Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Захисний килимок під крісло 1250х1000мм (1мм) Прозорий

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Плотный, полностью прозрачный коврик, как буд-то стекло лежит)
    Отличная упаковка!

Переваги:
    Толщина
    Недоліки:
    Нету
  • Юрій Н***

Все супер

• Олег М***

Відповідає опису.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Добрий якісний килимок, з цупкого пластику. Швидка відправка і чудова комунікація. Дякую.

Переваги:
    Якість, ціна
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ольга. Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені обслуговуванням та якістю товару в нашому магазині.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Гарний якісний товар, при доставці все гарно запаковано. Покупкою задоволений. Сміливо можна рекомендувати продавця.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Олександр. Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку. Цінуємо Ваші рекомендації.

• Юрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Быстро распрямляется из упаковки, хороший материал, прозрачный, не царапается колёсами кресла.

Переваги:
    Хороший материал
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Юрій. Дякуємо за залишений відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишились задоволені покупкою.

• Микола Т***

Свої функції виконує

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Микола. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Дуже раді, що змогли Вам допомогти.

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Вже користуюся більше року, матеріал міцний, краї не загинаються, єдине що він вже втратив блиск за рік, тому що на ньому стоїть стілець з колесками, і це нормально ))) рекомендую для придбання)

Переваги:
    Міцний, не загинаються краї
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Наталія. Дякуємо за відгук, що поділились своїм досвідом користування килимком. Цінуємо Вашу довіру та рекомендації .

• Тетяна І***

Отличный коврик

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Тетяно. Дякуємо за залишений відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме наш магазин та залишились задоволені покупкою.

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Не очікував настільки чудової якості, дякую

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Влад. Дякуємо, що поділились своїм враженням та високо оцінили якість килимка. Користуйтесь із задоволенням.

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Захисний килимок чудовий, миттєво розрівнявся. Треба тільки одразу його забрати і одразу розпакувати.

Переваги:
    Купа.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Олександр. Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що у Вас залишились позитивні емоції від покупки.

• Роман І***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Чудова річ, виконує свою функцію

Переваги:
    Якість
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Роман. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість килимка. Користуйтесь із задоволенням.

• Людмила Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Если в доме недавно сделан ремонт и Вам жалко свежий пол, то это самое то для сбережения нервов.

Переваги:
    Прозрачный, малозаметный. Защищает паркет от колесиков кресла
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Людмила. Дякуємо за залишений відгук. Дуже раді, що змогли Вам допомогти . Стараємося, аби наші покупці були задоволені якістю товару.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Товар отримав,класний, все підійшло. Дякую за швидкість та професіоналізм!»Дуже приємний консультант.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені сервісом нашої компанії. Будемо й надалі Вас радувати швидкістю, якістю та хорошим обслуговуванням.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Хороший коврик. Плотный, не загибается и не заламывается.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Максим. Дякуємо за позитивний відгук та зворотній зв’язок. Приємно знати, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині.

• Тетяна Г***

Дякую) класна річ!

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Тетяно. Дякуємо , що поділились своїм відгуком. Раді, що Ви обрали саме нас та залишились задоволені.

• Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Килимок був файно згорнутий в рулон, легко розгорнувся, без жодних хвиль. Був покритий захисною плівкою котра легко відійшла. Вцілому повністю влаштовує.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Антон. Дякуємо за залишений відгук. Стараємося, аби наші покупці були задоволені якістю товару.

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Класна штука. Тоненький, прозорий, крісло по ньому їздить краще.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Альона. Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені покупкою.

• Павлів О***

Все добре.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Остап. Дякуємо , що поділились своїм відгуком. Приємно знати, що у Вас залишились позитивні враження про наш магазин.

• Владислав Д***

Гарна якість

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Владислав. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що Ви задоволені покупкою в нашому магазині.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Якісний килимок, підходить для паркета

Переваги:
    Якісний, товщина підходить для паркету. Лежить рівно, хвилями не збирається. Доставили швидко
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ірино. Дякуємо за відгук. Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якістю.

• Євгеній Б***

Міцний, гладкий, прозорий

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Євгеній. Дякуємо, що поділились своїм враженням про килимок. Користуйтесь із задоволенням.

• Олександр Щ***

Товар якісний. Дякую.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Олександр. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що Ви задоволені якістю килимка.

• Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Получил быстро. Развернулся на линолеуме без заломов.

Переваги:
    Плотный. Без заломов. Лег ровно.
    Недоліки:
    Немного видны следы от силиконовых колёсиков кресла
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якістю.

• Ольга М***

Чудовий килимок!

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ольга. Дякуємо Вам, що поділились своїм враженням. Користуйтесь із задоволенням.

• Сергій Б***

Чудова поверхня

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині.

• Ігор В***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Якісний килимок. Не продавлюється.

Переваги:
    Якісний килимок!
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ігор. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Раді, що Ви задоволені якістю товару.

• Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Коврик чудовий, якісний, прозорий. Дуже професійний консультант, порадила саме те що нам було потрібно, бо клали коврик під кресло на леноліум, то підібрали товщину і розмір. Товар відправили одразу і приїхав швидко.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Юлія. Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви задоволені покупкою та отримали позитивні враження від сервісу. Такі відгуки мотивують нас працювати ще краще.

• Сергей П***

Супер!

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Раді, що у Вас залишились приємні враження про наш магазин.

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Класний килимок. Чесно кажучи, не очікував. Чудовий матеріал. Свою функцію виконує на всі 100. Буду брати ще.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Юрій. Дякуємо за відгук. Приємно , що обрали саме наш магазин та отримали позитивні емоції від покупки.

• Сергій Н***

Чудовий килимок

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені покупкою.

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Гарні килимки, замовляла одразу два однакові, бо в дитячій два робочих місця.
    Вони товстенькі, міцні!
    Дякую продавцю за швидку доставку!

Переваги:
    Міцний
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Тетяно. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що Ви задоволені якістю товару та оперативністю нашої роботи.

• Сергій Р***

Все супер. Дякую.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Нам дуже приємно, що у Вас залишились позитивні враження про наш магазин.

• Оксана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Килим відповідає фото, естетично виглядає на підлозі, покупкою задоволена

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Оксано. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що у Вас залишились приємні враження від покупки в нашому магазині.

• Нікіта
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Чудовий килимок. Свою функцію виконує.

• Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Нікіта. Дякуємо за залишений відгук. Раді, що Ви залишились задоволені товаром.

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ

Дуже крутий килимок, ідеально під робоче місце щоб не зіпсувати підлогу)
    Дякую менеджеру за гарну консультацію

Переваги:
    Гарно запакований, одразу розрівнявся, чудово захищає підлогу
    • Продавець  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Андрій. Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку. Радіємо, що у Вас залишились гарні враження від нашого сервісу та товару.