Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Захисний килимок під крісло 1250х1000мм (1мм) Прозорий

Оцінка користувачів 4.87/5
на основі 81 відгук
  • AI аналіз відгуків
    56 відгуків:  переважно позитивний (біля 94% позитивних, 4% — нейтральних, 2% — негативних відгуків)
    Всього було проаналізовано 56 відгуків. Загалом покупці дуже задоволені килимком для підлоги. Основними перевагами виділяють якість матеріалу, ефективний захист підлоги, відповідність заявленим характеристикам та швидку доставку. Покупці особливо цінують міцність, товщину та прозорість килимка, а також легкість розгладжування після розпакування і якісну упаковку. Декілька негативних зауважень стосувалися швидкої появи подряпин на поверхні й необхідності ретельно підбирати розмір. Позитивно оцінюється робота персоналу магазину, рівень сервісу викликає довіру й вдячність.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Гарний якісний товар, при доставці все гарно запаковано. Покупкою задоволений. Сміливо можна рекомендувати продавця.

• Юрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Быстро распрямляется из упаковки, хороший материал, прозрачный, не царапается колёсами кресла.

Переваги:
    Хороший материал
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Юрій. Дякуємо за залишений відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишились задоволені покупкою.

• Микола Т***

Свої функції виконує

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Микола. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Дуже раді, що змогли Вам допомогти.

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Вже користуюся більше року, матеріал міцний, краї не загинаються, єдине що він вже втратив блиск за рік, тому що на ньому стоїть стілець з колесками, і це нормально ))) рекомендую для придбання)

Переваги:
    Міцний, не загинаються краї
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Наталія. Дякуємо за відгук, що поділились своїм досвідом користування килимком. Цінуємо Вашу довіру та рекомендації .

• Тетяна І***

Отличный коврик

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Тетяно. Дякуємо за залишений відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме наш магазин та залишились задоволені покупкою.

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Не очікував настільки чудової якості, дякую

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Влад. Дякуємо, що поділились своїм враженням та високо оцінили якість килимка. Користуйтесь із задоволенням.

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Захисний килимок чудовий, миттєво розрівнявся. Треба тільки одразу його забрати і одразу розпакувати.

Переваги:
    Купа.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Олександр. Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що у Вас залишились позитивні емоції від покупки.

• Роман І***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Чудова річ, виконує свою функцію

Переваги:
    Якість
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Роман. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість килимка. Користуйтесь із задоволенням.

• Людмила Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Если в доме недавно сделан ремонт и Вам жалко свежий пол, то это самое то для сбережения нервов.

Переваги:
    Прозрачный, малозаметный. Защищает паркет от колесиков кресла
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Людмила. Дякуємо за залишений відгук. Дуже раді, що змогли Вам допомогти . Стараємося, аби наші покупці були задоволені якістю товару.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Товар отримав,класний, все підійшло. Дякую за швидкість та професіоналізм!»Дуже приємний консультант.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені сервісом нашої компанії. Будемо й надалі Вас радувати швидкістю, якістю та хорошим обслуговуванням.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Хороший коврик. Плотный, не загибается и не заламывается.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Максим. Дякуємо за позитивний відгук та зворотній зв’язок. Приємно знати, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині.

• Тетяна Г***

Дякую) класна річ!

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Тетяно. Дякуємо , що поділились своїм відгуком. Раді, що Ви обрали саме нас та залишились задоволені.

• Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Килимок був файно згорнутий в рулон, легко розгорнувся, без жодних хвиль. Був покритий захисною плівкою котра легко відійшла. Вцілому повністю влаштовує.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Антон. Дякуємо за залишений відгук. Стараємося, аби наші покупці були задоволені якістю товару.

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Класна штука. Тоненький, прозорий, крісло по ньому їздить краще.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Альона. Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені покупкою.

• Павлів О***

Все добре.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Остап. Дякуємо , що поділились своїм відгуком. Приємно знати, що у Вас залишились позитивні враження про наш магазин.

• Владислав Д***

Гарна якість

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Владислав. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що Ви задоволені покупкою в нашому магазині.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Якісний килимок, підходить для паркета

Переваги:
    Якісний, товщина підходить для паркету. Лежить рівно, хвилями не збирається. Доставили швидко
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ірино. Дякуємо за відгук. Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якістю.

