постачальника

• юра ю***

Стіл гарний,сину дуже сподобався

Переваги:
    Стіл зроблений з якісних матерялів
    Недоліки:
    бракує 8 болтів

Добрий день! Дякуємо за вибір нашої продукції та за залишену оцінку.
      Якщо у вас є додаткові запитання або пропозиції, завжди раді їх почути і допомогти. З повагою, представник постачальника

• Ірина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Дійсна гарний і зручний комплект.
    Всі деталі на місці, зібрали за пів години.
    Висота регулюється.
    Лампа мега зручна і стильна.

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Роман Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Товар прийшов досить швидко...товаром дуже задоволені.ціна якість ... Дякую...

Вітаємо! Дякуємо вам за високу оцінку і позитивний відгук. Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені нашим товаром і рівнем обслуговування.
      Раді, що змогли виправдати ваші очікування. Ваша думка дуже цінна для нас. Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів знову! З повагою, представник постачальника

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Доброго дня. Замовили дану парту на день народження доньки. Товар отримали за 2 доби. Досить якісний, дитина задоволена. По комплектності все прийшло в повному обсязі! Зборка зайняла 20 лінивих хв)))! Одне застереження, при збиранні потрібно делікатніше вкручювати болти)) В іншому все чудово!

Доброго дня! Дякуємо за ваш вибір та відгук. Дуже раді, що наші найменші користувачі у захваті від комплекту. Саме їх думка для нас найцінніша. Бажаємо приємного та тривалого користування.

• Тарас П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Парта дуже класна, але не лампа...

Переваги:
    Все дуже класне, гарно, місцо, зручно, все дійсно варте уваги.
    Недоліки:
    а от лампа, яка входить у комплект - це просто жахіття. При купівлі парти, не сильно задумувався про потребу лампи, це вєе було швидще як бонус. Під час використання зрозуміли, що вона must have! І тут вроді вигляд її класний, гнеться, регулюється яскравість світла та колірна температура світла. Але от найбільше провалля - це кріплення лампи. Ідея дурна до не можливості, але то ще пів біди. Як тільки її випадково зачіпиш, пласткиове крілення з маленькими шурупчиками виламаються з м'ясом... А другий момент - це ззаду лампи стирчить штекер, який так і проситься - "зламай мене", що і сталось майже одразу, через не обережність.

Доброго дня! Дякуємо за відгук, ми цінуємо думку кожного. Гарний вибір для організації робочого місця малечі. Ваші зауваження передамо виробникові. Бажаємо приємного користування.

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Не вистачає фіксаторів кута нахилу стільниці

Переваги:
    Великий, міцний, стійкий
    Недоліки:
    Неповна комплектація
    • Представитель поставщика

• Микола

Трохи з запізненням пишу доповнення до відгуку ...
      Зателефонував в сервіс на рахунок непоівної комплектації.
      Попросили скинути фото для уточнення/перевірки моделі стола.
      Після цього перетелефонували і запитали куди вислати фіксатори.
      Жодних притензій "а може ви загубили" чи чогось подібного .....
      Доставка Новою Поштою за рахунок відправника. Дуже задоволений якістю обслуговування
      ...
      Стосовно самого столу
      Вже користуємось 3 місяці. Повністю задоволені
      Міцний, безпечний (дитині дуже важко перевернути як стіл так і саме крісло), легко миється, зручний. Дитина задоволена, а значить і батьки.
      Купив би ще раз. РЕКОМЕНДУЮ.

• Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Здравствуйте, получил парту вообщем все понравилось но не хватает двух болтов для регулировки наклона столешницы. Судя по коментариях к товару у других клиентов были аналогические проблемы. Жду не хватающие элементы. Свяжитесь со мной

Переваги:
    качественный
    Недоліки:
    не хватает болтов регулировки наклона стола
  • Ivan L***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Отримали стіл. Зібрали. Але не вистачає фіксатора регулювання кута нахилу стола. Як можна отримати невистарчаючі запчастини?

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Не вистачає запчастини
    • Представитель поставщика

• Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Получили стол, собрали быстро, но под конец обнаружили что не хватает вентилей для регулировки угла стола, фото прилагаю. Прошу представителя фирмы производителя и Розетки связаться и объяснить как получить недостающие детали

Переваги:
    Большой, удобный, визуально прочный
    Недоліки:
    Не хватает запчастей
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Анастасия Суханова! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.
      При возникновении дополнительных вопросов, Вы можете воспользоваться справочным центром

• Оксана

Удобно, ребенку нравится

Переваги:
    Размер, столешница чуть больше многих аналогов
    Недоліки:
    Пока не обнаружены
  • Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Парта сподобалася, якісна. Купляли дитині на 5 років, буде служити ще довго.

