- AI аналіз відгуків34 відгуки: позитивний – 82%, нейтральний – 9%, негативний – 9%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Євген Ф***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Хороший сухой спирт.
Тест кипения воды: 0.5 литра воды закипит от 2х таблеток за 20 минут.
Авторский тест: опъянеть от него нельзя, пробовал несколько раз
Другой тест: если выкинуть его в мусорку, то он будет лежать среди мусора- Продавець Shaman HUB
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
То, что горелка маленькая, знала, но всё равно была удивлена ее микроскопическими размерами по началу. Решила опробовать. Железной кружки у меня нет, взяла декоративную маленькую кастрюльку из нержавейки, налила половину воды. Вода закипела довольно быстро. Я рада покупке. В крайней случае можно закипятить немного воды и сделать кашу ребёнку или чай.., мивину.
- Переваги:
- Нет запаха от горения сильного, кипятит малое колличество воды, можно использовать в квартире.
- Продавець Shaman HUB
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
На 1 таблетке за несколько минут можно сварить кофе, на 2х очень быстро жарится яичница на тонкой сковороде. Только нужно чтоб посудина прямо в пламя окуналась.
- Юлія -***
Доброго дня, підкажіть, що використовуєте як підставку для приготування? Дякую
- Мария А***
Печь-щепочница. Тут же на Розетке покупала. Внутрь неё поставила 3 пустые банки из под рыбных консерв, чтоб таблетка максимально высоко была, прямо под посудиной
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Продавець швидко зв’язався і швидко відправили товар. Все прийшло в тій комплектації, яка заявлена в описі товару. Дякую за оперативність! Продавця рекомендую!
- Переваги:
- Оперативність продавця!
- Недоліки:
- Відсутні!
- Продавець Shaman HUB
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Продавец оперативно связался и вовремя отправил товар. Спасибо)
- Переваги:
- Качество.
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Паливо добре рекомендую.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Дуже яскраво та сильно горить. Десь литра води закипає за 20-40 хвилин. На в поході чи на інші крайні випадки буде якраз.
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Уважні та вічливі продавці. Гарна ціна, швидко доставили. Склад відповідає опису, гарно упаковано. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- нема
- Продавець Shaman HUB
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Быстрая связь и отгрузка, вежливый персонал.
- Переваги:
- Все соответствует описанию.
- Тетяна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Продавця рекомендую все швидко і якісно. Приїхав і спирт і пальники. Сподіваюся не знадобляться, але в наших умовах варто мати. Окремо зауважу, що доставка Укрпоштою відбувається швидко. Ще не випробовувала, тому скільки шматочків спирту треба аби закип'ятити горнятко води не знаю.
- ГеннадійВідгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
В целом покупкой доволен.
С двух таблетки можно закипятить воды для двоих, на чай примерно 750 мл тратится около 5 минут- Переваги:
- Хорошо греет, отсавляет мало нагари
- Недоліки:
- Запах просто ужас
- Продавець Shaman HUB
Дякуємо за ваш відгук. Щодо уникнення неприємного запаху при гасінні полум'я, хочемо зауважити, щоб не було неприємного запаху гасити необхідно просто накривши полум'я металевою кришкою, для перекриття доступу кисню. Тоді полум'я згасне без неприємного запаху. І через пару хвилин можна буде зняти кришку і очистити пальник від продуктів горіння. Бажаємо приємних чаювань в ці прохолодні вечори. :)
- Ганна Р***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Выгодно и очень помог во время отключений света!
- Продавець Shaman HUB
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Одна таблетка горит минут 10, но из них 6 минут горит сильно, потом огонь слабеет. Запаха при горении нет. Горелка в комплекте есть, удобная для походной посуды или железной кружки.
- Яремко А***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Гарно горить - навіть за рік після купівлі
- Переваги:
- Гарно горить - навіть за рік після купівлі
- Недоліки:
- Наразі не виявив
- Продавець Shaman HUB
Дякуємо за відгук. Термін придатності цьго товару - необмежений.
- АннаПродавець: Shaman HUB
Дуже дякую за швидку відправку.
- Переваги:
- швидкий зв'язок та відправка
- Недоліки:
- нема
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Задоволена покупкою
- Переваги:
- Вчасно надіслано
- Евгения Ж***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Доставка швидка, паливо добре, в наших реаліях вже використали. Рекомендую. Дякую
- Переваги:
- Качественный продукт за умеренную цену
- Яна Т***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Отправили быстро, все целое
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Быстрое и качественное обслуживание. Товар соответствует описанию
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Заказывал дважды. Перезвонили, уточнили, выслали и уже на следующий день получил. Товар соответствует описанию, хорошо упакован.