• Євгеній Б***

Міцний, гладкий, прозорий

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Євгеній. Дякуємо, що поділились своїм враженням про килимок. Користуйтесь із задоволенням.

• Олександр Щ***

Товар якісний. Дякую.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Олександр. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що Ви задоволені якістю килимка.

• Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Получил быстро. Развернулся на линолеуме без заломов.

Переваги:
    Плотный. Без заломов. Лег ровно.
    Недоліки:
    Немного видны следы от силиконовых колёсиков кресла
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якістю.

• Ольга М***

Чудовий килимок!

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ольга. Дякуємо Вам, що поділились своїм враженням. Користуйтесь із задоволенням.

• Сергій Б***

Чудова поверхня

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині.

• Ігор В***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Якісний килимок. Не продавлюється.

Переваги:
    Якісний килимок!
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ігор. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Раді, що Ви задоволені якістю товару.

• Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Коврик чудовий, якісний, прозорий. Дуже професійний консультант, порадила саме те що нам було потрібно, бо клали коврик під кресло на леноліум, то підібрали товщину і розмір. Товар відправили одразу і приїхав швидко.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Юлія. Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви задоволені покупкою та отримали позитивні враження від сервісу. Такі відгуки мотивують нас працювати ще краще.

• Сергей П***

Супер!

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Раді, що у Вас залишились приємні враження про наш магазин.

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Класний килимок. Чесно кажучи, не очікував. Чудовий матеріал. Свою функцію виконує на всі 100. Буду брати ще.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Юрій. Дякуємо за відгук. Приємно , що обрали саме наш магазин та отримали позитивні емоції від покупки.

• Сергій Н***

Чудовий килимок

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені покупкою.

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Гарні килимки, замовляла одразу два однакові, бо в дитячій два робочих місця.
    Вони товстенькі, міцні!
    Дякую продавцю за швидку доставку!

Переваги:
    Міцний
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Тетяно. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що Ви задоволені якістю товару та оперативністю нашої роботи.

• Сергій Р***

Все супер. Дякую.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Нам дуже приємно, що у Вас залишились позитивні враження про наш магазин.

• Оксана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Килим відповідає фото, естетично виглядає на підлозі, покупкою задоволена

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Оксано. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що у Вас залишились приємні враження від покупки в нашому магазині.

• Нікіта
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Чудовий килимок. Свою функцію виконує.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Нікіта. Дякуємо за залишений відгук. Раді, що Ви залишились задоволені товаром.

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Дуже крутий килимок, ідеально під робоче місце щоб не зіпсувати підлогу)
    Дякую менеджеру за гарну консультацію

Переваги:
    Гарно запакований, одразу розрівнявся, чудово захищає підлогу
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Андрій. Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку. Радіємо, що у Вас залишились гарні враження від нашого сервісу та товару.

• Ксенія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Дуже крутий килимок, ідеально під робоче місце на зйомній квартирі, замовлятиму ще один

Переваги:
    зручний, стильний, універсальний
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ксенія. Дякуємо, що поділились своїм враженням про килимок. Дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

А якщо не розрівнявся, що робити?

Переваги:
    Поки не розрівнявся немає переваг
    Недоліки:
    Не розрівнявся
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Владислав . Дякуємо, що поділились своїм відгуком . Прикро, що так трапилося. Зазвичай килимок розрівнюється відразу. Та все ж таке може статися , якщо він довго доставлявся перевізником, покупець довгий час не отримував посилку або ж після отримання відразу не розпакували її та килимок знаходився тривалий час в пакуванні. Якщо так сталося , то рекомендовано згорнути його в протилежному напрямку, обгорнути стрейч плівкою і залишити в такому вигляді на пару днів.

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

стільці ковзають добре..те що найбільше турбувало особисто мене.

Переваги:
    гарна якість
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ірино. Дякуємо за відгук. Нам приємно знати, що змогли Вам допомогти. Користуйтесь із задоволенням.

• Георгій М***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Все згідно опису. Почитали відгуки, взяли в квартиру одразу 2. По доставці - все супер, 2 дні. Користуємося тільки тиждень - все ок, не слизький, не товстий, не тонкий )), не задирається, підлогу захищає, не царапається від коліщат. Крісла з користувачем вагою 100 кг, все добре. Дякую.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Георгій. Дякуємо , що поділились своїми враженнями та досвідом користування килимками. Радіємо, що змогли Вам допомогти .