Переваги:
    Якість матеріалів, пристойний вигляд.
    Недоліки:
    Лампа, яка йшла в подарунок не працювала, та і якість сумнівна. Але це так, дрібниці.
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Хорошие праты, делям 8 лет очень удобно. Пользуемся уже пару месяцев

Переваги:
    Удобны парты для начальных классов
  • yuraf640
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Выбирал специально комплект с лампой. На рисунке была лампа с прищепкой, а прислали на подставке! Подставка занимает 4 часть стола!!

Переваги:
    Выглядит нормально
    Недоліки:
    лампа в комплекте не та что на рисунке!!!
    • Максим В***

возможно производитель изменил комплектацию, на что имеет право

• yuraf640

Лампа и стол не от одного производителя. Это комплект от розетки, специально выбирал продавца розетку, для большей "уверенности". Не сработа ло.

• yuraf640

После моего отзыва со мной связалая представитель компании производителя парты (Cubby), пояснила что на тот момент других ламп не было, и при первой же поставке мне перешлют другую. Через пару недаль со мной связались снова, для уточнения адреса и уже через пару дней я получил другую "родную" ламру, а старую отослал обратно. Хочу поблагодарить представителей компании Cubby за адекватную реакцию на жалобу и быстрое решение решение вопроса.

• Дмитрий Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

А. Ещё. Лампа сдохла за год.

Переваги:
    Недоліки:
    Ужасно

Дуже шкода, що комплект Вам не сподобався. Адже це чудове рішення для організаціїї робочого місця малечі. Механізм регулювання по висоті меблів дає можливість налаштувати парту та стілець відповідно до зросту дитини.
      Дякуємо за Ваш відгук, цінуємо думку кожного.

• Дмитрий Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Это просто ужасно. Таблица роста не соответствует действительности. Прям для китайских детей делали. Механизм фиксации стула и парты сломался. Парта через год использования, стул через два. Не знаю как можно это использовать до 17 лет. Вобщем хлам. Не берите.

Переваги:
    Недоліки:
    Ужасно

Дякуємо за Ваш відгук, ми цінуємо думку кожного. Даний комплект виробник рекомендує дітям зі зростом до 170 см та вагою до 80 кг. Гарантійне обслуговування 12 місяців. Для оперативного вирішення вашої проблеми зверніться будь ласка до нашого сервісного відділу за тел.0669627408

• Анна В***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Парта достаточно качественно сделана, цена не большая, собирается очень легко, в комплекте идут подарки, настольная лап и подставка для книг!

Переваги:
    хорошая цена, быстрая доставка
  • Паша Р***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Приятная цена как и само качество, нету запаха пластика, легко собирается, справились самостоятельно, порадовали подарки, лампа и подставка для книг!

Переваги:
    Цена, качество, подарки, доставка
  • Мирошниченко Т***
    Продавець: Line store. Колір: Блакитний

С какого возраста и до какого возраста?

• LION M***

Добрый день. По возрасту тяжело сказать, по росту с 115 см до 175 см

• Геннадий Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Купили этот комплект крестнику на ДН, ему парта очень понравилась так как он очень любит рисовать, теперь рисует за партой!

Переваги:
    хорошая цена, быстрая доставка
    Недоліки:
    нету, все отлично
  • Александр
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Доброго дня. Якого типу кріплення до стільниці лампа, яка йде у подарунок( підставка, прищепка, чи на спеціальне кріплення у вигляді кружка)?

• Алиса Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Комплект купили ребенку до мой, очень удобный и не дорогой. Порадовало что подарком идет лампа и подставка для книг!

Переваги:
    хорошая цена, подарки
    Недоліки:
    не нашли
  • Владимир М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Готовимся к школе, вот и купили домой комплект парты и стула, а в подарок еще положили лампу и подставку для книг. Парта и стул сделаны из качественных материалов, собирал все самостоятельно, проблем при сборке не возникало!

Переваги:
    цена, подарки, качество
    Недоліки:
    не обнаружил
  • Гаврил Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Парта и стул очень удобны, можно регулировать под любые задачи, порадовали еще подарки которые идут в комплекте! Все сделано надежно и практично, и цена адекватная!

Переваги:
    хорошое качество, лампа и подставка для книг в подарок!
    Недоліки:
    не найдено
  • Анатолий А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Начали готовится к школе, наш ребенок идет в 1 класс вот и для дома решили прикупить ему комплект парту и стул. Доставили все очень быстро собирали этот комплект самостоятельно, справились с сыном максимум за час, все предельно просто и понятно!

Переваги:
    не дорогой и надежный комплект, прослужит очень долго!