- Переваги:
- Оперативность обработки и отправки заказа.
- Николай В***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Спасибо!
- Переваги:
- Все очень быстро ! Спасибо !
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Отправили быстро
- Переваги:
- Все пришло согласно описанию
- Продавець Shaman HUB
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Заказала 3 комплекта. Товар пришел отлично упакованный, комплектация полная. Дякую.
- Переваги:
- Обслуживание хорошее) Продавец связался быстро.
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Ціна та опис товару відповідають. Оперативно доставили (за два дні). Комплектація товару відповідає опису, з десятьма пачками палива прикріплена залізна туристична горілка та невеличка інструкція з її установки та експлуатації. Товар в дії ще не випробовував, за сервіс дуже вдячний.
- Переваги:
- Горілка в комплекті.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець Shaman HUB
- Стас М***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Спасибо продавцу, после заказа данного товара в кратчайший срок мне перезвонили и уточнили нюансы, оплатил я товар с банковской карты, и в тот же день мне его выслали, упакован хорошо.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Все отримали. Таблетки цілі. Пальник теж є.
- Переваги:
- Продавець швидко зв'язався і відправив. Все добре упаковано. Прийшло ціле. До форс-мажорів трошки приготувалися
- Руслан Ц***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
---
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Обычное сухое горючее, с упаковкой всё в порядке.
Быстро перезвонили и быстро отправили.
Спасибо за чаёк ;)- Переваги:
- Быстро, надёжно
- Продавець Shaman HUB
Добрый день, спасибо за Ваш отзыв!
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Доставка супершвидка. Знімаю зірочку за те, що паливо не таке, як на фото, інший виробник, напевне.
- Переваги:
- Надшвидка доставка
- Недоліки:
- Інше паливо
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Така ж упаковка палива 60г в роздріб (магазин в Харкові, без оплати поштових послуг) коштує 40 грн. (жалію, що не поцікавився до замовлення) Тут у перерахунку на упаковку - 49 грн. (купляв ціна була ще 45 грн.). Переплата - 50 грн. + витрати за доставку, ще й передплата вимагається при відправці Укрпоштою. Не дуже чесно з боку продавця продавати товар гуртом дорожче, чим в роздріб.
- Переваги:
- Звичайне сухе паливо
- Недоліки:
- Дорожче, чим в роздріб. Поцікавтесь у місцевих магазинах про наявність та ціну.
- Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Проблему вирішено
Сьогодні отримала посилочку, все швидко і добре запаковано. Але заявлено, що спирт має бути по 65г, а я отримала 10 упаковок по 60г. Трохи неприємно (
Доброго дня Ірина.Виробник заявляє маса нетто 60+-6 г
- Ирина А***
На Ваше : Доброго дня Ірина.Виробник заявляє маса нетто 60+6 г
На пачці написано 60+ - 6г.
60 і 65 є різниця. Може це і не принципово, але у Вас заявлені і 60г , і 65 г, і ціна стоїть різна. Просто треба вміти визнавати свої помилки ) Успіхів Вам в Ваших справах ! Дякую
- Антон А***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Отлично греет. Таблетки целые. Невыносимый запах. Прокалил горелку, запах не исчез. Возможно не правильно использую.
- Переваги:
- Жарит отлично. 1 таблетка 350мл горячего супа.
- Недоліки:
- Едкий запах. Пол часа кашля обеспечено.
- Дарья Н***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
Прислали только спирт, подставки под него нет(
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Shaman HUB
В названии указало "Горючее сухое (10 упаковок) + ГОРЕЛКА", которой по факту не оказалось, когда пришла посылка. Не то, чтобы это было сильно принципиально, но если это заявлено в товаре, то оно должно приходить так, как заявлено.
- Переваги:
- Спирт
- Недоліки:
- Не было горелки
- Продавець Shaman HUB
Ірина, добрий день! Ми з вами поспілкувалися про телефону. Ви підтвердили, що горілка була у комплекті як заявлено. Виправте, будь ласка, ваш відгук на позитивний.
- Ирина П***
Виникло непорозуміння, горілка справді була в комплекті. На жаль мама не побачила цього вчасно. До продавця претензій немає, все добре.
Через політику Розетки, відгук видалити чи відредагувати немає можливості, тому просто доповнюю. - Продавець Shaman HUB
Дякуємо! Гарного дня!